7-31 Mai 2009 – Mercur retrograd – Confuzie maxima

Luna Mai 2009 se anunta una foarte agitata si in care confuzia si zapaceala vor fi la ele acasa. Despre planetele retrograde am mai vorbit cu alte ocazii. Acum Mercur isi incepe mersul retrograd (aparent inapoi) si timp de 24 de zile va reprezenta o sursa de discutii in contradictoriu, neintelegeri si incurcaturi de situatii.

Acest mers la lui Mercur este puternic amplificat si de apropierea dintre Jupiter si Neptun in Varsator. Aceasta combinatie va fi care va zapaci pe multi dintre noi. Influentele vor fi atat la nivel personal, individual cat si in plan global, politic si economic.
Mercury retro
Sfatul pentru aceasta perioada este sa fiti atenti si sa evitati situatiile neclare si riscurile. Cu siguranta ca vor fi anumite oportunitati care par foarte bune…dar atentie pentru ca ele pot ascunde lucruri mai putin frumoase si e posibil sa fiti nevoiti sa renegociati intreaga intelegere.

Pe scurt voi prezenta cum ne va afecta pe fiecare in parte Mercur in perioada aceasta in functie de Ascendentul noastru natal. Pentru cei care nu-si cunosc Ascendentul il pot afla de aici accesand pagina http://www.ascella.ro/horoscop/ascendent  – trebuie sa ai cont pe Ascella si sa fi inregistrat.

Ascendent in Berbec: de evitat a va cumpara lucruri noi – in special aparatura electronica. Este posibil sa va dati seama ca ati dat banii pe ceva ce nu aveati nevoie sau acel lucru sa se defecteze imediat.

Ascendent in Taur: situatii complicate legate de bani. Pot fi anumite datorii mai vechi pe care trebuie sa le platiti sau daca aveti de primit bani pot apare intarzieri. Perioada aceasta nu e indicata pentru tranzactii financiare de orice fel.

Ascendent in Gemeni: atentie la cei din jurul dvs. Puteti deveni tinta unor atacuri ascunse, barfe sau chiar furturi. Aceasta perioda este buna pentru a renunta la anumite obiceiuri (fumat de exemplu) sau activitati care nu va fac placere.

Ascendent in Rac: anumite proiecte pe care le-am inceput se vor rediscuta si re-analiza. Nu trebuie sa va dati batuta ci doar revizuiti-va planurile si modul de abordare. Pot apare probleme cu tot ce tine de tehnologie IT : probleme cu internetul, calculatorul , telefonul etc.

Ascendent in Leu: atentie la imaginea dvs publica. Pot apare atacuri sau critici din partea sefilor. Pentru femei atentia si la relatia cu partenerul: pot apare schimbari de situatii si discutii in contradictoriu.

Ascendent in Fecioara: Daca aveti examene sau teste mare atentie! Pot aparea amanari sau schimbari de ultim moment. De asemenea atentie si la calatoriile si relatiile cu strainatatea. Daca plecati atentia la bagaje. Vi se pot rataci sau pierde.

Ascendent in Balanta: trebuie sa aveti grija la cheltuieli! Exista riscul ca anumite lucruri sa se defecteze (masina, aparatura electrocasnica) si sa fiti nevoit(a) sa suportati costurile cu reparatiile.

Ascendent in Scorpion: atentie la parteneriate indiferent de natura lor. Lucrurile tind sa devine instabile si neclare. Partea buna este ca in aceasta perioada puteti renunta usor la o relatia/colaborare care nu va convine.

Ascendent in Sagetator: situatiile confuze pot apare in campul muncii. Fie anumite lucruri se schimba la birou si va vizeaza direct fie va simtiti nesigur(a) si agitat(a). Acordati atentie si la sanatate – exista riscul unor diagnostice gresite. Asa ca verificati la mai multi doctori.

Ascendent in Capricorn: in plan sentimental pot apare situatii confuze si neclare. Evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita si/sau copii daca e cazul. De asemenea evitati activitatile riscante si care va pot dauna financiar sau la captilolul imagine personala.

Ascendent in Varsator: zona la care trebuie sa fiti atenti este legata de casa si familie. E posibil sa fiti nevoit(a) sa faceti mici reparatii casnice. Evitati sa va cumparati lucruri noi in casa. Actionati cu grija si vis-a-vis de familie si in special parinti.

Ascendent in Pesti: pot apare amanari al unor calatorii , drumuri de facut sau chiar sedinte si intalniri. Daca aveti de facut rapoarte, analize sau alte activitati ce implica scrisul trebuie sa fiti atent(a) si sa verificati de doua ori acel text. Cu siguranta ca pot apare greseli.

Toate cele bune,
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts