AstroSfaturi – astrologul tău virtual

Screenshot 2020-01-18 13

AstroSfaturi - astrologul tău virtual

AstroSfaturi, astrologul tău virtual, este un nou serviciu oferit de Cabinetul de astrologie Ascella. AstroSfaturi este o aplicație online care îți oferă un horoscop personalizat în timp real. Folosind datele tale de naștere aplicația determină influențele astrale importante și îți oferă o imagine clară a situației de la momentul respectiv. Intenția mea cu AstroSfaturi este de a vă oferi un instrument util și practic care să vă ajute să luați cele mai bune decizii!

Accesul la Astrosfaturi este gratuit. La înregistrarea unui cont nou veți primi 30 de zile de acces Premium! Contul Premium îți oferă informații suplimentare față de cel Gratuit – vezi aici diferențele dintre conturi. 

Înregistrarea în aplicație se realizează completând formularul de înscriere . După ce ați completat și validat datele contului veți primi un email de activare. Dând click pe linkul din email contul dvs va deveni activ și-l veți putea accesa din formularul de login

AstroSfaturi - astrologul tău virtual

Te invit să citești și Informațiile Suplimentare legate de utilizarea aplicației și informațiil oferite. Aceste informații pot fi accesate și din aplicație prin intermediul Help-ului.

Te invităm să te înregistrezi și să testezi aplicația AstroSfaturi

Ne poți da feedack folosind formularul de contact din aplicație sau pe pagina de Facebook Ascella.

Mulțumesc,

Dan Ciubotaru

Total
0
Shares
Related Posts