Zodiile demascate – mai în glumă, mai în serios

fe80fad232b031718cdf163e1ae51d6c

Zodiile demascate

Cele scrise mai jos pot fi luate ca o glumă, ca un pamflet. Dar ele ascund un sâmbure de adevăr. Am plecat de la articolul ”Sursa puterii semnului tău zodiacal” și am zis să dau o nuanță mai veselă zodiacului. Sper să vă placă! 

Berbecul este un Pește sătul de atâta intuiție,simțire și emoție. Ce tot atâta sacrificiu, atâta complexitate. Ce tot o ardem spiritual atâta. Acțiune frate. Aici și acum. Spargem tot. Să se sacrifice cine o vrea. Berbecul este Peștele care s-a uitat în oglindă și nu s-a văzut. Prin urmare a spart oglinda.

Taurul este un Berbec rupt de oboseală și cu bășici la degetele de la picioare. Este sătul de atâta alergat, de atâta luptă. Plin de cucuie de la cât a dat cu capul, el vrea doar să stea, să savureze un meci, un mic și o bere. Taurul este un Berbec care s-a uitat în oglindă și s-a speriat de cât de obosit este. 

Geamănul este un Taur înțepenit de fund, pardon spate, de la atâta stat. Este plictisit de atâta stat în casă și strâns la pușculiță. Vrea să iasă, să vadă, să vorbească cu lumea. Sparge toți banii că doar de aia a strâns atâta timp. Geamănul este un Taur care a vrut să se uite în oglindă dar nu a putut pentru că oglinda nu a venit la el. 

Racul este un Geamăn surmenat mental și cu febră musculară la mâini, picioare și gură. S-a săturat de cât a citit, de cât și-a bagat nasul peste tot. Prea multă împrăștiere și disipare a energiilor. Racul este un Geamăn care s-a uitat în oglindă: el tăcea iar imaginea din oglindă vorbea. S-a sperit și a ascuns oglinda în pivnița.

Leul este un Rac care vrea să fugă de acasă și să scape de fusta mamei/soției  sau pantalonii tatălui/soțului. Prea multă precauție, îngrijorare și prășit în jurul casei. Mama ei de siguranță și certitudine. Leul este un Rac care s-a uitat în oglindă și a zis ca e prea mișto ca să îl admire doar familia. Și a ieșit în lume…

Fecioara este un Leu care s-a săturat să aștepte ca Universul să-i ofere ce vrea. E sătul să pozeze, să dea bine iar mațele să fie goale. Fecioara este un Leu care chiar muncește și nu doar îi pune pe alții la treabă. Fecioara este un Leu care s-a uitat în oglindă și și-a văzut firele de păr alb din cap și de la sprâncene.

Balanța este o Fecioară care și-a dat seama că munca dăunează sănătății și că a devenit un foarte bun sclav. S-a săturat de atâtea detalii, de atâtea nimicuri de care trebuie să țină cont. Toată ziua muncă și iar muncă. Balanța e Fecioara care chiar s-a uitat în oglindă și nu doar a șters-o de praf.

Scorpionul este o Balanță sătulă de atâta diplomație, echilibru și armonie. Cum să nu poți spune tu ce vrei și ce simți? Ce tot atâta să ții cont de ceilalți? Ia mai dăi naibii pe toți că sunt niște fraieri. Scorpionul este o Balanță care s-a uitat în oglindă pentru prima data. Până acum se uitau alții pentru ea. 

Săgetătorul este un Scorpion sătul să-și taie venele și să-i sinucidă pe ceilalți din jurul său. Ce atâta patimă, ce atâta extremism, limitări și frici! La baie cu ele. Noi vrem distracție și cât mai multe experiențe.  Săgetătorul este un Scorpion care s-a uitat în oglindă cu lumina aprinsă.

Info: 14-15 Octombrie 2016 – Interpretarea astrogramei natale curs astrologie Bucuresti

Capricornul este un Săgetător sătul să călătorească și să experimenteze lumea. Are copitele tocite de atâta umblat. Și nici nu mai are chef de tras cu arcul în stânga și în dreapta. Tot ce vrea este să fiu singur și să nu-l mai frece nimeni la melodie. S-a săturat să le știe pe toate.Capricornul este un Săgetător care s-a uitat în prea multe oglinzi și a obosit.

Vărsătorul este un Capricon sătul de propria întelepciune. Vrea să dea și la alții că așa e frumos. Vărsătorul este un Capricorn nevorbit și care are atâtea de spus și povestit. E sătul de izolare și cucuieții din deal. Vrea lume, gașcă, distracție. Vărsătorul este un Capricorn care s-a uitat în oglindă și s-a sperit de moșneagul pe care l-a văzut acolo. 

Peștele este un Vărsător obosit să tot revoluționeze și să schimbe lumea. Peștele este un Vărsător resemnat și care a înțeles că lumea nu poate fi schimbată. Totul este atât de complicat, atât de difuz și complex încât tot ce dorește este să uite tot, să se piardă în neant.  Peștele este un Vărsător care s-a uitat în oglindă iar oglinda era aburită. 

Toate bune,
Dan

PS. Care e treaba cu karma? Care e legatura dintre astrologie si karma? Citeste aici 

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts