Marte retrograd 27 Iunie – 27 August 2018 : semnificații astrologice

horoscop_marte_retro_2018

La fiecare 2 ani, Marte își începe mersul aparent înapoi pe bolta cerească. Este ceea ce denumim mișcarea retrogradă. Anul acest, Marte va retrograda în perioada 27 Iunie – 27 August 2018 din semnul Vărsătorului în cel al Capricornului.

Toată această perioadă de 2 luni este una în care avem ocazia de a ne redefini modul în care ne cheltuim energia, modul în care acționăm în viața noastră. Practic este o perioadă în care putem să facem schimbări importante în comportamentul nostru și să ne dăm seama mai clar unde acționăm incorect. Este o etapă de redefinire a curajului, a ceea ce ne motivează să facem anumite lucruri.

Marte retrograd va genera acele situații și conjuncturi în care noi să ne dăm seama că trebuie să schimbăm ceva în noi, că așa nu mai merge. Cei ce nu vor înțelege acest lucru se pot confruta cu tot felul de schimbări bruște de situație, cu complicații neprevăzute.
Influența lui Marte retrograd este personalizată pentru fiecare în funcție de harta noastră natală.  Cei care au planete la sfârșitul semnelor Capricorn/Rac/Berbec/Balanță și în primele 9 grade din Vărsător/Leu/Tau/Scorpion vor fi cei mai influențați în această perioadă.

Cei care în acest an în acest an sunt sub influența directă a lui Marte – vezi Puterea Ascendentului : Ciclul de 12 Ani – vor resimți această perioadă mult mai intens. Toată atenția și energia lor va fi redirecționată către interior și le va fi mai dificil să se manifeste în exterior și să-și pună în practică ideile și proiectele. În schimb, este un moment bun pentru a revedea toate proiectele deja începute și a încerca să vadă ce trebuie ajustat, corectat sau modificat.

Promo : Profilul astrologic al copilului tău – o analiză detaliată a potențialului copilului tău și modalități prin care îl poți ajuta să-l manifeste pe deplin. 

Influența lui Marte retrograd în 2018 ar putea fi sumarizat prin 4 întrebări importante pe care ar trebui să ni le adresăm?

Ce stă la baza libertății tale?
Care este fundamentul pe care vrei să construiești ceva nou?
Ce anume trebuie să schimbi în modul tău de a acționa pentru a face schimbările pe care ți le dorești?
Ce-ți blochează curajul de a fi liber?

Mai multe informații legate de Marte retrograd în 2018 veți găsi în înregistrare video de mai jos.

Este o secvență din atelierul de astrologie ”Marte în harta natală” și în care analizez în detaliu această mișcare retrogradă. 

Mai multe secvențe video găsiți pe canalul YouTube Ascella 

Toate bune,
Dan
 

Total
0
Shares
Related Posts