Horoscop Jupiter in Taur

Jupiter va traversa semnul Taurului în perioada 16 Mai 2023 – 25 Mai 2024. Care sunt influențele sale?

Notă: acest articol a fost scris inițial acum 12 ani, la trecerea din 2011 -2012 a lui Jupiter în Taur. L-am actualizat și completat cu datele actuale. Semnificațiile rămân valabile.

Timp de 12 ani, Jupiter face un tur complet al zodiacului, traversând fiecare semn zodiacal.  Jupiter semnifică atât expansiunea, creșterea, dezvoltarea cât și valorile, principiile, moralitatea și credința.

In data de 16 Mai 2023, Jupiter a intrat în semnul Taurului. Va rămâne în acest semn până la data de 25 Mai 2024. Avem un interval de 1 an de zile in care Jupiter va amplifica energia Taurului pentru fiecare din noi.

Influența lui Jupiter este una care predispune la creștere, dezvoltare si expansiune. El este denumit și ‘Marele Benefic’ deoarece poate aduce oportunități fantastice în viața unui om.  Într-o anumită măsura joacă și rolul Providenței, al sprijinului pe care îl primești atunci când te aștepți mai puțin. Dar, influenta lui Jupiter are o mica notă de subsol care poate transforma câștigul în pierdere. Jupiter oferă mai mult decât poți duce, decât ai nevoie! Tendința omului este de a lua mai mult decât are nevoie crezând că altă șansă nu va mai avea. Jupiter reprezintă șansa, oportunitatea și ține de noi să știm, să învățăm să profităm de ea..

Taurul este un semn de Pământ care indică lucrurile certe, materiale , concrete. El semnifică și corpul nostru fizic prin prisma nevoile sale: hrana, apă, afecțiune etc.  Taurul are o strânsă legătură cu banii ,  cu confortul material dar si cu gradul de siguranță financiar de care avem nevoie. Jupiter in Taur va amplifica toate aceste lucruri și le va aduce in prim plan.

Dacă dorești să afli mai multe informații despre arhetipul Taurului urmărește video-ul de mai jos:

O primă influență ar fi cea legată de propria noastră persoană. Jupiter va induce o nevoie de a avea grija de propria persoana, de propriul nostru corp. Este momentul în care să fim mai centrați pe nevoile noastre (nevoi, nu dorințe), pe ceea ce ne ajută să fim echilibrați si fericiți. Este o perioada în care trebuie sa învățăm să fim cu atenția pe corpul nostru și pe ceea ce are să ne transmită. Trebuie sa ne deschidem mai mult la ceea ce avem cu adevărat nevoie și mai puțin la ceea ce credem că ne trebuie pentru a fi fericiți. Dacă nu vom avea noi grijă de propriul corp atunci Jupiter va aduce excese si va amplifica starea de frustrare și nemulțumire. El va transforma nevoile nesatisfăcute în dorințe monstruoase. Pauza de cafea pe care nu ți-o acorzi în timpul zilei se poate transforma seara într-o dorință de a mânca în exces sau lucruri mai puțin sănătoase.

O alta influenta este cea legata de bani și situația financiară.  Trebuie sa fim mai atenți la modul în care ne gestionăm resursele. Jupiter va aduce oportunități prin care putem sa ne îmbunătățim situația financiară. Dacă ne focalizam pe a câștiga atunci vom avea șansa de a identifica acele activități, oportunități prin care să progresăm. Dacă ne concentrăm pe a cheltui atunci Jupiter va genera oportunități în care să tot cheltui.

Jupiter in Taur favorizează nevoia de confort și siguranța materială. Foarte ușor, dacă ne pierdem concentrarea, putem intra într-un carusel al cheltuielilor și să transformăm profitul în pierdere. Evitați să cheltuiți mai mult decât vă permiteți. Jupiter induce o stare de optimism vis-a-vis de capacitatea noastră de a câștiga bani pe viitor care ne va face să credem ca lucrurile vor merge doar in sus. Jupiter in Taur poate aduce o notă de plată uriașă la cele mai mici excese.

Perioada de 1 an in care Jupiter se va afla in semnul Taurului conține 3 faze principale si care sunt date de mișcarea aparentă pe bolta cerească: directă si retrogradă (aparent înapoi).

Cele 3 faze principale sunt:

I) 16 Mai – 3 Septembrie 2023
Este prima faza, de expansiune, în care vom resimți o doza de optimism și încredere. Vom simți că lucrurile încep sa meargă pe traiectoria dorită. La fiecare dintre noi, această etapă se va manifesta în domenii diferite – vezi analiza de mai jos pe fiecare zodie in parte. Acum apar primele oportunități de creștere și dezvoltare. Este momentul de a ne defini noi obiective, de a lansa noi proiecte sau să începem să lucram la planurile de dezvoltare pentru perioada următoare. Acum este riscul cel mai mare de a face unele excese sau de a ne întinde mai mult decât trebuie.

II) 4 Septembrie – 30 Decembrie 2023
Faza in care Jupiter este retrograd – mers aparent înapoi. Este etapa în care începem lucrul efectiv la proiectele noastre. Vom fi preocupați ca ceea ce am inițiat să prindă contur și să devină o activitate stabilă. Este o perioada în care trebuie sa fim foarte flexibili in modul in care facem lucrurile si sa avem curajul de a ajusta si schimba planul inițial. Daca e ceva ce ați gândit inițial și vedeți ca nu merge ar fi indicat să faceți o schimbare. Nu vă cramponați în a reuși așa cum ați planificat inițiat pentru ca puteți avea costuri mult mai mari. Este o perioadă de renegocieri si rediscutat anumite contracte sau parteneriate. Aici includ si renegocierea contractelor de chirii, credite etc.

III)1 Ianuarie 2024 -25 Mai 2024
A treia etapa a trecerii lui Jupiter prin Taur este cea in care lucrurile încep să aibă o finalizare și se ajunge într-o etapă mai clară. Acum proiectele începute prind contur si vom ști care e direcția potrivită. Este o perioadă favorabilă atât pentru a continua ceea ce am început deja cât și pentru proiecte noi. E foarte posibil ca până acum să fi identificat oportunitățile dar să nu fi avut curajul de a trece la implementare. Acum ar fi momentul sa acționam.

Cei care în acest an sunt reprezentați de Jupiter – vezi aici cum poți afla ce planetă te reprezintă acum – vor resimți mult mai intens această trecere a lui Jupiter în Taur și vor putea beneficia de mai multe oportunități.

Mai jos puteți citi analiza detaliată pentru fiecare semn zodiacal in parte. Se poate considera atât poziția Soarelui (zodia sub care ne-am născut) sau poziția Ascendentului. Pentru analize personalizate accesează aplicația AstroSfaturi – cont gratuit.

HOROSCOP BERBEC

Jupiter în această perioadă se va află în sectorul resurselor de care dispuneți. Prin resurse înțeleg atât bani , bunuri dar și energie fizică și timp . Acum este momentul să vă canalizați energia pentru a atrage în viață dvs lucrurile de care aveți nevoie cu adevărat . Jupiter poate aduce oportunități pentru a aduce în plan fizic acele resurse care simțiți că va lipsesc. În primul rând este nevoie de o atenție pe partea de sănătate – alimentație . Jupiter va aduce o tendința de îngrășare datorată ușurinței cu care veți asimila tot ceea ce mâncați. Recomandarea ar fi să faceți o schimbare în dietă dvs și să adăugați mai multe fructe și legume.

Pe partea financiară , Jupiter va aduce oportunități de a va crește câștigurile . Fie că e vorba de o creștere de salariu , găsirea unui loc nou  de muncă sau surse alternative de câștig cu siguranță vor fi ocazii de a crește . Dar atenție și aici: Jupiter va poate oferi mai mult decât puteți duce! Acest lucru se poate traduce prin un optimism exagerat vis -a-vis de anumite câștiguri viitoare. Mai concret: bazându-vă pe o creștere a veniturilor veți simți nevoia de a va aruncă la investiții mai mari . Iar per total să ajungeți chiar într-un punct în care lucrurile să nu fie foarte bune. Și asta pentru că ceea ce ați câștigat nu ați gestionat corect. Sfatul meu: e momentul să începeți să economisiți . Nu faceți investiții riscante ci lă să ți banii să se adune. Vis-a-vis de cea mai importantă resursă de care dispuneți – timpul – este important să învățați să îl gestionați mai bine. E bine să rețineți regulă 80/20: 20% din timpul de care dispuneți generează 80% din rezultate. Dacă vă veți focaliza pe acele activități productive atunci veți deveni mult mai eficient și veți putea să faceți mult mai multe lucruri. Dacă nu veți fi atent(a) atunci veți simți cum nu aveți timp să respirați și să faceți toate lucrurile pe care vi le-ați propus .

Jupiter leagă casă banilor/resurselor de străinătate și studii. Aici pot fi mai multe scenarii în funcție de situația dvs concretă: obținerea unei burse de studii, găsirea unor proiecte/loc de muncă în străinătate, efectuarea unor călătorii mai costisitoare, cheltuieli pe parte juridică/procese, câștiguri din activități de învățământ și turism. Tot legat de partea financiară în această perioada Jupiter va favoriza rezolvarea unor situații din trecut. Pot fi datorii mai vechi pe care acum le puteți plăti. Sau să primiți banii pe care alții vi-i datorează. De asemenea pot apare situații din trecut și care să necesite o reevaluare. Și aceasta chiar dacă totul era clar până acum. Mai pot fi cheltuieli legate de sănătatea cuiva.

HOROSCOP TAUR

Jupiter va marca în această perioadă intrarea într-un nou ciclu de creștere/dezvoltare de 12 ani. Acum sunteți în faza în care dați vieții dvs un nou impuls. Este momentul în care să reflectați la direcția pe care vreți o să imprimați vieții dvs în următorii 12 ani. Este perioada în care plantați semințele ce mai târziu vor încolți și prinde rădăcini. Gândiți-va la perioada 2011-2012 când a început ciclul anterior și urmăriți să vedeți care au fost lucrurile începute atunci și care s-au dezvoltat în anii următori.

Jupiter în această perioadă vă conferă o atitudine pozitivă și optimistă asupra viitorului. Folosiți acest moment pentru a va gândi la ceea ce doriți să atrageți în viață dvs. Energia Taurului va va ajută să găsiți foarte ușor acele lucruri pe care vi le doriți. Este bine să va găsiți motivații concrete și clare, sub formă unor lucruri sau activități. De exemplu: o casă, o mașină, o excursie. Intenția trebuie să fie foarte clară pentru că altfel nu veți reuși să va motivați. Jupiter în Taur va aduce și o mare lene dacă nu va motivați corect! Astfel puteți rată un start în viață dvs.  Și gândiți pe termen lung, la lucruri pe care să le faceți în următorii ani.

Jupiter În Taur va aduce și o tendința de a exagera și de a caută să faceți mai mult decât trebuie. În primul , similar celor cu Ascendentul în Berbec, poate apare o tendința de îngrășare datorită ușurinței cu care asimilați energiile din jur. De aceea e bine să aveți un bun control asupra tot ceea ce faceți. Aceeași tendința de exagerare se va reflectă și asupra bugetului dvs. Veți fi mai înclinat(a) să faceți cheltuieli care nu sunt neapărat necesare sau să va cumpărați mai mult decât aveți nevoie ( ex. 2 perechi de pantofi în loc de una). Aceste exagerări pot crea găuri în bugetul dvs. Iar pentru acoperirea acestor cheltuielile veți fi nevoit(a) să apelați la împrumuturi și credite. Cu Jupiter în Taur atragerea de resurse din exterior (împrumuturi, credita, finanțări) este mult mai ușoară. Dar trebuie să folosiți aceste resurse într-un mod chibzuit pentru că altfel ajungeți doar să devenit mult mai îndatorată. Acești bani pe care îi puteți atrage (nu e vorba de bani câștigați ci de cadouri, moșteniri sau credite) ar fi indicat să-i folosiți pentru investiții care să va ajute să va dezvoltați.

O direcție foarte bună ar fi să investiți în educația dvs. Acum ar fi momentul să va gândiți să studiați ceva. Poate fi vorba de o aprofundare a unor studii (ex. MBA, Master) care va pot ajută în plan profesional sau să începeți să studiați ceva cu totul nou și care nu are legătură cu meseria dvs. Veți cunoaște lume nouă și aveți ocazia de a va face mai cunoscut(a). Aceste noi contacte va pot ajută mai târziu în a va promova anumite idei și proiecte. Poate ar fi momentul să va gândiți dacă aderarea la vreo organizație, comunitate sau asociație profesională v-ar ajută să creșteți și să va dezvoltați.

HOROSCOP GEMENI

Această perioada cu Jupiter în Taur este una de sfârșit de ciclu. Este o perioada de bilanț pentru ultimii 11 ani și în care într-un mod mai puțin sau mai mult conștient veți evalua modul în care au evoluat lucrurile în viață dvs. Veți revedea momentele importante care au avut loc din 2012 încoace și modul în care ele v-au influențat personalitatea și modul de a fi. Această perioadă este unul de reflecție și dezvoltare interioară. Este o perioada în care veți simți nevoia de a fi mai conectați la viață interioară decât cea exterioară. Asta nu înseamnă că în exterior lucrurile nu se întâmplă și că e totul liniar. Este vorba de o schimbare în interiorul dvs, de o nouă perspectivă pe care o veți căpăta. Este o stare de martor la ceea ce se întâmplă în viață dvs., o detașare care vă va permite să vedeți anumite evenimente, relații dintr-un unghi total diferit.  Foarte multe lucruri din subconștientul dvs vor ieși la suprafață sub formă intuiției și flash-urilor. Pe românește: pică fisele. Acum veți înțelege la un nivel mult mai profund toată suită de evenimente din ultimii 11 ani.

Relațiile sunt cele mai vizate pentru a trece prin acest proces de analiză și evaluare. Căsătoria, parteneriatele , relațiile de iubire -toate se apropie de un punct de cotitură. Acest punct de cotitură nu înseamnă neapărat rupere sau abandon ci reevaluare a modului în care va raportați la respectivele persoane și relații. La un nivel mult mai profund vi se schimbă perspectiva, percepția asupra relațiilor în general. Pentru cei care doresc să iasă din anumite relații și parteneriate această este o perioada favorabilă.  Pentru cei care doresc să rămână în relațiile existente este nevoie să-și schimbă modul de abordare și cum își percep partenerul/partenera.

Tot această perioada este una foarte bună pentru a investi în dezvoltarea personală. Este un moment în care puteți învață mai ușor anumite lucruri. Mai ales cele care au o puternică componentă spirituală. Poate acum e momentul să învățați să meditați, să practicați yoga, tai chi, qi gong sau orice altă practică. Dacă simțiți acest impuls , de a va focaliza pe propria persoană, atunci urmați-l. Faceți loc în viață dvs că lucrurile să se poate dezvoltă și manifesta.

Și din punct de vedere profesional este o perioada importantă. Este un moment de analiză a situației actuale și găsirea unor noi direcții de dezvoltare. E posibil să fi ajung la un punct de cotitură și să nu știți exact încotro să o luați. Ar fi util să vă lăsați ghidați de oportunitățile care vor apare. Poate fi ceva la care să nu va așteptați și care să nu fie conform cu ceea ce va gândeați. Dar este bine să mergeți pe aceea cale deschisă pentru că în final va va aduce într-o poziție favorabilă. Legat de planul profesional poate există o nevoie de a face un pas înapoi pentru a capătă o perspectiva de ansamblu. Acest pas înapoi poate fi și sub formă unei schimbări de poziție, statut și care la început să va facă să fiți destul de circumspecți vis-a-vis de ceea ce se întâmplă. Dar rețineți că un pas înapoi poate duce la un salt mai mare în față.

HOROSCOP RAC

Va aflați într-un moment în care veți avea ocazia de a culege roadele muncii depuse în ultimii ani. Este o perioada în care va veți îmbunătăți imaginea și statul profesional și/sau personal. Pot apare oportunități de a crește și a va dezvoltă din punct de vedere profesional.  Dar această șansă este rezultatul direct a eforturilor depuse până acum.  Este o perioada în care speranțele renasc și în care veți da dovadă de un optimism molipsitor.

Dacă discutăm de planul profesional pot fi șanse de a fi promovat(ă), de a începe un nou proiect care să va ducă în anii următori pe un nou drum. Dar această creștere va necesită din partea dvs o schimbare a modului în care va desfășurați activitatea și modul în care interacționați cu cei din jurul dvs. Este vorba de o schimbare de perspectiva și care va necesită câteva luni de acomodare. Dacă vorbim de o promovare atunci va trebui să aveți răbdare și să vedeți care sunt lucrurile care vi se cer în nouă postura și este bine să evitați să acționați similar cu vechiul rol. De asemenea Jupiter în Taur aduce oportunități legate de străinătate și studii. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă în străinătate atunci în acest an aveți șanse mult mai mari în a găsi ceea ce căutați. Unele oportunități pot veni foarte brusc și atunci când va așteptați mai puțin.

Referitor la prieteni, această perioadă este una foarte bună pentru a stabili noi contacte și a întră în noi cercuri de amici. Veți observă cum foarte mulți oameni vin spre dvs și doresc să interacționeze și să va cunoască. Există și o mare ușurință în a lega noi prieteni și va veți simți că peste în apă la petreceri, evenimente sociale sau alte întruniri ale unor grupuri de oameni. Mulți dintre acești amici va vor sprijini ideile și proiectele și va vor da impulsul de care aveți nevoie pentru a merge mai departe și de a va pune în practică ideile. Și din punct de vedere sentimental avem o perioada bună. Există o predispoziție pentru a va îndrăgosti. De aceea trebuie să fiți atenți la persoanele pe care le întâlniți și modul în care va comportați. Dacă sunteți deja într-o relație și nu doriți să faceți o schimbare atunci e bine să fiți mai precaut și să nu va lăsați dus de val. S-ar putea să va treziți prea târziu și să va fie mai greu să reveniți la starea inițială. Pentru cei liberi , Jupiter aduce oportunități de a stabili noi relații sentimentale. Dar de dată această lucrurile pot fi destul de diferite comparativ cu relațiile anterioare. Va fi un alt tip de experiență.

Financiar trebuie să fiți mai precauți și să dezvoltați o disciplină financiară. Riscul este de a va lansa într-o serie de cheltuieli pe care să nu le puteți susține. Obrazul subțire cu cheltuiala se ține. Va există tentația de a cheltui banii pe lucruri sau servicii care să va ajute să va integrați într-un nou grup.  Recomand mai multe precauție pentru că a va afirmă doar prin lucrurile pe care le cumpărați poate dauna grav bugetului. Financiar problema nu este la ce și cât câștigați ci la cum cheltuiți banii.

HOROSCOP LEU

Jupiter în Taur va aduce oportunități de creștere și dezvoltare profesională. Este un moment în care să fructificați anumite oportunități care apar în viață dvs. Aveți ocazia de a va consolida imaginea și de a căpătată o recunoaștere în mediul în care acționați. Relațiile cu șefii sunt favorizate și va puteți bucură de aprecierea și sprijinul lor. Dar această creștere și dezvoltare nu vine neapărat foarte ușor. Ea necesită un efort din partea dvs și vor fi momente în care va trebui să luptați pentru ideile și părerile dvs. 

Poate fi și situația în care concurați cu mai mulți colegi pentru aceeași poziție. Este vorba de o competiție în care va trebui să dați ce aveți mai bun. Ideea este că Jupiter va sprijină în ceea ce faceți și trebuie să aveți curajul de a acceptă o provocare și de a face pasul înainte. În același timp trebui să va temperați orgoliul pentru că există riscul de a va supraestimă șansele sau o anumită situație. În această situație va puteți trezi mai dur la realitate și să constatați că v-ați întors la o situație de acum câteva săptămâni sau luni. Dacă sunteți precauți puteți evita aceste capcane ale ego-ului.

Această perioada este una bună și pentru cei care vor să o ia pe cont propriu și să-și dezvolte propria afacere. Acum este momentul să dați drumul la treaba. Este un moment optim să căutați finanțare pentru proiectele dvs. Fie că e vorba de sprijinul unui prieten sau accesarea unor fonduri structurale , Jupiter în Taur va ajută în găsirea resurselor necesare. Recomandarea ar fi să căutați să mergeți singur pe acest nou drum și să evitați să va implicați financiar (banii dvs) într-o colaborare. A atrage fondurile altora va este favorabil. A da din banii dvs lucrurile nu mai sunt atât de bune. Există riscul unor pierderi. Tot legat de bani , mai pot apare moșteniri, cadouri importante pe care să le primiți. Mai poate fi și o perioada în care să clarificați unele aspecte de natură financiară: credite mai vechi, moșteniri de familie etc. Pentru cei care au copii în acest an vor avea bucurii din partea lor. O bucurie poate fi chiar  apariția unui copil în familie. Altfel pot fi reușite ale copiilor care să va bucure și să va aducă satisfacție. Din punct de vedere relațional-sentimental, Jupiter în Taur poate duce unele relații către căsătorie sau într-o faza în care anumite responsabilități sunt asumate de către ambii parteneri. Un plus de imagine și/sau îmbunătățire financiară poate veni prin intermediul partenerului/partenerei.

HOROSCOP FECIOARA

Jupiter în Taur marchează o perioadă de creștere și dezvoltare personală. Va aflați în punctul în care începeți să va construiți o nouă viziune a vieții, o nouă filosofie de viață. Este necesar să abordați viață dintr-o nouă perspectivă și să căutați să va definiți noi obiective la care să lucrați în anii următori. Acum are loc partea de planificare și stabilire de obiective. Încotro ați vrea ca viață dvs să se îndrepte? Unde ați dori să ajungeți din punct de vedere profesional? Care sunt lucrurile care trebuie să le schimbați la dvs? Ce va ține pe loc? Care sunt idealurile și aspirațiile dvs? Acum e momentul să răspundeți la aceste întrebări și să începeți să acționați pentru a pregăti terenul. Ideea principala este de a va focaliza pe ce vreți să atrageți în viață dvs și nu pe ceea ce nu va convine , nu va place.

Această perioadă este una foarte bună pentru a învață lucruri noi și a investi în dezvoltarea personală. Dacă simțiți nevoie de a studia ceva, legat sau nu de profesie, va recomand să faceți acele lucruri. Chiar dacă în acest moment nu vedeți care ar fi valoarea adăugată a acelor lucruri peste 2-3 ani va vor ajută și vor face diferența în anumite situații. A învață o limba străină , de exemplu, poate fi ceva care să vă doriți, să simțiți că ar trebui făcut dar nu vedeți cum v-ar ajută în carieră și în viață. Nu va faceți probleme legat de acest subiect. În timp o să apară și oportunitățile. Gândiți-va că nu e întâmplătoare dorința de a studia ceva anume. Străinătatea poate juca un rol important în viață dvs în această perioadă. Este foarte posibil să călătoriți mai des decât de obicei sau să stabiliți mai multe contacte cu străinii. Aceste călătorii pot fi legate de muncă sau studii. Perioada favorabilă și celor care intenționează să se stabilească în străînătate.  Apar oportunități de relocare și stabilire în străinătate.

Legat de relațiile de familie este o perioadă în care va trebui să faceți ceea ce trebuie. Pot apare o serie de situații în care va trebui să plecați de la principiile și ceea ce vi se pare corect că trebuie să fie și să ajungeți la ceea ce va face cu adevărat fericiți. Pot fi principii de viață care să va blocheze în a fi fericit(a). E timpul să le schimbați, ajustați. Mai pot există situații în care partenerul/partenera de viață să ai posibilitatea de a lucra/studia în străinătate sau să călătorească mai des. Iar acest lucru va influențează viață de cuplu și modul în care relaționați cu el/ea. Poate apare un sentiment de abandon și insatisfacție. Dar trebui să-l depășiți și să acceptați provocarea și noul pe care această situația îl aduce. Poate fi o trambulină și pentru dvs. Perioada foarte bună și pentru a rezolva probleme de natură juridică. Dacă aveți pe rol ceva procese în această perioada veți avea de câștigat de pe urmă lor. Jupiter în Taur va conferă șansă și protecție de la magistrați și puteți beneficia de modul în care funcționează sistemul juridic.

HOROSCOP BALANTA

Noțiunea de echilibru , atât de specifică Balanței, va fi pusă la grea încercare în această perioada. Jupiter în Taur va genera situații în care foarte ușor va puteți dezechilibra atât din punct de vedere al energiei de care dispuneți cât și financiar.

În primul rând este nevoie să acordați o mai mare atenție sănătății dvs. În această perioada puteți pierde mult mai ușor energie și de aceea starea de oboseală se poate instala mult mai repede. A vă doză efortul și a face doar lucrurile importante este vital acum. Pierderea de energie se poate datora atât factorilor externi (relațiile cu cei din jur) cât și interior (stare de agitație emoțională). Este foarte posibil să fi ajuns la un punct în care nu mai puteți susține anumite compromisuri făcute în relațiile dvs. Iar acest lucru creează o stare de agitație foarte mare și va este dificil să luați o decizie. Sfatul meu este să aveți curaj să spuneți și să faceți acele lucruri care va avantajează pe dvs și nu pe celălalt. Chiar dacă va produce supărare în cealaltă parte,  propria dvs persoană este mult mai importantă. Este bine să faceți curățenie în relațiile dvs și să le eliminați pe cele care va fac să nu vă simțiți bine.

Un sector foarte activ în această perioada este cel financiar. Este o perioada foarte favorabilă pentru a atrage fonduri pentru proiectele și investițiile dvs. Perioada bună pentru a obține un împrumut pentru o achiziție de casă sau alte achiziții importante. Este o perioada în care puteți clarifica anumite aspecte financiare și care pot fi în relația cu familia: moșteniri, partaje , finalizări procese etc. Jupiter se va manifestă pozitiv și în situațiile în care doriți să vindeți ceva și până acum nu ați reușit să o faceți.  Jupiter va aduce acele oportunități de a  încheia procesul de vânzare. Tot din punct de vedere financiar este important să aveți un grad de control mai mare. Jupiter acționează că o lupă amplificând atât partea pozitivă cât și partea negativă. El aduce, pe de o parte oportunități de tipul câștiguri care nu sunt din muncă dvs (moșteniri, cadouri etc) iar pe de altă parte ne face să fim mult mai cheltuitori. De fapt el ne induce o atitudine prea optimistă vis-a-vis de finanțele și posibilitățile noastre. De aceea a fi mai temperat(a) cu cheltuielile ar fi un lucru foarte pozitiv și care v-ar scuti de multe neplăceri. Pot apare anumite cheltuieli de natură administrativă (cheltuieli pe care trebuie să le faceți dar care nu reprezintă o achiziție anume – ex. reparații) sau cheltuieli legate de sănătate. Poate fi vorba de propria sănătate sau a cuiva din familie. Pentru cei care au afaceri proprii sau lucrează în comerț/vânzări urmează o perioada foarte bună , cu multe oportunități de noi afaceri și noi semnări de contracte profitabile.

HOROSCOP SCORPION

Perioada foarte activă pentru cei cu influență de Scorpion. Jupiter în Taur aduce un plus de energie în plan relațional – indiferent de natură relațiilor, profesionale sau sentimentale. Pentru cei care sunt în căutarea unui partener de viață acum urmează o perioada favorabilă pentru a porni o nouă relație. Tot ceea ce trebuie să faceți este să aveți deschiderea necesară pentru a acceptă ceea ce vine din exterior. Singurul lucru la care trebuie să fiți atent(a) este să nu alergați după 2 iepuri. Jupiter poate crea mai multe oportunități și corelat cu un nivel mai ridicat de optimism va poate induce dificultăți în a alege și în a hotăra ce anume doriți să faceți mai departe.  Pentru cei care sunt deja implicați într-o relație acum urmează o perioada în care puteți simți nevoia de a trece pe un alt nivel. Poate apare o dorința de a formaliza relația printr-o căsătorie sau de a face o investiție împreună cu partenerul.

Și relațiile profesionale sunt favorizate de trecerea lui Jupiter în Taur. Mai ales cei care care lucrează în vânzări sau direct cu oamenii vor avea rezultate foarte bune. O perioadă în care puteți fructifica la maxim anumite relații și contacte și să obțineți contracte foarte bune din punct de vedere financiar. Este o etapă de creștere și dezvoltare profesională în care va extindeți aria în care activați și să porniți noi proiecte , noi colaborări. Puteți stabili noi parteneriate și asocieri care să se dovedească a fi profitabile pe termen mediu-lung. Doar să fiți atenți la riscuri și să evitați în a va lansa în lucruri care nu prezintă un minim de siguranță. Și asta indiferent de cât de frumos va spune celălalt că vor fi lucrurile. Mergeți pe lucruri cât mai sigure și mai clare.

Jupiter în Taur din punct de vedere profesional aduce oportunități de a avansa sau de a va lansa într-o activitate independența. Aveți posibilitatea de a face o schimbare în carieră dvs astfel încât să va apropie mai mult de ceea ce v-ar place să faceți. Pot apare proiecte noi și care să va ajute să va folosiți creativitatea, abilitățile și talentele de care dispuneți. Utilizând aceste abilități puteți obține rezultate care să va împingă în față și să va faceți remarcat(a). Tot Jupiter aduce o influență pozitivă care vine din partea partenerului/partenerei. El/ea poate avea o perioada foarte bună și care să-i aduce o creștere de poziției sau o îmbunătățire semnificativă a situației financiare.

HOROSCOP SAGETATOR

Cuvântul de ordine în această perioada pentru dvs este ‘rentabilitatea’. Ar trebui să acordați o importantă mai mare modului în care faceți anumite lucruri și a activităților pe care le efectuați. Jupiter în Taur va pune o presiune destul de mare pe dvs în termeni de volum de muncă și activități administrative. Ele vor veni sub formă un oportunități de a crește și dezvolta profesional. Dar dacă nu sunteți atent(a) este posibil să vă treziți că lucrați mult mai mult decât o făceați înainte și nu de multe ori fără un plus financiar. Ar trebui să acționați pe două direcții: optimizarea activitităților pe care le efectuați și a învăța să alegeți mai bine.

Din punct de vedere optimizare va trebui să învățați să eficientizați lucrurile și să deveniți mai eficient(ă). Acest lucru poate presupune o schimbare destul de profundă a modului în care lucrați. Căutați să gândiți de 2 ori un lucru înainte de a-l face și căutați să nu cadeți în capcană ‘lasă că pot să fac’. La capitolul alegeri corecte este bine să cântăriți bine ceea ce vi se oferă și să nu va aruncați la orice propunere care aparent sună bine. Cel mai probabil vi se pot da responsabilități noi – implicit mai mult de muncă – dar fără a vi se lua de pe umeri cele vechi. De aceea este bine să cântăriți bine fiecare situație și să căutați să clarificați din start toate aspectele acelei propuneri. Și căutați să nu vă încredeți în promisiunile făcute ci mai mult de cum evaluați dvs situația.

Tot în această perioadă mai pot apare oportunități de a călători în interes de serviciu sau chiar de a lucra în străinătate. Per total este o perioadă de expansiune profesională și aveți ocazia de a face o serie de schimbări. Dar trebuie să fiți atent(a) să nu va aruncați cu capul înainte fără a ști exact ce anume va așteaptă. Jupiter va face hiper-optimiști în ceea ce privește capacitatea de muncă de care dispuneți. Perioada bună și pentru cei în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să schimbe firma la care lucrează. Am subliniat importantă eficienței în perioada următoare pentru că o suprasolicitare la locul de muncă generează automat un stres mai mare și astfel sănătatea este afectată. Este o perioada în care trebuie să avem grijă de sănătatea noastră și să evităm să ne suprasolicităm. Odată intrați în vârtejul stresului și supraîncărcării ne va fi foarte greu să ieșim. Și în acel moment organismul nostru fiind supus la suprasolicitări poate ceda și pot apare probleme de sănătate. Există riscul de a va epuiza și de a fi în permanentă obosiți și lipsiți de energie. Ceea ce trebuie să faceți este să acordați o atenție mai mare perioadei de odihnă și alimentației.

HOROSCOP CAPRICORN

Jupiter în Taur va induce o serie de schimbări importante în viață dvs. În primul rând este vorba de un focus mult mai mare pus pe propria persoană. Este o perioada în care să descoperiți cine sunteți cu adevărat și ce înseamnă fericirea pentru dvs. Cele două planete vor aduce o schimbare de perspectiva asupra propriei persoane și asupra modului în care vă percepeți viață. Vei simți din ce în ce mai puternic nevoia de a fi tu însuți și de a caută să faci lucruri care să te împlinească și mai puțin să faci altora pe plac.

Jupiter va aduce oportunități în a va manifesta creativitatea și care poate fi în strânsă legătură cu profesia dvs. Veți avea șansă de a va face remarcat și de a obține un sprijin de la persoanele pentru care le lucrați. Dar încă , din punct de vedere profesional, sunteți într-o perioadă în care lucrurile evoluează mai lent și favorizează proiectele pe termen lung. Din punct de vedere sentimental urmează o perioadă foarte activă. Veți avea o deschidere mai mare spre a porni o nouă relația și de a va îndrăgosti. Dacă există acesta deschidere atunci Jupiter va crea cu siguranță oportunitățile prin care să cunoașteți acele persoane. Pot fi situații în care să va reîntâlniți cu persoane din trecutul dvs , foste relații, sau să dezvoltați relații ferite de ochii lumii.

Atenție și la partea financiară pentru că Jupiter va face să fiți mai deschiși către cheltuieli fără rost sau investiții riscante. Veți simți nevoia de a investi în imaginea dvs sau de a ține pasul cu prietenii sau oamenii din cercul în care va învârtiți. Este bine să știți dinainte dacă puteți ține pasul și dacă nu cumva efortul financiar este prea mare.  Altfel va puteți trezi că v-ați întins mai mult decât va e plapumă și că ați acumulat datorii.  Pe partea de investiții fiți atent la ceea ce semnați. Evitați să va implicați în afaceri riscante deși prima impresie este că lucrurile sunt foarte sigure. Jupiter favorizează anumite speculații și investiții pe termen scurt. Dar evitați să riscați mai mult decât sunteți dispus(a) să pierdeți. Norocul nu durează mult.

HOROSCOP VARSATOR

Va aflați într-o etapă în care nevoia de expansiune în plan personal este mult mai mare. Ea este susținută de o viziune optimistă asupra viitorului și o încredere mai mare în propriile forțe și posibilități de a va extinde. În funcție de harta natală a fiecărei persoane această creștere poate îmbracă diferite forme. Un prim aspect este cel legat de cămin că și casă/locuința sau alte activități de natură imobiliară. În anul ce urmează veți avea ocazia de a face o achiziție sau de a va construi o casă nouă. Acum este momentul în care să începeți să va preocupați mai intens de acest subiect și să luat anumite decizii. Trebuie să rețineți că vorbim aici de o perioadă de 1 an și nu de un termen scurt.

Legat de aceste investiții doar un singur sfat: nu va întindeți mai mult decât va e plapumă! Veți fi tentat să va aruncați la un buget mult mai mare – că dacă tot cumpărăm sau facem o casă – față de cât câștigați. Iar acest lucru va poate destabiliza pe termen lung. Este mai bine să faceți lucrurile treptat și să porniți de la ceea ce va puteți permite.

Dezvoltarea în plan personal se poate reflectă și relațiile de familie. Pentru anumite persoane poate fi un moment în care să simtă nevoia de a-și întemeia o familie. Pentru altele poate fi o perioada în care să apară un copil în viață lor (fie că părinți, fie că bunici).  Jupiter indică expansiunea, creșterea în forme diferite. Chiar și apariția unui animal de companie în cadrul familiei se încadrează în acest trend. Jupiter îi favorizează și pe cei care intenționează să se mute la distanță sau în străinătate. Acum veți avea curajul de a lua o decizie legată de acest subiect. Veți primi un sprijin din partea unor prieteni care va vor ghida și va vor oferi o mâna de ajutor. Pentru mulți poate fi o perioada în care să călătorească mai mult în interes de serviciu. Pot apare oportunități de creștere profesională sub formă unor proiecte mai mari și care vor necesita prezența dvs în alte locuri. Atenție să nu neglijați familia punând un focus prea mare pe carieră.

În plan personal traversați o perioadă în care trebuie să va reformulați principiile după care va ghidați în viață. E nevoie să căpătați o nouă perspectiva a vieții dvs și mai multă încredere în propriile forțe.

HOROSCOP PESTI

Jupiter în Taur va aduce o perioada foarte dinamică și veți avea mult mai multă energie decât de obicei. Acum veți avea ocazia de a călători mai des sau în locuri care până acum vă erau inaccesibile. Călătoriile pot fi că urmare a unor proiecte profesionale sau datorate unor studii. Veți avea ocazia de a cunoaște noi persoane și de a va face noi prieteni. Tot în această perioada sunt favorizate toate activitățile legate de studii, fie că e vorba de o perfecționare legată de locul de muncă fie că e vorba de dezvoltarea unui nou hobby. Chiar vă recomand că în acest an să începeți să învățați ceva nou. O nouă limba străină v-ar prinde bine pe viitor , în anii următori, când Jupiter va poate aduce oportunități pe această direcție. Dacă simțiți nevoia de a citi ceva nou atunci faceți-o. Nu stați să vă gândiți ‘La ce-mi folosește?’. Mergeți și învățați ceea ce doriți indiferent dacă e vorba de un curs organizat sau ceva pe cont propriu.

Perioada aceasta se anunță a fi una bună și din punct de vedere financiar. Dar sunt vizate în primul rând investițiile pe termen lung. În ultimul an au există anumite dificultăți de natură financiară care v-au obligat să mai tăiați din cheltuieli și să va revizuiți tot bugetul. Acum treceți într-o altă etapă: de creștere și dezvoltare.  Acum trebuie să faceți dovadă că ați dobândit o disciplină financiară și că va veți gestiona mult mai bine resursele financiare. Sunt favorizate toate activitățile de comerț, negociere și semnări de contracte. Vor apare oportunități de a va îmbunătăți situația financiară și de a face investiții profitabile. Poate fi momentul în care să începeți să câștigați mai mulți bani la locul de muncă. Pentru cei care lucrează în vânzări, comerț sau au contacte directe cu clienții Jupiter în Taur va aduce un sprijin puternic și șanse de creștere și dezvoltare.

Și din punct de vedere sentimental este o perioadă bună pentru că Jupiter favorizează întâlnirea de noi persoane și stabili noi relații.

Toate bune,

Dan

Photocredits

Total
0
Shares
Related Posts