Consiliere astrologica

Consiliere astrologica

Consilierea astrologică reprezintă cea mai eficientă metodă prin care dumneavoastră puteți obține un răspuns rapid și cât mai exact la problemele care vă frământă. Astrologul ,intrând în contact direct cu dumneavoastră, va deveni un ghid , o calauză si vă va îndruma spre o înțelegere completă a opțiunilor pe care le aveți la dispoziție.

Scopul acestor întâlniri este de a vă oferi , prin intermediul astrologiei, o imagine cat mai clară a potențialului de care dispuneți precum și modalitățile prin care îl puteți manifesta, exprima. Fiecare dintre noi dispune de o serie de talente si calități. În momentul în care acestea sunt utilizate în exces putem vorbi despre defecte sau trăsături de caracter ‘nepotrivite’. In același timp există în fiecare dintre noi calităti și talente care nu sunt utilizate așa cum ar trebuie, fiind blocate din varii motive. Rolul astrologului este de a vă ajuta să vă cunoasteți mai bine și să puteți acționa în mod conștient asupra lumii în care trăiți.

Consilierea astrologică este oferită de astrolog Ana Ciubotaru și se poate online prin telefon/Skype/Facebook messenger. Nu se realizează analize scrise.

Durata unei ședinte de consiliere astrologică este de 60 de minute. Întreaga discuție se înregistrează audio iar la sfârșit veți primi un respectiva înregistrare a consultației.

Pe parcursul acestei întâlniri se pot aborda o varietate largă de subiecte la care doriți să aflați mai multe informații: analiza previzională, compatibilități, profil personal, determinarea momentelor optime, consiliere privind predispozițiile medicale native și adoptarea unui stil de viață potrivit constituției astrologice etc.

Ce se poate discuta in cadrul unei consultații astrologice? Câteva idei:

  • Analiza astrogramei dvs. pentru a determina profilul astrologic și identifica punte forte, puncte slabe
  • Determinarea influențelor de moment și a modalităților de depășire a unor blocaje existente în viața dvs.
  • Aflarea celui mai bun moment pentru a începe o nouă activitate : semnarea unui contract, pornirea unei afaceri, data favorabila căsătoriei etc.
  • Analiza relației dvs. cu persoana iubită sau cu un coleg, partener de afaceri, părinte, copil etc. Stabilirea gradului de compatibilitate.
  • Previziuni pentru perioada următoare: anual, lunar etc.
  • Sfaturi astrologice legate de o problemă  particulară pe care o aveți sau legate de o decizie pe care trebuie sa o luați
  • Determinarea predispozițiilor medicale native și adoptarea unui stil de viață potrivit constituției astrologice

Preț: 350 RON / ședință.

Pentru programări și informații suplimentare vă rugăm completați formularul de mai jos.