Consilierea astrologica reprezinta cea mai eficienta metoda prin care dumneavoastra puteti obtine un raspuns rapid si cat mai exact la problemele care va framanta. Astrologul ,intrand in contact direct cu dumneavoastra, va deveni un ghid , o calauza si va va indruma spre o intelegere completa a optiunilor pe care le aveti la dispozitie.

Din data de 17 Iulie 2014, nu voi mai fi disponibil pentru consultati individuale, atat la cabinet cat si online.   Voi ramane activ prin intermediul articolelor si analizelor scrise pe Ascella.ro precum si prin intermediul cursurilor si seminariilor pe care le voi organiza.

Acest serviciu este destinat acelor persoane care nu locuiesc in Bucuresti si care nu au posibilitatea de a ajunge la cabinet pentru o consultatie. Discutia dintre noi se va purta prin intermediul internetului utilizand unul din sistemele de comunicare bine cunoscute, cum ar fi Yahoo Messanger sau Skype. In functie de dorinta dvs. discutia poate avea loc fie prin chat, voce (telefonie) sau chiar video. Astfel vom avea posibilitatea de a discuta direct despre astrograma dvs. si va pot raspune la intrebarile pe care le aveti.

Durata unei sesiuni de consultanta online poate fi de minim jumatate de ora iar ca maxim 2 ore. Mai putin de jumatate de ora este imposibil a realiza un minim de analiza si de a va oferi o parere avizata. Iar mai mult de 2 ore deja volumul de informatii este mult prea mare si scade eficienta acestei consultatii.

De 7 ani oferim consiliere astrologica profesionista! Peste 750 de clienti si 1400 de consultatii!

Ce se poate discuta in cadrul unei consultatii online? Cateva idei:

  • Analiza a astrogramei dvs. pentru a determina profilul astrologic
  • Determinarea influentelor de moment si modalitati de deblocare a unor blocaje existente in viata dvs.
  • Aflarea celui mai bun moment pentru a incepe o anumita activitate : semnat un contract, pornirea unei afaceri, data favorabila casatoriei etc.
  • Analiza relatiei dvs. cu persoana iubita sau cu un coleg, partener de afaceri, parinti, copii etc. Stabilirea gradului de compatibilitate
  • Previziuni pentru perioada urmatoare: anual, lunar etc
  • Sfaturi astrologice legate de o problema particulara pe care o aveti sau legate de o decizie pe care trebuie sa o luati

 

Stabileste acum o intalnire virtuala cu astrologul tau! Cum? Nimic mai simplu...

Alege care este durata sesiunii de analiza si plateste online cu cardul in deplina siguranta. Daca doresti o sesiune de 30 de minute apasa aici. Pentru o sesiune de 60 de minute apasa aici. Dupa ce efectuati plata online veti primi un email de la mine pentru a stabili data si ora pentru consultatie. Daca doriti sa platiti prin mandat postal sau ordin de plata trimiteti-mi un mesaj. Costul unei sesiuni de 30 de minute este de 100 RON iar pentru 60 de minute pretul este de 200 RON.

Din data de 17 Iulie 2014, nu voi mai fi disponibil pentru consultati individuale, atat la cabinet cat si online.   Voi ramane activ prin intermediul articolelor si analizelor scrise pe Ascella.ro precum si prin intermediul cursurilor si seminariilor pe care le voi organiza.

Pentru programari si informatii suplimentare va rog accesati pagina de contact sau sunati la 0728869955

Mai multe informatii despre Cabinetul de astrologie Ascella puteti citi aici

Pentru mai multe detalii despre platile online puteti citi aici