Cursuri astrologie

Consiliere astrologica

Cabinetul de astrologie Ascella oferă celor care doresc să studieze astrologia o gamă variată de cursuri, seminarii și ateliere. Cursurile și seminariile sunt susținute de Dan Ciubotaru

Din anul 2009 am început prin a oferi cursuri la sală pentru începători și avansați. Din anul 2017 am început să oferim cursuri online, accesibile din orice colț la lumii. Indiferent ca doresti sa studiezi de la 0 sau ca vrei sa aprofundezi noi iti putem oferi sansa de a o face intr-un mediu organizat si profesionist!

Lista completă a cursurilor de astrologie o găsiți în noul magazin online Ascella Spica – detalii aici

  • Alte cursuri
    • Cele 4 elemente din viața ta : În cadrul cursului ”Cele 4 elemente din viața ta” în care vom explora modul în care cele 4 elemente se manifestă în lumea în care trăim și în mod particular în viața noastră. Noi suntem construiți din cele 4 elemente iar harta noastră natală reflectă acest lucru. Fiecare participant va primi o fișă de lucru personalizată care conține toate elementele din harta natală pe care le vom studia din perspectiva elementelor. Se oferă un suport de curs în format PDF ce poate fi descărcat și tipărit.