Horoscop 28 Iunie – 2 Iulie 2013 – Ingrijorat sau preocupat?

Horoscop 28 iunie - 2 iulie 2013

Horoscop 28 iunie - 2 iulie 2013

‘Exista o mare diferenta dintre a fi ingrijorat si a fi preocupat. O persoana ingrijorata vede problema pe cand persoana preocupata o rezolva’ Harold Stephens

Foarte interesanta diferentierea facuta de catre Harold Stephens dintre ingrijorare si procupare. Intind sa-i dau dreptate. Diferentierea dintre cele doua stari este foarte subtila si tine de atitudine. Ingrijorarea, in opinia mea, implica deja o imbratisare a statutului de victima pe cand preocuparea ne mentine intr-un mod mai alert si mai focalizat pe cum sa rezolvam situatia.

Si mai interesant este faptul ca in aceste zile , tiparul astral este unul de natura sa ne ajute sa facem diferenta dintre cele doua stari. Mai precis, Venus si Ceres se vor intalni in semnul Leului si in acelasi timp amandoua fiind in aspect stresant (cuadratura) cu Saturn in Scorpion.

Si acum sa traducem…

Venus simbolizeaza persoanele si lucrurile pe care le iubim in viata precum si dorinta noastra de a fi fericiti si impliniti. Ceres reprezinta partea sensibila din noi care are o teama de a nu pierde , de a nu i se lua ceea ce iubeste.

Venus intalnindu-se cu Ceres ne va face automat mult mai sensibili la tot ceea ce se intampla in jurul nostru si ne afecteaza starea de bine.  Intalnirea avand loc in semnul Leului automat devenim mai sensibili la orice lucru care ne poate afecta imaginea, statutul sau pozitia sociala.  Vom fi mult mai usor de ranit si ne vom simti lezati de orice vorba aruncata in vant. Este bine sa intelegem ca in aceste zile suntem mai sensibili decat de obicei la aceste lucruri si sa cautam sa evitam anumite reactii care pot agrava situatia. Mercur fiind retrograd in Rac se pot zice si face multe lucruri care sa nu fie corecte si adevarate. Sau se pot realua discutii mai vechi pe care le credeati inchise si rezolvate.

Acum este momentul sa invatam sa facem diferenta dintre ingrijorare si preocupare. Totul tine de atitudinea fata de ceea ce se intampla in jurul nostru. Noi nu putem controla reactia celorlalti decat prin propria noastra reactie. Prin comportamentul nostru putem amplifica sau aplana un potential conflict sau o situatie jenanta.

Doamnelor si Domnisoarelor , atentie mai mare in aceste zile la coafor, cosmetica sau la cumparaturi! E bine sa evitati sa faci mari schimbari ce tine de aspectul dvs fizic pentru ca exista un risc ca rezultatul final sa nu va fie pe plac. De asemenea exista un risc de mici accidente de genul taiat breton desi nu era cazul 🙂

In relatia cu persoana iubita este bine sa fim atenti. Venus si Ceres se afla intr-o relatie mai dificila cu Saturn in Scorpion si atunci brusc multe lucruri care pana acum erau bune acum sa ni se para ca fiind complet insatisfacatoare. Putem foarte usor sa proiectam asupra celorlalti anumite frustrari si nemultumiri pe care le avem. Pot exista rabufniri ale orgoliului care se considera ranit si amenintat de catre cei din jur. Trebuie sa intelegem ca orice nemultumire legata de o persoana este o reflectie a unei nemultumiri fata de propria persoana. Perioada aceasta e un moment bun de introspectie si autoanaliza pentru a vedea ce anume va lipseste in acest moment pentru a fi mai fericit(a). Ce anume faceti sau nu faceti pentru starea dvs de bine.

Aceasta configuratie mai poate aduce si temeri si ingrijorari legate de situatia financiara. Brusc puteti avea senzatia ca lucrurile stau foarte prost si ca nu aveti nici o sansa de redresare. Pot apare vesti care sa actioneze ca factor declansator al starii de ingrijorare. De aceea e bine sa intelegeti ca e mai bine sa fi preocupat dar fara a te ingrijora excesiv. Cauta solutii si nu imbratisa problema.

Folosita pozitiv, aceasta perioada ne poate aduce mai aproape de nevoiele si dorintele noastre. Cel mai bun lucru pe care-l puteti obtine este o lista cu lucrurile/actiunile care trebuiesc facute  in perioada urmatoarelor saptamani/luni pentru a fi mai fericiti. Pana pe 2 iulie ce ne supara si ne lipseste poate deveni mult mai evident. Focalizati-va pe ce trebuie sa faceti pentru a nu mai avea acele lipsuri.

Pentru cei ce fac plaja , la mare sau la munte : aceasta configuratie astrala poate predisupne la arsuri sau insolatii. Putina atentia nu strica.

“Today is the tomorrow you worried about yesterday”

Weekend fain,
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts