Horoscop 10-12 Septembrie 2014 – Socoteala de acasa…

In perioada 10-12 Septembrie 2014 vom fi influentati de o configuratie astrala destul de puternica si care poarte denumirea de Yod sau Degetul lui Dumnezeu.

Tehnic vorbind. aceasta configuratie este formata din doua planete aflate intr-un aspect favorabil, Soare din Fecioara sextil cu Saturn din Scorpion in cazul nostru, care intra intr-o relatie de ajustare (quincux 150 de grade) cu un al 3-lea element, Nodul Sud in Berbec in cazul nostru.

Dar ce inseamna si cum se manifesta aceasta configuratie astrala?

Yod-ul ca si configuratie reprezinta un tipar energetic greu de controlat si prevazut.  Daca ar fi sa o descrie pe scurt as spune ca ‘socoteala de acasa e diferita de cea din targ’.
In prima parte noi vom simti energia armonioasa dintre Soare si Saturn. Ea ne va ajuta sa ne concentram pe lucrurile importante din viata noastra, sa gandim lucrurile la un nivel strategic si sa dorim sa construim ceva. Acest aspect ne confera rabdare, detasare si capacitatea de a privi dincolo de aparente si suprafata lucrurilor. Vom avea tendinta de a privi mai cu seriozitate ceea ce se intampla in viata noastra. Concret, putem gasi solutii practice si simple la anumite probleme si situatii cu care ne confruntam pana acum. Mercur conjunct Pallas Athena amplifica nevoia de planificare, gandire analitica si favorizarea solutionarea unor probleme din viata noastra.

Acum urmeaza partea a doua a configuratiei. Intra in ecuatie axa Nodurilor Lunar prin Nodul Sud care realizeaza un aspect de corectie cu Soare si Saturn. Practic ce se intampla: tot ceea ce planificam si facem noi poate fi dat peste cap de anumiti factori care nu sunt in controlul nostru. Pot apare in aceste zile rasturnari de situatii si schimbari destul de radicale a unor aspecte ale vietii noastre. Modul de manifestare a acestei energii depinde de harta astrala a fiecaruia.

Partea buna a acestei configuratii este ca daca noi am facut si facem ceea ce trebuie , Soare-Saturn, atunci avem ocazia de a solutiona in mod neasteptat anumite probleme mai vechi ce sunt aduse de Nodul Sud. Doar ca aceasta solutionare nu tine de noi. Este un ricoseu al unor actiuni ale noastre, un efect secundar al unor eforturi depuse intr-o directie. Din acest motiv sa nu va surprinda faptul ca voi cautati sa rezolvati ceva , sa purtati o discutie pe o anumite tema si brusc sa va dati seama ca primiti anumite informatii legat de un alt aspect al vietii voastre. Elementul de surpriza exista prin prezenta lui Uranus in apropiere.

Partea mai putin buna a aceastei configuratii este ca ne poate darama tot ceea ce am crezut noi ca facem bine. Daca nu suntem pe directia potrivita atunci o corectie poate apare. Nu trebuie sa fie ceva revolutionar ci poate fi sub forma unui raspuns, unei informatii sau unui moment de ‘Aha’ in care realizam ca am construit totul pe o premisa falsa.  Cu siguranta aceasta corectie va veni prin intermediul altcuiva. Asteroidul Juno este si el prezent in ecuatie si poate duce la ruperea unui contract, unei relatii sau incalcarea unei promisiuni.

O alta influenta a acestei configuratii este ca va poate aduce mai aproape ceea ce este departe de voi.  Este ca si cum brusc te trezesti ca esti in fata unui moment pe care il asteptai dar nu credeai ca poti fi acolo atat de repede.

Sfatul meu este sa fiti mai atenti in aceste 3 zile la ce se intampla in jurul vostru. Universul ne da semnale tot timpul. Doar ca cel mai adesea noi suntem orbi la ele, suntem absorbiti de ceea ce facem, de ceea ce credem ca e bine incat uitam sa privim in jur. Acceptati schimbarea, corectia care vine si nu mai luptati cu ideea ca ‘eu vreau ASA’. Cautati sa vedeti ce puteti face in noul context fara a tine cu dintii sa faceti lucrurile asa cum vreti. Exista si alte moduri in care se poate duce la bun sfarsit un proiect. Poate Universul va ofera o scurtatura…

Cei mai influentati sunt cei cu planete pe axa Berbec-Balanta.

Zi faina,
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts