Horoscop Venus in Sagetator 18 Octombrie -12 Noiembrie 2016

SFPage

Horoscop Venus in Sagetator

În data de 18 Octombrie 2016, Venus părăsește semnul Scorpionului și intră în cel al Săgetătorului pentru urmatoarele 25 de zile. Este o trecere rapidă a planetei Venus prin Săgetator și chiar dacă nu are o influență foarte puternică va genera o serie de schimbări în modul nostru de percepție.

Așa cum am mai discutat până acum , Venus în harta noastră semnifică modul în care noi ne manifestăm sentimentele , afecțiunea precum și natura dorințelor noastre. În plan concret Venus semnifică relațiile amoroase și relatia nostră cu banii.

Venus in Sagetator are o tonalitate total diferită fața de cea precedentă , a Scorpionului. Este o trecere de la o atitudine rezervată, temătoare și plină de neliniști la una a expansiunii, încrederii și dezvoltării.  Ea amplifică nevoia de a face lucruri noi, de a ne manifesta dorințele și sentimentele chiar dacă de multe ori putem exagera. Săgetatorul este un semn care amplifică și acționează ca o lupa. Simbolistica sa , arcașul cu săgeata îndreptată spre cer, indică faptul că nu există limite spre care să tinzi. Limita ta e cerul. De aici și tendinta de a exagera. Din acest motiv, este foarte posibil ca mulți dintre noi să fie luați de acest val și să amplifice anumite dorințe și sentimente chiar dacă în realitate, în interiorul lor, acestea sunt mai temperate. 

Venus în Săgetător creează o energie pozitivă pentru manifestarea iubirii și dragostei Din punct de vedere financiar aduce o anumita instabilitate. Va exista o tendința de a exagera cu cheltuielile. Dupa 12 Noiembrie Venus intră în Capricorn și atunci s-ar putea să realizăm că am dat mulți bani pe nimic. Sfatul meu este să vă limitați în a vă cumpara lucruri scumpe și mai ales lucruri pe care in realitate nu vi le puteți permite.

Un alt element pe care Venus în Sagetator il aduce este doza crescută de lene si superficialitate. Ne poate face mult mai comozi și astfel putem pierde anumite oportunități . Superficialitatea se manifesta în a trata cu o prea mare usurința anumite teme care până ieri erau probleme de nerezolvat. Săgetătorul, fiind un semn de Foc, are tendința de a-și supraestima puterilor și forța și astfel să nu evalueze așa cum trebuie anumite situații. E ca și cum ar spune ”Lasă dragă că nu e mare problemă, ne descurcăm noi”. Iar în realitate problema, situația respectivă să fie mult mai complexă și mai dificil de rezolvat.

Venus se află intr-o relatie speciala cu Jupiter, guvernatorul Săgetătorului. Cele doua planete se află în recepție mutuală – fiecare se află in domiciliul celeilalte: Venus în Săgetător și Jupiter in Balanță. Este ca și cum doi prieteni s-ar afla fiecare in casa celuilalt. Ei se simt bine pentru că sunt amici și se respectă reciproc. Mai ales că Venus si Jupiter sunt amândouă planete cu energie benefică.

Acest lucru are un impact pozitiv pentru că generează o puternica undă de optimism și voie bună. Este o perioadă în care vom simți nevoia de a căuta noi experiențe care să ne facă viața mai fericită. Vom dori să fim răsfățati și cei din jurul nostru să ne acorde mai multă atenție atenție. Să nu uităm că această influenta se manifestă la toata lumea. Acesta lucru înseamnă că la rândul nostru e important să acordăm o mai mare atenție celor din jur, celor pe care îi iubim.

Săgetatorul este și semnul principiilor, legilor și a filosofiei de viața. De aceea este foarte posibil să căutăm să găsim un nou sens relației actuale sau un nou sens a modului în care vrem să fim iubiți și să oferim iubire.. Aceasta perioadă cu Venus in Sagetator deși scurta este foarte intensă. Putem avea brusc revelații legate de planul nostru afectiv. Dupa o perioadă mai agitată acum avem ocazia de a găsi motivația de a merge mai departe si de a lua o decizie legată de situatia curentă. Săgetătorul exagerează pentru ca de multe ori ca să ieși dintr-o zonă de confort sau una a limitărilor e nevoie de un efort mare si de a face ceva cu totul neașteptat. Să nu uităm că Sagetatorul este pozitionat langa doua semne ‘grele’ : Scorpion și Capricorn.  Iar Venus trecând prin Săgetator după ce a fost in Scorpion are nevoie de ceva nou, de ceva inedit, frumos si atrăgător pentru a face fața sobrietatii Capricornului. 

Trecerea planetei Venus prin Săgetător este ca o mică vacanță între două perioade incărcate și dificile.

O saptamana excelenta,
Dan

PS. Ți-ai verificat nivelul de energie pentru zilele următoare? 

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts