Lună Nouă Balanță – 9 Octombrie 2018 – influențe și horoscop personalizat

luna-noua-balanta

Mâine dimineață, 9 Octombrie 2018, avem un moment de Lună Nouă în semnul Balanței. Acest moment va genera o serie de schimbări în modul în care percepem noi lumea pe perioada următoarelor 28 de zile.

Sunt două aspecte interesante legate de această Lună Nouă: Venus este retrogradă (Venus guvernând Balanța) plus asteroidul Ceres se suprapune peste Soare-Lună.

Sumarizând cele 2 caracteristici, această Lună Nouă ne poate ajuta ca în următorul ciclu de 28 de zile (ciclul lunar) să facem curățenie în relațiile noastre. Aici mă refer la orice fel de relaționare, fie ea afectivă, de prietenie sau profesională.

Avem în fața noastră un moment foarte bun pentru a evalua modul în care ne poziționăm față de ceilalți. Este foarte important să reținem faptul că indiferent de calitatea relației pe care o avem cu o persoană, nu celălalt este responsabil ci noi ne-am adus aportul direct. De multe ori, facem compromisuri de moment pe care în timp nu le putem susține. Această Lună Nouă ne poate ajuta să ne dăm seama care sunt acele relații în care am făcut astfel de compromisuri la un moment dat și care acum ne-au dus în punctul în care ne simțim inconfortabil și ne deranjează. Acum este momentul pentru o repoziționare a ta în cadrul relației respective. Pe parcursul următoarele 4 săptămâni, fii atent(ă) și evaluează-ți modul în care te comporți în acele relații și cât de confortabil te simți. E foarte posibil ca în unele relații nici să nu-ți dai seama că nu-ți este bine. Multe persoane au un profil de luptător și ca urmare ajung destul de târziu să-și dea seama că se luptă cu morile de vânt. 

Ceres, inflitrându-se în energia Lunii Noi, va amplifica toate emoțiile și trăirile pe care le avem în relație cu ceilalți, care au la bază îngrijorarea sau chiar frica de a pierde ceva/ pe cineva drag. Acest lucru poate duce uneori la reacții exagerate, din partea noastră sau a celuilalt. Este important să reținem această tendință și să nu punem paie pe foc amplificând un conflict care nu va duce la nimic. Pe de altă parte va scoate la suprafață toate acele instincte și emoții pe care noi am învățat să le reprimăm, să le blocăm în relația respectivă. Dacă suntem atenți la noi vom putea observa o schimbare în percepția pe care o avem față de celălalt. Pot apare tot felul de gânduri și temeri. Ce avem de făcut este să vedem dacă ceea ce simțim acum are o bază reală în sensul în care sunt lucruri pe care le simțim cu adevărat și pe care le-am blocat.

Luna Nouă în Balanță cu Ceres și Venus retrogradă are ca obiectiv să ne învețe să fim corecți față de noi înșine. Prin deciziile pe care le putem lua, prin repoziționarea în cadrul relațiilor pe care le avem, putem să devenim mult mai echilibrați. La fiecare în parte aceste influențe se vor manifesta diferit. Pentru unii poate fi o perioadă de mari schimbări relaționale iar pentru alții doar mici ajustări. Dar pentru majoritatea dintre noi acest moment descris mai sus poate trece neobservat. Oportunitatea momentului trebuie fructificată în sensul în care trebuie să facem ceva pentru a o activa în viața noastră. Altfel va trece peste noi fără ca măcar să o știm. Luna Nouă se întâmplă la fiecare 28 de zile. Viața noastră nu se schimbă de fiecare dată când avem un astfel de moment. Dar fiecare Lună Nouă e ca un val care aduce o nouă energie, o nouă oportunitate în viața noastră. Dacă o folosim sau nu, depinde de noi.

Pe final vă invit să citiți influența acestei luni așa cum e reflectată în horoscopul vostru personalHoroscop Lună Nouă

Toate bune,

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts