Considerații privind Luna Plină din 12 Ianuarie 2017

SFPage

Lună Plină 13 Ianuarie 2017

Mâine, 12 Ianuarie 2017, avem un nou moment de Lună Plină la 22 Rac.

Lună Plină 22 Rac 12 Ianuarie 2017

Această Lună Plină prezintă unele aspecte interesante și se poate manifesta cu o forță mult mai mare decât de obicei. Opoziția Lună-Soare are loc pe axa Rac-Capricorn la gradul 22 și se activează opoziția dintre Jupiter și Uranus de pe axa Balanță-Berbec. Acest lucru înseamnă că la nivel global următoarele zile pot avea o serie de întâmplări care să pună în mișcare evenimente mai ample. E ca o scânteie care poate aprinde anumite fitile. Această LP (lună plină) este importantă pentru că se reface conjuncția Venus-Neptun din harta anului (ingresul Soarelui în Berbec din Martie 2016).

Luna se află și în conjuncție cu steaua fixă Pollux care are o influența destul de dură. El este denumit și ”băiatul cel rău” raportat la relația cu fratele său Castor. Ea semnifică brutalitatea, violența, comportamentele tiranice, otrăvurile, scandalurile etc. Luna Plină activând această stea fixă va face ca în lume să se manifeste toată această energie a lui Pollux. Putem avea de-a face cu o serie de evenimente în care anumite persoane să-și manifeste în mod direct agresivitatea și ura. 

Donald Trump este direct vizat de acest moment. Luna Plină va fi exact peste Saturnul său natal. Iar Saturn în tranzit peste Luna Natală. Cam periculos momentul pentru el.  

Regina Marii Britanii, Elizabeth II, primește din plin această Lună Plină – fix peste AS/DS și Noduri. 

Pentru România, Ascendentul Lunii Pline se află în Gemeni și în aspect tensionat cu axa Nodurilor. Mercur, guvernatorul AS, se află în casa 8. LP se manifestă pe axa caselor 3-9. 

În traducere liberă, efectele acestei Luni Pline se pot manifesta în următoarele direcții:

– risc mai ridicat de violențe (fizice sau verbale) și accidente.

– decese subite ale unor personalități cu impact în viața din România.

– poate indica căderea din poziție a unui magistrat sau a unei persoane care deține o poziție de putere

– se pot da legi sau hotârâri cu efecte dezastruoase

Atât în harta României de la 1918 cât și în harta guvernului Grindeanu Luna Plină activează sectorul caselor 6-12 – crize interne și multe lucruri care se întâmplă în spatele ușilor închise. Partea bună este că putem afla anumite lucruri care până acum ne erau ascunse.

Victor Ponta se află într-o pozitie delicată pentru că Luna Plină vine fix peste Nodul său Sud. Dl. Tăriceanu este și el vizat de această Lună Plină. Mai ales că o va avea activă tot anul aniversar care va începe pe 14 Ianuarie. 

În plan personal, trebuie să înțelegem că această energie a Lunii Pline ne poate da tot felul de stări și poate scoate la suprafață și amplifică frustrările pe care le avem. Ne poate face furioși și putem risca să generăm conflicte foarte dure. Trebuie să reținem că, în realitate, lucrurile nu sunt atât de dure și de nesuportat pe cât credem noi. Ceea ce simțim este mult amplificat și exagerat. Totodată, la fiecare în parte se manifestă diferit în funcție de astrograma natală.

Toate bune,

Dan

 

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts