Horoscop Ceres în zodia Fecioarei 30 Sept – 18 Dec 2022

Trecerea asteroidului Ceres prin semnul Fecioarei aduce o serie de modificări în modul în care muncim, modul în care avem grijă de noi și de sănătatea noastră.
horoscop-ceres-fecioara-iunie-septembrie-2018

”Oboseala noastră, cel mai adesea, nu este cauzată de muncă ci de îngrijorare, frustare și resentimente” Dale Carnegie

În perioada, 30 Septembrie – 18 Decembrie 2022 cu o revenire datorită mersului retrograd în perioada 23 Martie – 22 Iunie 2023, Ceres va traversa semnul Fecioarei. Această trecere va genera o serie de modificări în modul în care percepem anumite lucruri și în modul în care ne manifestăm. Fiecare dintre noi va fi influențat diferit, raportat la harta natală.

Ceres aduce în primul rând o tendință de a fi mult mai îngrijorați și preocupați. Poate genera o stare de îngrijorare extremă care ne poate bloca și ne poate face să acționăm total eronat. De cele mai multe ori, acest sentiment de îngrijorare nu are o bază , un fundament ci este generat doar de fricile noastre mult amplificate.

Toată această perioadă cu Ceres traversând semnul Fecioarei va aduce o creștere a preocupării și îngrijorării legate de următoarele teme:

– modul în care muncim, condițiile de muncă : este foarte posibil ca modul în care ne desfășuram activitatea până acum să devină obositor sau ineficient. Brusc putem simți că ceva e în neregulă cu modul în care lucrăm. Ideea este de a transforma această perioadă în una în care putem schimba și eficientiza modul în care muncim. Ce anume ai schimba în modul în care lucrezi pentru a deveni mai eficient(ă)? Unde simți că nu e ok? Ce ai schimba la locul de muncă? Nu are legătură cu perioada de vacanță și se referă la orice activitate sau efort pe care îl depunem în viața noastră.

– rutina zilnică : poate apare o dificultate în a menține aceeași rutină ca până acum. Lucrurile care până acum le făceai în mod automat acum pot începe să te obosească, să te enerveze. Folosește această stare de îngrijorare pentru a schimba ceva în rutina ta zilnica. Renunță la acele obiceiuri care nu-ți fac bine și adaugă noi activități care te încarcă cu energie.

– perfecționismul și atenția la detalii: dintr-o dată putem simți că viața noastră se bazează pe prea multe lucruri, prea multe detalii, prea multe variabile. Dacă până acum nu le băgai în seamă, acum ele devin subiecte importate și surse de preocupare și îngrijorare. Soluția constă în a căuta să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante și să nu te lași distras(ă) de acele lucruri care au o relevanță redusă în viața ta.

– sănătate și nivel de stres: în această perioadă putem deveni mult mai preocupați de nivelul de stres din viața de zi cu zi. Acest lucru ne poate face mai sensibili la acele lucruri care până acum le luam așa cum erau fără a conștientiza cât de mult ne afectau. Sfatul meu este de a vă concentra și identifica acele surse de stres și a face acele schimbări necesare. Rețineți că în majoritatea situațiilor schimbarea este interioară (atitudine, mod de lucru, poziționare) și nu exterioară.

– alimentație : în această perioadă anumite sensibilități ale organismului legate de alimentație se pot amplifica. Atenție mai mare la ceea ce mâncăm și mai ales la cum mâncăm! Perioadă bună pentru a introduce un nou regim alimentar și a te îngriji de sănătatea ta.

Anunț: Ai nevoie de un sfat? Te interesează care sunt tendințele viitoare? Dacă da, atunci programează-ți o întâlnire cu astrologul Ascella, Ana Osvath.

Ceea ce trebuie să facem în această perioadă este să nu ne lăsăm controlați de sentimentul de îngrijorare generat de Ceres în Fecioară. Acceptăm aceste stări și le privim ca semnale pentru a face o schimbare. Trebuie să trecem de la ”îngrijorarea pasivă” în care doar stăm și ne lăsăm controlați de starea interioară la ”îngrijorarea activă” în care facem ceva concret pentru a ieși din starea respectivă. Va fi tentant să ne spunem că sunt atât de multe lucruri de rezolvat, că nu mai avem chef de muncă, că e așa de greu etc. Dar făcând acest lucru îmbrățișăm postura de victimă și foarte ușor putem ajunge la stări de depresie și frustrare. Acceptă-ți locul pe care îl ocupi în viața ta acum și fă ceva să-ți fie mai bine.

De asemenea, este indicat  să reținem că în această perioadă cu Ceres în Fecioară suntem mai sensibili la critici și comentarii și putem reacționa total disproporționat în anumite situații. Este important să înțelegem că sensibilitatea noastră la ce zic ceilalți este dată la maxim. O simplă observație o putem percepe care o critică dură. Este bine să privim și invers: criticile și comentariile noastre pot genera reacții adverse din partea celorlalți. Cu toții suntem influențați de Ceres în Fecioară.

Cei mai puternic influențați vor fi cei care au planete sau Ascendentul în Fecioară, Pești, Gemeni sau Săgetător. Ei vor resimți mult mai puternic tot acest tranzit al lui Ceres în Fecioară.

În concluzie: folosește perioada cu Ceres în Fecioară pentru a-ți schimba rutina zilnica, modul în care muncești și foloste starea de îngrijorare ca un indicator al lucrurilor care au nevoie de atenția ta.

Dacă dorești să afli mai multe despre Ceres îți recomand atelierul online de astrologie ”Ceres în harta natală” și cursul de astrologie previzională ”Asteroizii Ceres, Vesta, Pallas Athena și Juno”.

Toate bune,
Dan

Total
0
Shares
Related Posts