Horoscop Marte în Taur – 7 Ianuarie – 5 Martie 2021

pexels-moose-photos-1037914 - Copy

După 6 luni de ședere prelungită în semnul Berbecului, Marte face o schimbare și întră în cel al Taurului. Aici el va staționa timp de 2 luni , în perioada 7 Ianuarie – 5 Martie.

Marte ne arată care ne este motivația din spatele acțiunilor noastre și care este motivul pentru care noi facem sau nu anumite lucruri. Marte în Taur face ca motivația generală să devină una mult mai axată pe profit, pe lucruri concrete și câștig – fie el material sau nu. Dacă în ultimele 6 luni, atitudinea a fost mai mult de una de heirup acum lucrurile devin mult mai așezate și mai bine calculate. Aceasta este tendința generală care poate genera o serie de schimbări la nivel macroeconomic și financiar. Cum bursele au tot crescut în ultimele 6 luni, e posibil ca acum să asistăm la o tendință de a se marca profiturile iar acest aspect poate fi destul de bulversant pentru piețele financiare.

La nivel particular, Marte acționează diferit la fiecare dintre noi. Este important dacă noi suntem reprezentați de Marte în acest an – citește aici cum poți afla acest lucru. Dacă ne aflăm în această situație înseamnă că această trecere este mult mai importantă și duce la o modificare de perspectivă mult mai amplă.

Cum putem să ne folosim de trecerea lui Marte prin Taur?

În primul rând va trebui să învățăm să ne motivăm corect. Lenea poate fi un efect al acestui marte în Taur și ea indică lipsa unei motivații clare. Este un moment excelent pentru a vă întreba de ce faceți anumite lucruri în viața voatră. Oare merită să mai cheltuiți energie, timp și bani pentru acele lucruri, activități, relații etc? Ce v-ar motiva de fapt să faceți o schimbare, să acționați? Găsiți-vă o motivație clară care poate fi estimată, cântărită și vizualizată. Acest lucru vă va ajuta să deveniți mult mai eficienți în ceea ce faceți. Motivându-vă corect puteți să faceți lucruri care în mod normal nu v-ar stimula. Poate fi o perioadă în care se pot rezolva situații de natură financiară, bănească.

Marte în Taur ne ajută să ne îmbunătățim relația cu propriul corp. Semnul Taurului este cel mai conectat la componenta fizică a ființei noastre. Acum este momentul să afli ce vrea corpul tău să facă, să consume, să manifeste. Lasă mentalul, lasă ceea ce crezi tu că-ți este bine deoparte și ascultă-ți corpul. Avem ocazia de a ne întări relația minte-corp și de a ne consolida puterea fizică.

Din punct de vedere afectiv- sentimental, Marte în Taur aduce un plus de căutare a plăcerii, a interacțiunii fizice, a răsfățului. Poate fi un moment oportun pentru a vă reconecta la partener sau de a primi în apropierea dvs pe altcineva.

Dacă vrei să afli mai multe despre ce activează acest Marte în Taur în astrograma ta te invit să intri pe AstroSfaturi și să accesezi Raportul Personalizat – Marte în Taur. Este gratuit! Ai nevoie doar să te înregistrezi aici.

Trecerea lui Marte prin Taur va aduce 2 momente cheie:

– conjuncția cu Uranus în perioada 19-22 Ianuarie 2021

– conjuncția cu Luna Neagră în perioada 27-30 Ianuarie 2021

Ambele intervale reprezintă vârfuri ale manifestării energiei marțiene și care fac ca riscurile de accidente și întâmplări neprevăzute să crească. Despre acest tranzit am discutat și în prezentarea video a Lunii Ianuarie 2021

De asemenea puteți să apelați la serviciul de consiliere astrologică oferit de Cabinetul de  Astrologie Ascella pentru a discuta în detaliu influențele acestei perioade, personalizat pe harta voastră natală.

Dacă ești pasionat de astrologie îți recomand atelierele video #36 Marte în harta natală și #62 Tranzitul și revoluția lui Marte  precum și cursurile de astrologie Ascella

Vă urez un tranzit al lui Marte în Taur profitabil și cu satisfacții!

Dan

Total
0
Shares
Related Posts