Horoscop 21-22 Mai 2014: Zoom in , zoom out

21-22 Mai: Zoom in – zoom out. In aceste 2 zile vom fi influentati de un aspect tensionant (cuadratura) dintre Soare si Pallas Athena. Este vorba de o tensiune la nivel mental, gandire si comunicare.

Este o influenta care ne obliga sa ne aplecam asupra lucrurilor cu adevarat importante si ne va permite sa luam decizii importante vis-a-vis de anumite proiecte din viata noastra. Efectul in aceste doua zile va fi similar cu cel al unei camere foto in care tot marim sau micsoram imaginea pentru a obtine o claritate mai buna. Asa vom face si noi: intram in detalii ca sa trecem in momentul urmator la o imagine de ansamblu. Este o ocazie de a revizui ceea ce se intampla in viata noastra si de a gasi cai de  rezolva , corecta ceea ce nu merge bine.

O perioada buna de a lua pixul si o foaie de hartie si a analiza ce se intampla in viata noastra si este statusul proiectelor noastre, fie ele personale, profesionale sau relationale. Povestea Soare-Pallas este mai lunga si porneste din luna Mai 2013 cand a avut loc conjunctia anterioare. E posibil ca atunci sa se fi infiripat o idee in mintea noastra. Iar aceasta idee sa fi crescut si dezvoltat in ceva mai concret. Aceste zile sunt legate si de perioadele Noiembrie 2013 si Februarie 2014.

Zoom in si zoom out placut!

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts