Jupiter-Uranus sau horoscopul perioadei Iunie 2010 – Februarie 2011

Horoscop Jupiter-Uranus 2010

Horoscop Jupiter-Uranus 2010

Urmatoarele 9 luni ,incepand cu Iunie 2010, vor fi luni foarte interesante din punct de vedere astral si cu puternice influente in viata noastra de zi cu zi.  Este vorba de o intalnirea dintre Jupiter si Uranus, doua dintre cele mai mari si mai influente planete din sistemul nostru solar. Dar sa le luam pe rand sa vedem care sunt influentele.

De la inceput doresc sa va atrag atentia ca in perioada care va urma energia pe care o va primi Terra este mult amplificata. Acest lucru se va reflecta atat in evolutia la scara macro (economie, evenimente meteo, schimbari in plan politic) cat si la nivel micro – la nivelul fiecaruia dintre noi. Cu totii indiferent de astrograma natala vom beneficia de acest plus de energie. Intrebarea este: ce facem? Pai in primul rand trebuie sa devenim mai activi si sa incercam sa o folosim pozitiv. Ea este in primul rand o energie de natura fizica si care necesita mai multa miscare si sport din partea noastra. Daca vom deveni mai activi atunci vom fi mai relaxati si vom putea beneficia in mod placut de ceea ce se intampla. Daca nu atunci nivelul stresului si agitatiei interioare poate atinge nivele foarte ridicate.

Jupiter si Uranus isi dau intalnire la fiecare 14 ani. El insine nu este un ciclu mai special decat alte cicluri. Dar in acest an el se suprapune peste multa alte influente foarte puternice si care impreuna creaza un flux de energie formidabil. Iar efectele le veti vedea. Din punctul meu de vedere aceasta combinatie este una cu care nu ne vom mai intalni in viata noastra.
Jupiter si Uranus se vor intalni de 3 ori in perioada iunie 2010 – februarie 2011: prima si singura data in semnul Berbecului iar de 2 ori in semnul Pestilor. Faptul ca prima conjunctie va avea loc in Berbec la 0 grade creste importanta acestui aspect. Gradul 0 din Berbec este cel al inceputului zodiacului. Practic este punctul de inceput al tuturor lucrurilor. Iar acum Jupiter si Uranus vor activa acest punct si care ne va face mult mai dornici de a porni lucruri noi si de a da frau liber unor dorinte. Cei vizati sunt in principal cei nascuti in Berbec sau care au Ascendentul sau planete in acest semn. Ei vor beneficia din plin de aceasta energie si vor putea face schimbari majore in viata.

Dar trebuie retinut un singur lucru la combinatia Jupiter-Uranus! Nu o poti controla si nu poti prevede ceea ce iti va aduce clipa urmatoare. Uranus este planeta suprizei, a schimbarilor bruste , nonconformismului si a noutatii. Jupiter este planeta lupa, care amplifica la maxim tot ceea ce intalneste in cale. De aceea aceasta combinatie va crea imense posibilitati de schimbare…dar care vor fi greu de anticipat. La nivel global este o perioada in care vom asista la descoperiri stiintifice extraordinare. Vom asista la avansuri tehnologice importante. In horoscopul personal Jupiter-Uranus se va afla intr-un anumit sector din viata noastra si acolo va amplifica la maxim nevoia de schimbare.

Conjunctia Jupiter-Uranus este amplificata de alte doua mari si importante aspecte. Practic ea intra in relatie cu alte 2 planete foarte puternice: Saturn prin opozitie si Pluto prin cuadratura. Practic se realizeaza o configuratie exploziva (la propriu as putea spune) dintre  Jupiter-Uranus, Pluto si Saturn. Adica toti greii sistemului solar! Acest lucru va induce schimbari importante si la nivel politic si economic. Vor fi incepute noi lucruri. Noi tendinte in politica globala dar si in ceea economica. Dar cu siguranta ne va scutura putin…nu va fi usor. De asemenea se reactiveaza si zona actiunilor meteo: de la uragane pana la cutremure. Pur si simplu Terra se afla in mijlocul unui camp energetic extrem de puternic.

Si in harta Romaniei aceste aspecte sunt foarte puternice. Si ne putem astepta in lunile ce urmeaza la schimbari foarte importante, bruste si radicale in societatea si politica noastra. Vor fi evenimente care vor atrage atentia lumii asupra noastra.  Iar perioada august-septembrie 2010 va fi una de maxim. Dar cum spuneam sunt lucruri greu de anticipat si se pot intampla evenimente care in acest moment par imposibile. Si cum spuneam mai devreme se reactiveaza perioada legata de fenomenele naturale extreme – ex. cutremure.

Dar sa revenim la influentele la nivel individual si sa urmarim modul in care vor evolua lucrurile. Exista mai multe etape in acest ciclu Jupiter-Uranus, dupa cum urmeaza:

  • 28 Mai 2010 – Uranus intra in semnul Berbecului: o schimbare de vibratie se poate produce si plusul de energie de care vorbeam incepe sa se faca simtit – mai ales pentru cei care au influente de Berbec.
  • 6 Iunie 2010 – Jupiter intra in Berbec si formeaza in zilele urmatoare prima conjunctie cu Uranus: lucrurile incep sa prinda viteza si putem asista la primele schimbari de directie. Este punctul maxim ca si intensitate. Evenimentele ce urmeaza vor fi in stransa legatura cu ceea ce se intampla in aceasta perioada.
  • 6 Iulie 2010: Uranus intra in mers retrograd iar in 14 August revine in semnul Pestilor: este un preanmbul la influentele pe care Uranus le va avea pana in 2019/2020 in semnul Berbecului.
  • 23 Iulie 2010: Jupiter intra in mers retrograd si revine in data de 9 Sept in semnul Pestilor. Va reveni in Berbec la 22 Ianuarie 2011.
  • 19 Sept 2010 : a doua conjunctie /intalnire dintre Jupiter si Uranus. De data aceasta aspectul se formeaza la 28 grade Pesti si va reprezenta o refacere a unor situatii deja traite si ne va obliga sa ne reevaluam anumite proiecte, idei sau actiuni.
  • 18 Noiembrie 2010: Jupiter revine la mers direct: se inchide ciclul inceput pe 23 Iulie si va urma etapa de clarificare a situatiei in care ne aflam. Lucrurile incep sa se rezolve. Pe 6 decembrie 2010 si Uranus va reveni la mers direct
  • 4 Ianuarie 2011: ultima conjunctie dintre Jupiter si Uranus si care va aduce o rezolvare a problemelor si o stabilizare a situatiei. Este cea mai benefica conjunctie dintre cele 3 enumerate pana acum. Primele doua sunt mult ma instabile si generatoare de evenimente neasteptate.

Dupa cum vedem urmeaza o perioada agitata si in care nu ne vom plictisi. Dar toate aceste influente marcheaza o perioada plina de oportunitati pentru a schimba ceva in viata noastra. Este perioada in care cei care au curaj in a actiona isi pot schimba radical viata. Iar aceste schimbari sunt pozitive pentru ca avem ocazia de a trece la un alt nivel. Bineinteles ca nu trebuie sa ne asteptam la rezultate peste noapte. Acum este etapa de inceput. In anii ce urmeaza lucrurile vor prinde contur si vom putea spune uitandu-ne in urma ca 2010 a marcat un an de schimbare. Dar la fel de bine toata aceasta energie poate fi nefolosita de noi.  O putem ignora sau putem sa ne focalizam pe riscurile acelor oportunitati si nu pe posibile castiguri. Si atunci putem avea doar o perioada de agitatie si stres care ne va consuma nervos. E bine sa actionati acum. Nu este neaparat sa produceti revolutii in viata voastra…dar cu siguranta ca sunt lucruri pe care le doriti altfel. Incepeti si actionati…acum. Si cu rabdare pentru ca e vorba de o perioada de cateva luni.

Relatiile, indiferent de natura rol, vor fi supuse unor teste importante. Odata cu intrarea lui Saturn in Balanta in Iulie (de fapt revenirea) toate relatiile care nu sunt solide sau construite pe un fundament sanatos risca sa se rupa. Aici includ atat relatiile de natura sentimentala cat si cele de afaceri si diferite parteneriate. De asemenea si multe relatii noi vor fi initiate acum.  Anul 2009 a adus destul de multe iluzii si dezamagiri. Jupiter in relatie cu Neptun a creat false aparente. Dar acum lucruri stau diferit si lucrurile vor veni spre noi indiferent daca dorim sau nu acest lucru.

Bineinteles ca toate aceste influente si schimbari sunt diferite de la un horoscop personal la altul. Intr-o analiza generala de acest tip se pot surprinde doar tendintele macro si influentele la nivel global. Pentru o analiza particularizata va invit sa stam de vorba fie la cabinet fie pe Yahoo Messanger sau Skype. O sesiune de 30 de minute este suficienta pentru a putea primi indicii importante despre schimbarile pe care trebuie sa le faceti in viata dvs.

Toate cele bune,

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts