Atelier online de astrologie

1200px-Planisphæri_cœleste

https://youtu.be/uatNwNUblZcAtelierele de astrologie Ascella reprezintă o ocazie excelentă, pentru orice pasionat de astrologie, de a învața ceva nou și de afla răspunsuri și informații utile. Astrologia este un domeniu de studiu vast, complex și în care poți explora noi și noi teme și subiecte. Atelierele de astrologie abordează teme astrologice variate și se adresează atât începătorilor în astrologie cât și celor mai avansați. 

Atelier astrologie online

”Ideea acestor ateliere mi se pare extraordinară. Fiecare săptămâna aduce în discuție  subiecte noi, deosebit de importante și utile în interpretarea astrogramei. Dan Ciubotaru este un astrolog profesionist, cu o bogată experiență, iar exemplele practice din cadrul fiecărui atelier demonstrează acest lucru.Îți mulțumesc,Dane! Dacă până acum veneam eu la București, acum ești invitatul meu de onoare în fiecare joi, alături de întreg grupul de discuții! Mulțumesc! ”  Gabriela J.

Atelierele de astrologie Ascella reprezintă o ocazie excelentă, pentru orice pasionat de astrologie, de a învața ceva nou și de afla răspunsuri și informații utile. Astrologia este un domeniu de studiu vast, complex și în care poți explora noi și noi teme și subiecte. Atelierele de astrologie abordează teme astrologice variate și se adresează atât începătorilor în astrologie cât și celor mai avansați. 

Avantajele atelierului online de astrologie Ascella

  • Acces la informații astrologice de calitate garantate de cei 20 de ani de studii astrologice, 10 ani de practică în consultații individuale și 8 ani de cursuri de astrologie.
  • Poți participa de oriunde! Ai nevoie doar de un calculator și o conexiune la internet.
  • Este confortabil și ușor de accesat, economisind timp.
  • Păstrezi un contact constant cu astrologia. Lipsa timpului este cea mai mare problemă pe care lumea o întâmpină atunci când dorește să studieze astrologie. Acum, alocând 2 ore pe săptămână, rămăi în contact cu astrologia și astfel cunoștiințele dobândite deja nu se pierd. Cu toții știm că practica în astrologie este de aur.
  • Poți viziona din nou atelierul și relua informația prezentată oricând dorești. 

”Când s-a ivit ocazia participării la atelierele online, am decis să le încerc, bucurându-mă că sunt seara, după orele de serviciu, când poți îmbina nevoia de relaxare și nevoia de cunoaștere în același timp. Nevoie satisfacută! În mod particular, fiind organizate în 2 ore te ajută cât poate ai studia în câteva zile de lucru individual. Câștig de timp! Pe de altă parte, te motivează să iei acea esență și să-ți construiești mai departe, singur, ceea ce ai nevoie din universul informațional existent deja în foarte multe surse. Îndemn la și mai mult studiu individual! Le recomand cu drag, mai întai ca încercare, mai apoi ca satisfacere a dependenței de astrologie!”  Elena G.

Lista completă a atelierelor o găsiți pe noul magazin online Ascella Spica – click aici 

Detalii organizatorice

  • Participarea este online utilizând aplicația ClickMeeting. Prin intermediul acestei aplicatii ne vom întâlni cu toții virtual și utilizând atât canalul video cât și cel audio veți putea lua parte la ceea ce se discută. Oriunde ai fi localizat având acces la internet poți participa la aceste ateliere. 
  • Participarea este condiționată de înregistrarea prealabilă și plata taxei de partipare.
  • Fiecare sesiune, fiecare atelier are o temă principală și care va fi anunțată din timp..
  • Fiecare participant va primi un link cu inregistrarea video a atelierului. Dacă nu poți participa în acel moment la atelier, ai posibilitatea de a viziona mai târziu inregistrarea video. 
  • Taxa de participare este de 50 lei/atelier și se poate face în contul SC Ascella Spica SRL, RO49INGB0000999906613974, deschis la ING Bank România.  După efectuarea plății trimite un email la care să conțină detaliile plății (de pe ce nume a fost efectuată) și sesiunea la care doriți să partipați. Este important ca dovada plății să fie transmisă până la momentul începerii atelierului. Ofertă specială: achiziționează 5 ateliere în valoare de 250 RON și primești gratuit pe al 6-lea! Tu alegi la ce ateliere vrei să participi.Oferta se refera la plata unui singur pachet de ateliere si nu se aplica retroactiv la atelierele achizionate separat.

Temele următoarelor ateliere

Următoarea serie de ateliere va avea loc la inceputul lui 2020. 

Puteți viziona o serie de secvențe video din cadrul atelierelor pe canalul Youtube Ascella

Pentru orice fel de întrebări și informații suplimentare îmi puteți scrie la adresa 

Pentru a fi la curent cu evenimentele organizate de Ascella te invit să te abonezi la newsletter-ul Cursuri Ascella . Este un newsletter separat de cel general Ascella și este dedicat doar celor care doresc să fie la curent cu atelierele, cursurile și seminariile pe care le voi organiza.