Consilierea astrologica reprezinta cea mai eficienta metoda prin care dumneavoastra puteti obtine un raspuns rapid si cat mai exact la problemele care va framanta. Astrologul ,intrand in contact direct cu dumneavoastra, va deveni un ghid , o calauza si va va indruma spre o intelegere completa a optiunilor pe care le aveti la dispozitie.

Scopul acestor intalniri este de a va oferi , prin intermediul astrologiei, o imagine cat mai clara a potentialului de care dispuneti precum si modalitatile prin care il puteti manifesta , exprima. Fiecare dintre noi dispune de o serie de talente si calitati. In momentul in care acestea sunt utilizate in exces putem vorbi despre defecte sau trasaturi de caracter 'nepotrivite'. In acelasi exista in fiecare dintre noi calitati si talente care nu sunt utilizate asa cum ar trebuie, fiind blocate din varii motive. Rolul astrologului este de a va ajuta sa va cunoasteti mai bine si sa puteti actiona in mod constient asupra lumii in care traiti.

De 6 ani oferim consiliere astrologica profesionista! Peste 700 de clienti si 1200 de consultatii!

Durata unei sedinte de consiliere astrologica este de 75 de minute (1 ora si 15 minute). Pe parcursul acestei intalniri se pot aborda o varietate larga de subiecte la care doriti sa aflati mai multe informatii. Intreaga discutie se inregistreaza audio iar la sfarsit veti primi un CD cu aceasta inregistrare.

Pret: 200 RON / sedinta.

Din data de 17 Iulie 2014, nu voi mai fi disponibil pentru consultati individuale, atat la cabinet cat si online.   Voi ramane activ prin intermediul articolelor si analizelor scrise pe Ascella.ro precum si prin intermediul cursurilor si seminariilor pe care le voi organiza.

Exista de asemenea si posibilitatea de a purta discutia de la distanta vie Yahoo Messanger sau Skype. Detalii despre consultatiile online le gasiti aici

Pentru programari si informatii suplimentare va rog sa sunati la 0728869955 sau accesati pagina de contact Pentru  plati online cu cardul accesati Comanda si plata online.

Pentru mai multe detalii despre platile online puteti citi aici

Fotografii de la cursuri puteti gasi aici - Curs astrologie