Horoscop 3-7 Iunie 2014: Dorinte interzise

Perioada acestei saptamani este destul de incarcata in evenimente astrale. Venus, Marte si Luna Neagra se conecteaza intr-un mod foarte provocator si dinamic iar Mercur care se pregateste pentru retrogradare face ca lucrurile sa curga mult mai lent. Toate aceste configuratii scot la suprafata , in primul rand, nemultumirile pe care le avem. Daca aveti senzatia ca situatia nu e ok, ca e nasol, naspa sau cum vreti sa-i spuneti atunci nu va panicati.

Venus si Luna Neagra ne ajuta sa ne dam seama de ceea ce ne dorim foarte multe dar nu suntem in stare sa acceptam aceea dorinta. E ca si cum: imi doresc mult dar nu am voie,nu-mi permit sa-mi doresc acel lucru! Pare straniu dar aceasta situatie se poate intalni foarte des in vietile noastre. Ne dorim sa facem ceva dar fricile si mintea noastra vin si ne spun ca nu putem sa ne dorim asa ceva, nu se cuvine, nu e bine etc.

Sfatul meu in aceasta perioada este ca primul lucru pe care sa-l faceti  este o lista cu aceste dorinta interzise, rusinoase. Poate fi mai greu decat pare pentru ca anumite dorinte sunt adanc ingropate sau mascate de multe alte dorinte conexe. Aveti rabdare si mergeti spre exact ceea ce va doriti.

Dupa ce ati facut lista mergem la pasul urmator si folosim energia lui Marte in Balanta in aspect de corectie cu Venus. Marte , prin faptul ca in ultimele luni a fost prin in Crucea Cosmica cu Jupiter, Pluto si Uranus, joaca aici rolul Eroului care a avut parte de multe batalii si lupte in numele dreptatii , egalitatii si echilibrului si care la final ne spune ca problema nu e in exterior ci in interior. El ne spune ca pentru a gasi echilibrul trebuie sa ne luptam cu ceea ce se afla in noi (frici, temeri, prejudecati) si nu cu cei din jurul nostru. Rusinea, timiditatea, frica de a fi tu insuti sunt ale noastre si nu ale celui din fata noastra.

Marte ne spune ca noi trebuie sa ajustam perceptiile si modul in care actionam astfel incat sa putem fi fericiti. Folosind energia martiana , luam fiecare dorinta scrisa pe lista si pusa urmatoare intrebare ‘Ce am de pierdut daca fac asta?’. Si continuati cu ‘De unde cred eu ca voi pierde?Ce anume din mine ma face sa cred ca voi pierde ceva? Dar oare pierd sau e doar iluzia pierderii?’. De multe ori noua ne e frica sa pierdem ceva ce nu avem. Ne este teama sa nu ne pierdem nefericirea doar pentru ca ne-am obisnuit cu ea.

In tot acest proces suntem sprijiniti de Soare si Uranus, care se afla intr-un aspect armonios si favorizeaza schimbarea, ideile nonconformiste si puterea de a merge pe o cale noua. Mercur opreste timpul si ne face sa simtim lucrurile la un nivel multe mai profund. In aceasta perioada avem ocazia de a ne cunoaste mai bine si de a prinde curaj in a porni pentru un drum nou, pe un drum care sa ne ajute in a ne satisface anumite dorinte si vise. Totul va porni de la o stare de nemultumire, de frustrare ca as dori sa fac ceva si nu pot. 

Pozitiv aceasta perioada poate crea oportunitati de a creste si dezvolta in plan profesional. In plan afectiv poate crea situatii la limita si in ‘jocul cu focul’ sa fie destul de prezent.

O saptamana faina ,

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts