Horoscop 15 Octombrie – 8 Decembrie 2013: Marte in zodia Fecioarei

Horoscop octombrie-decembrie 2013

Horoscop octombrie-decembrie 2013

Productivitate, eficienta si perfectiune sunt termeni care fac parte din vocabularul Fecioarei si care intr-o anumita masura se regasesc in fiecare din noi.Nevoia de imbunatatire continua este foarte puternica pentru acest semn zodiacal. Cel mai adesea o puternica influenta a Fecioarei face ca persoana respectiva sa fie greu de multumit cu ceea ce face. Tot timpul isi doreste si mai mult, mai bine sau eficient.

Marte isi face intrarea in acest semn in data de 15 Octombrie 2013 si il va traversa pana in 8 Decembrie 2013. Prin aceasta trecere , tiparul comportamental a Fecioarei va fi scos in evidenta si amplificat.  Cuvintele cheie enumerate mai devreme vor deveni teme importante in aceasta perioada.

Perioada Octombrie-Decembrie 2013 va fi una foarte productiva si concentrata pe materializarea unor proiecte si idei. Cu Marte in Fecioara vom avea capacitatea de a gasi caile prin care sa materializam anumite idei si dorinte.  Atentia noastra la detalii creste si astfel vom putea sa adunam in jurul nostru acele elemente care pana acum ne lipseau. Acum vom sti cum sa facem ceea ce ne propunem.

Riscul perioadei este de a intra prea mult in detalii si de a uita de la ce am plecat. Ne putem pierde in tot felul de maruntisuri sau optimizari care nu-si au rostul si astfel sa perdem timp pretios. In aceasta etapa trebuie sa lucram cu un AFIS pe care sa ne scriem cu litere mari care ne este obiectivul.

Cu Marte in Fecioara este foarte important sa avem un obiectiv clar si masurabil. Ce vrem sa facem? Cum stim ca am ajuns acolo unde ne doream? Care e indicatorul/indicatorii prin care eu pot sa-mi evaluez proiectul? Daca nu vom sti clar aceste lucruri exista sansa de a ne bloca si impotmoli in tot felul de detalii si lucruri care nu-si au rostul. In plus vom rata momentul optim in care sa ne oprim din ceea ce facem.

De la sfarsitul lui August 2013 , Marte a traversat semnul Leului. Ultima luna si ceva a fost una in care ne-am definit obiective, am vrut lucruri dar nu am stiut cum sa le obtinem, cum sa ne punem in practica ideile. Marte in Leu a generat multe frustrare si nervozitate. E foarte posibil sa fi existat senzatia ca lumea e impotriva noastra si ca ceilalti nu ne lasa sa mergem pe drumul nostru. In realitate a fost propria noastra inertie si asteptarea ca ceilalti trebuie sa se conformeze cu ceea ce vrem noi.

Acum , cu Marte in Fecioara, vom putea in sfarsit sa trecem la treaba. Aceasta configuratie astrala sprijina munca si diminueaza Ego-ul. Ne face sa fim mai modesti in asteptari si sa punem osul la treaba.

Totodata , Marte in Fecioara, induce o tendinta de critica si autocritica. Este ca si cum am zice ‘eu daca muncesc , tu de ce stai?’, ‘eu daca m-am apucat de treaba , tu de ce nu faci nimic?’. Trebuie sa fim atenti pentru ca ii putem lua pe altii la suturi fara un motiv clar si doar pentru ca noi facem ceva si ei fac altceva. Trebuie sa intelegem ca fiecare are ritmul sau de lucru, fiecare are propria metoda.

Raportat la semnele pe care Marte le guverneaza avem o influenta foarte interesanta:

-cu Berbecul: acest lucru indica o corectie a unor initiative pe care le-am avut in perioada martie-aprilie 2013. Sunt lucruri pe care le-am inceput in aceea perioada si care acum au nevoie de o reevaluare si ajustare. Intrebarea este : ce a mers si ce nu a mers pana acum? Ce trebuie sa schimb pentru a face lucrurile sa mearga?

– cu Scorpionul: primim foarte multa energie si dorinta de reusita. Motivatia este foarte puternica. In luna august 2014 vom culege roadele muncii de acum. Atentie doar ca putem deveni usor obsedati de ceea ce vrem sa facem si astfel sa scapam din vedere pe ceilalti sau alte sectoare ale vietii noastre.

Daca ne uitam la interactiunea lui Marte cu celelalte planete atat timp cat sta in Fecioara , vom observa ca marea majoritate sunt aspecte pozitive si care ne vor ajuta sa ne atingem obiectivele.

Momentele importante in perioada urmatoare cu Marte in Fecioara sunt:
18-19 Octombrie – opozitie Neptun : atentie la ce decizii luam. Putem fi indusi in eroare si putem evalua gresit o situatie anume. E bine sa evitam sa pornim lucruri noi in aceasta perioada. Poate apare o dezamagire care sa deschida drumul unor schimbari in modul nostru de a fi.
26-28 Octombrie–  sextil Nodul Nord: perioada buna pentru planificare si decizii. Vom fi inspirati in a lua decizii importante si a ne defini mai clar obiectivele. Vom gasi solutii foarte practice si eficiente la problemele pe care le avem.
30-31 Octombrie – trigon Pluto: un plus de energie si forta care ne ajuta sa depasim anumite limitari si contrangeri. Moment in care putem depasi un prag critic in proiectele noastre.
3 Noiembrie – Luna Noua cu Marte: poate cel mai important moment din toate secventa de evenimente cu Marte in Fecioara.  Va fi momentul in care se pun lucrurile in miscare si vom incepe lucruri noi. Sunt vizati in mod special cei care au planete in semnul Fecioarei si in jurul gradului 11.
13-14 Noiembrie – punct median Jupiter-Saturn: energie pozitiva care ne ajuta sa vedem mai clar imaginea de ansamblu si incotro ne indreptam.
18-19 Noiembrie – sextil Jupiter: perioada de validari ca suntem pe drumul cel bun. Putem primi un sprijin extern care sa ne ofere o incredere mai mare in ceea ce facem.

Acum haideti sa vedem ,pe scurt, zonele din viata noastra influentate de catre Marte in Fecioara plecand de la pozitia Soarelui (‘zodia’ sub care suntem nascuti) si/sau Ascendent. Este bine sa cititi la ambele semne zodiacale. Mai important este cel al Ascendentului.

Horoscop Berbec
Perioada extrem de productiva si in care veti putea rezolva multe din lucrurile care sunt in asteptare. Atentie doar la sanatate pentru ca va puteti stresa mai mult decat e cazul. Pe acest fond de agitatie poate scade imunitate si apar problemele. Pot apare tensiuni la locul de munca. Perioada buna pentru rezolvat treburi administrative si pe care le-ati tot amanat pana acum.

Horoscop Taur
Perioada buna pentru a va impinge in fata propriile proiecte si a va face mai cunoscut. Focus pe propria persoana si pe lucrurile care va intereseaza.Moment oportun pentru a incepe cu un nou hobby sau proiect personal.  Mici tensiuni pot apare in relatia cu persoana iubita sau in relatiile cu copii.  Sprijin pentru rezolvarea unor probleme legate de casa sau familie.

Horoscop Gemeni
Perioada oportunta pentru a clarifica aspecte ce tin de casa si locuinta dvs sau legate de relatiile de familie. Moment bun pentru a va muta , renova sau a incepe reparatii in casa.Tot din aceasta zona pot apare anumite surse de stres si limitari. In plan personal lucrati la increderea in sine si sentimentul de siguranta. Creati-va mediul care va face sa va simtiti bine.

Horoscop Rac
Perioada buna pentru a va face ordine printre hartii si documente. Exista un plus de activitate mentala si comunicare: prezentari, sedinte, intalniri, semnari contracte, calatorii. Va exista tendinta de a deveni prea critici cu cei din jur si sa va exprimati nemultumirea intr-un mod in care sa deranjeze. Pot apare conflicte cu prietenii sau vecinii. Perioada favorabila dpdv financiar.

Horoscop Leu
Atentie la modul in care va cheltuiti banii! E bine sa fiti mai precaut(a) pentru ca pot apare cheltuieli neasteptate si care sa va dea peste cap. Perioada buna pentru a clarifica aspecte de natura financiara. Atentie la alimentatie si la ceea ce mancati. Moment bun pentru a va revizui dieta si a face pasi spre un trai mai sanatos.

Horoscop Fecioara
Marte va confera foarte multa energie dar va si agita in acelasi timp. Va exista o tendinta de a fi hiperactiv si de a fi lipsit de tact si diplomatie. Perioada buna pentru a actiona cu curaj si a va face auzit. Spuneti ce aveti de spus si faceti ce va doreati. Acum e un moment bun sa porniti lucruri noi. Perioada in care puteti afla anumite secrete sau sa regasiti lucruri de mult uitate/pierdute.

Horoscop Balanta
Perioada foarte buna pentru a face curatenie in viata dvs! Lasati in urma toate lucrurile care va tin pe loc , fie ele materiale sau emotionale, relationale. E momentul sa faceti loc in viata dvs pentru lucruri noi. Acum pregatiti terenul pentru schimbarile care vor veni in decembrie-ianuarie 2014. Atentie la sanatate pentru ca Marte poate aduce anumite dezechilibre.

Horoscop Scorpion
Moment favorabil pentru a cauta sprijin pentru proiectele dvs. Vor fi oameni , organizatii care va vor ajuta in ceea ce vreti sa faceti. Este recomandat sa bateti la cat mai multe porti. Folositi aceasta perioada pentru a incepe sa va construiti o imagine mai buna si sa va creati acele oportunitati care sa va faca ‘norocos’.

Horoscop Sagetator
Perioada foarte activa dpdv profesional. Vor exista presiuni venind de la sefi/superiori. Este bine sa nu reactionati intr-un mod orgolios ci sa intelegeti ca e nevoie sa faceti dvs o schimbare in modul in care va faceti treaba. Focusul ar trebui sa fie pe modul in care va puteti perfectiona si optimiza cariera si munca.  Faceti-va un plan clar de actiuni si incepeti sa-l puneti in practica. Perioada buna pentru a incepe noi proiecte profesionale.

Horoscop Capricorn
Perioada foarte bune pentru a lucra la lista de obiective pentru perioada urmatoare. Cautati sa identificare foarte clar ce va doriti si modul in care puteti ajunge acolo. Marte va ajuta sa rezolvati anumite probleme de natura juridica chiar daca la inceput totul apare ca o problema. Moment bun pentru studii, analize si planificare calatorii.

Horoscop Varsator
Marte in Varsator va ajuta sa va clarificati anumit aspecte de natura financiara. Perioada buna pentru a renegocia anumite conditii contractuale sau a va optimiza balanta de venituri/cheltuieli. Atentie totusi pentru ca aveti tendinta de a pierde energie si puteti obosi mai usor. Pe acest fond pot apare si mici accidente care pot genera pierderi.

Horoscop Pesti
Etapa foarte buna pentru a face lumina in relatiile dvs, indiferent de natura lor. O reevaluare a modului in care va raportati la cei din jur este binevenita. E posibil sa fiti obligat in anumite cazuri sa faceti lucrul acesta  – altii vor veni intr-un mod mai dur spre dvs. Atentie la sanatate pentru ca puteti fi victima unor agresiuni/accidente din parte altora.

O zi faina,
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts