Termeni și condiții

Termeni si conditii

1. Informatii despre site

  • Site-ul web Ascella.ro este administrat de S.C. Ascella Spica SRL cu sediul social in Bucuresti, Calea Moșilor 158  Parter, Modulul P8, sector 3
  • Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: J40/1529/2017, CUI 37039999
  • Capital Social Subscris si varsat de 200 lei.
  • Site-ul oferă informații din sfera astrologiei precum și din alte domenii conexe. 

2. Servicii oferite

  • Cursuri, seminarii și ateliere pe teme astrologice sau alte domenii conexe. Aceste cursuri pot fi la sală sau online, fie prin video conferințe sau accesarea cursului
  • AstroSfaturi este un serviciu online care oferă informații astrologice personalizate. Informațiile oferite sunt orientative și pur informative. SC Ascella Spica SRL nu poate fi făcută responsabilă de deciziile luate de baza acestor informații. Informațiile oferite se bazează pe calcule astrologice care țin cont de data, ora și locul nașterii. Înregistrarea și crearea unui cont de utilizator AstroSfaturi presupune acceptul dvs pentru a oferi aceste informații. Datele personale nu vor fi transmise unei alte entități juridice și vor fi utilizate doar pentru serviciile oferite în cadrul AstroSfaturi. 

3. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului Ascella.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 
Ascella.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila.

4. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe Ascella.ro apartin SC Ascella Spica SRL, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

5. Politica de confidenţialitate

SC Ascella Spica SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin intermediul formularelor online, conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată  şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare online, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date SC Ascella Spica SRL şi să primească mesaje cu privire la produse şi servicii, concursuri sau orice alte acţiuni editoriale şi de marketing desfăşurate în viitor de catre SC Ascella Spica SRL. Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte sau incomplete, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnata la  .