Vara 2008 de foc

Aceasta vara a lui 2008 este una de foc. Nu atat din punct de vedere al temperaturilor de afara cat din punct de vedere al configuratiilor astrale. Astfel nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca exista o stare generala de confuzie, nedumerire si nesiguranta. Cu siguranta ca multi dintre noi resimtim aceste influente mai putin pozitive si care ne produc agitatie si nervozitate.

Din punct de vedere astrologi vorbim de o combinatie de influente dominate de pozitia lui Jupiter retrograd in Capricorn. De fiecare data cand Jupiter este retrograd – anual -(mers aparent inapoi) situatia devine confuza si exista dificultati in ceea ce priveste planificarea, stabilirea de contacte si de intelegeri. Se poate intampla foarte des ca anumite lucruri pe care le consideram ca fiind clare si bine stabilite sa nu se intample asa cum credeam noi. De asemenea ceilalti parca devin mai ‘neseriosi’ si pot lansa promisiuni de care nu se tin.

Influentele din acest moment sunt amplificate si de pozitionarea lui Saturn in Fecioara ( limitare, ‘saracie’, amplifica nesiguranta si diminueaza optimismul) , de trecerea lui Pluto din Sagetator in Capricorn ( trecere cu cantec si care se realizeaza in 3 etape) si de retrogradarea Iunonei (Juno) care altereaza orice forma de parteneriat si contract.

Trebuie sa avem rabdare pentru aceste influente vor dispare incepand cu luna Septembrie 2008 cand Jupiter va reveni la mers direct si va aduce oportunitatile si sansele mult visate.

Aceasta perioada ( Mai -August 2008) as putea sa o denumesc si ‘sezonul divorturilor’  pentru ca exista un risc ridicat ca multe relatii sa se rupa. Iar prin relatii nu inteleg doar cele sentimentale sau casatorii ci si cele de afaceri sau alte tipuri de parteneriate.

Ati resimtit aceste influente pana acum?

Eu personal traiesc din plin aceasta perioada ‘glorioasa’. Fiind Capricorn, Jupiter ma loveste din plin. Pot spune ca traiesc intr-o ‘supa’  si in care nimic nu e clar iar obiectivele par un lucru foarte indepartat. Chiar daca stiu la nivel teoretic ce se intampla si cum evolueaza lucrurile tot traiesc la maxim aceasta perioada.

Sfatul meu…rabadare….si mergeti in concediu! Nu va mai bateti capul cu ceea ce se intampla acum in viata dvs pt ca oricum lucrurile se vor rezolva definit mai spre toamna.

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts