16-18 Martie 2015: Risc decizii gresite – Mercur-Neptun in semnul Pestilor

In data de 18 Martie, Mercur se intalneste cu Neptun in semnul Pestilor. Aceasta intalnire are loc in fiecare an si nu este o configuratie speciala.

Dar, in aceste zile, exista un risc mai ridicat de a lua decizii gresite. Cu cat suntem mai siguri ca facem ce trebuie cu atat cresc sansele sa fie o hotarare nu foarte buna pentru noi. Cu cat avem dubii mai mari si cu cat sansele de reusita sunt mai mici cu atat va fi mai mare probabilitatea sa fie ceva bun pentru noi. Este bine sa evitati sa semnati contracte, sa va luati angajamente care va implica financiar sau sub alta forma. Mai asteptati 2-3 zile.

In acelasi mod este influentata si comunicarea. Aveti grija ce promiteti pentru ca va puteti trezi in situatia in care sa nu puteti onora aceea promisiune. In mod similar, nu va bazati pe ce vi se spune in aceste zile. Persoana poate fi bine intentionata, dar conjunctura de moment sa o faca sa-si retraga sprijinul. Pot apare si erori de comunicare, de transmitere a informatiei. Atentie mai mare la ce emailuri trimiteti si ce vorbiti.

Pozitiv, aceste zile pot fi folosite pentru introspectia si dezvoltare personala, spirituala. Mercur conectandu-se cu Neptun ne ofera capacitatea de a accesa anumite emotii, stari, nivele de perceptie de o frecventa mai inalta. Va exista tendinta de a cadea mai des intr-o stare de visare. Acest lucru reduce nivelul de atentie si e bine sa fim mai precauti cand facem lucruri care ne solicita atentia.

Fenomenele ce tin de sincronicitate sunt mult mai dese in aceste zile. Va recomand ca in aceste zile sa fiti foarte atenti la ceea ce se intampla pentru ca veti primi mult mai multe mesaje. Notati-va tot ceea ce se intampla ciudat in aceste zile. Inclusiv visele. Puteti pune intrebari. Raspunsurile vor veni, doar ca nu asa cum va asteptati. Daca puneti intrebari nu predefiniti un raspuns anume. Daca cautati confirmari accepti si varianta in care Universul ca infirma ceea ce vreti sa faceti.

De asemenea, trebuie sa fiti atenti la ceea ce va doriti. Lucrurile se intampla mult mai rapid in aceste zile. Sunt zile cu un nivel de energie mult mai ridicat datorita Eclipsei de vineri si a Echinoctiului de dupa.

Zile faine,
Dan

 

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts