Profilul astrologic al copilului – analiză personalizată

carefree-child-enjoyment-220455_small

Harta astrală a fiecărei persoane reprezintă o fotografie a cerului din momentul nașterii care descrie în detaliu modul în care suntem construiți și care sunt tendințele vieții pe care o avem de trăit.

Fiind o hartă, ea are în principal, un rol orientativ. Scopul astrologiei, prin studiul hărții natale, este de a-l ghida pe individ astfel încât să-și poată depăși propriile limitări și să devină o ființă mai bună, mai fericită, mai echilibrată. Fiecare dintre noi avem propriul parcurs de urmat și propriile experiențe. Alături de aceste predispoziții relevate de harta natală, educația și influența mediului asupra unui copil au un efect hotărâtor. Doi copii născuți în același moment sunt ca structură identici. Educația pe care o primesc va face ca ei să urmeze direcții diferite în viață. Influența mediului exterior are un rol foarte puternic în a ajuta un copil să se dezvolte armonios sau nu.

Din acest motiv, consider că astrologia îi poate ajuta extraordinar de mult pe părinți în a-și înțelege copilul și a-l ajuta să se dezvolte cât mai armonios.  Timp de 10 ani am oferit consultații astrologice private și de foarte multe ori  am putut oferi părintelui o imagine mai clară a potențialului pe care copilul îl are. Horoscopul copilului poate fi un instrument extrem de valoros pentru un părinte în relația sa cu propriul copil.

Analiza ”Profilul astrologic al copilului” se dorește a fi un ghid pentru părinți, ghid de care aceștia se pot folosi pentru a înțelege mai clar cum trebuie să abordeze relația cu propriul copil.  Analiza este realizată sub forma unei înregistrări audio cu durata de aproximativ 1 oră în care voi prezenta în detaliu profilul astrologic la copilului. Folosind aceată analiză, dvs. ca părinte vă veți înțelege mult mai bine copilul, îi veți înțelege mai clar reacțiile și modul în care tinde să evolueze și să se dezvolte. Astfel puteți să vă adaptați educația pe care i-o oferiți la modul lui de a fi, la structura acestuia.

Temele abordate în cadrul analizei:
– Personalitatea copilului și importanța Ascendentului în dezvoltarea sa
– Planul emoțional : reacții, exprimarea emoțiilor, nevoie de bază
– Planul mental : comunicare, gândire, proces de învățare și asimilare informații
– Planul afectiv și modul în care privește fericirea
– Puncte forte și puncte slabe: talente, abilități sau blocaje și frici
– Relația cu familia și neamul din care provine

Această analiză se concentrează pe potențialul său și temele principale ale vieții sale  și nu prezintă elemente previzionale legate de viitorul copilului.

”Feedback-ul meu este foarte pozitiv! Găsesc analizele minuțioase, de mare precizie și folositoare prin sfaturile oferite. Le-am trimis și copiilor pentru că ei sunt principalii beneficiari ai avertismentelor si aprecierilor nuanțate. Amândoi sunt foarte bine descriși în analizele dvs – atât cele văzute cât și cele nevăzute. Apreciez munca, acuratețea și intuiția dvs și vă urmăresc de mult timp în postări și pe site. Mulțumesc mult!”  Cătălina B.

”Pot spune fara exagerare ca aceasta analiza este cel mai valoros cadou pe care ni-l puteam face pentru familia noastra si care ne ajuta sa invatam modul de relationare cu fetita noastra. Mi-a raspuns si am inteles comportamente pe care nu reuseam sa le inteleg. Consideram ca stilul nostru de parenting a dus la o opozitie asa mare din partea ei si incercam sa vin cu abordari noi, dar raspunsul era acelasi, iar fustrarile cresteau. Pot intelege acum faptul ca o fiinta vine cu un bagaj si numai dupa ce il intelegem putem sustine real persoana in calatoria ei. In neputinta mea ma indreptam spre un stil de parenting care nu o ajuta sa creasca. ” Oana P.

”Woow!!! Sunt mai mult decat impresionata de acuratetea analizei. Acum inteleg mult mai bine de ce se comporta in felul in care se comporta, de ce gandeste in felul in car gandeste, de ce emotia pura este mai intai filtrata de cognitie, de ce o intereseaza parerea altora atat de mult.” D.S.

Detalii și condiții

În acest moment, acest serviciu nu este disponibil! Multumesc

– Analiza ”Profil astrologic al copilului” este doar în format audio și va fi livrată sub forma unui fișier mp3 care poate fi descărcat și ascultat pe orice dispozitiv media. Nu este o analiză scrisă și nici interactivă. Nu se acceptă întrebări ulterioare cu excepția celor legate de eventuale probleme tehnice ale înregistrării.
– În situația copiilor gemeni, tripleți etc. este necesară doar o singură analiză și nu 2, 3 etc.
– Pentru eventualele situații particulare ale copiilor se pot completa în formularul de comandă toate detaliile necesare.
– Analiza este realizată de Dan Ciubotaru
– Durată înregistrare audio: aproximativ 60 de minute
– Preț : 300 Ron

Vă mulțumesc,
Dan Ciubotaru