Venus in Sagetator sau horoscopul perioadei 2 – 26 Noiembrie 2011

Horoscop Venus in Sagetator Noiembrie 2011

Horoscop Venus in Sagetator Noiembrie 2011

Pe 2 Noiembrie Venus paraseste semnul Scorpionului si intra in cel al Sagetatorului pentru urmatoarele 24 de zile. Este o trecere rapida a planetei Venus prin Sagetator dar destul de importanta daca tinem cont de conjunctura astrala a perioadei.

Asa cum am mai discutat pana acum , Venus in harta noastra semnifica modul in care noi ne manifestam sentimentele , afectiunea si natura dorintelor noastre. In plan concret Venus semnifica relatiile amoroase dar si relatia cu banii.

Venus in Sagetator are o tonalitate total diferita fata de cea precedenta , a Scorpionului. Este o trecere de la o atitudine rezervata, tematoare si plina de nelinisti la una a expansiunii, increderii si dezvoltarii.  Ea amplifica nevoia de a face lucruri noi, de a ne manifesta dorintele si sentimentele chiar daca de multe ori putem exagera. Sagetatorul este un semn care amplifica si actioneaza ca o lupa. Simbolistica sa , arcasul cu sageata indreptata spre cer, indica faptul ca nu exista limite spre care sa tinzi. Limita ta e cerul. De aici si o tendinta de a exagera. De aceea este foarte posibil ca multi dintre noi sa fie luati de acest val si sa simta nevoia de a spune ceea ce simt si ceea ce-si doresc chiar daca in realitate dorintele sunt mai temperate. 

Venus in Sagetator creeaza o energie pozitiva pentru manifestarea iubirii si dragostei dar creeaza o anumita instabilitate in plan financiar.Va exista o tendinta de a exagera cu cheltuielile. Dupa 26 Noiembrie Venus intra in Capricorn si atunci s-ar putea sa realizam ca am dat multi bani pe nimic. Sfatul meu este sa va limitati in a va cumpara lucruri de pret si mai ales lucruri pe care in realitate nu vi le puteti permite.

Un alt element pe care Venus in Sagetator il aduce: lene si superficialitate. Ne poate face mult mai comozi si astfel putem pierde anumite oportunitati . Superficialitatea se manifesta in a trata cu o prea mare usurinta anumite teme care pana ieri erau probleme de nerezolvat.

Venus se afla intr-o relatie speciala cu Jupiter, guvernatorul Sagetatorului. Cele doua planete se afla in receptie mutuala – fiecare se afla in domiciliul celeilalte: Venus in Sagetator si Jupiter in Taur. Este ca si cum doi prieteni s-ar afla fiecare in casa celuilalt. Ei se simt bine pentru ca sunt amici si se respecta reciproc. Mai ales ca Venus si Jupiter sunt amandoua planete cu energie benefica.

Acest lucru are un impact pozitiv pentru ca genereaza o puternica unda de optimism si voie buna. Este o perioada in care vom simti nevoia de a cauta noi experiente care sa ne face viata mai fericita. Vom dori sa fim rasfatati si cei din jurul nostru sa ne acorde atentie. Sa nu uitam ca aceasta influenta se manifesta la toata lumea , in proportii diferite cei adevarat, si de aceea trebuie sa nu uitam sa si oferim atentie.

Sagetatorul este si semnul principiilor, legilor si a filosofiei de viata. De aceea este foarte posibil sa cautam sa gasim un nou sens vietii din prisma relatiilor in care suntem prinsi. Aceasta perioada cu Venus in Sagetator desi scurta este foarte intensa. Putem avea brusc revelatii legate de planul nostru afectiv. Dupa o perioada mai agitata acum avem ocazia de a gasi motivatia de a merge mai departe si de a lua o decizie legata de situatia curenta. Sagetatorul exagereaza pentru ca de multe ori ca sa iesi dintr-o zona de confort sau una a limitarilor e nevoie de un efort mare si de a face ceva cu totul neasteptat. Sa nu uitam ca Sagetatorul este pozitionat langa doua semne ‘grele’ : Scorpion si Capricorn.  Iar Venus trecand prin Sagetator dupa ce a fost in Scorpion are nevoie de ceva nou, de ceva inedit, frumos si atragator pentru a face fata sobrietatii Capricornului.

Uitandu-ne mai atent la pozitia planetei Venus putem spune fara exagerare ca luna Noiembrie va fi una a exagerarilor si ruperilor de ritm si tipare. Ma refer la faptul ca incepand cu 12-13 Noiembrie Venus va fi ‘in afara limitelor’ sau ‘out-of-bound’ – este vorba de declinatie. Nu intru in detalii tehnice legat de acest aspect.

Dar din punct de vedere al influentelor cand Venus este ‘in afara limitelor’ putem observa cum energia venusiana (sentimente, afectivitate, creativitate, bani etc) se manifesta cu o mai mare forta si cauta sa rupa orice tipar si orice blocaj. Limitele sunt usor depasite si intram foarte usor in zone in care pierdem controlul si uzul ratiunii.

In sine aceasta miscare a planetei Venus in Sagetator este una pozitiva si poate fi chiar foarte placuta. Dar tinand cont de perioada urmatoare as spune ca ceea ce acum poate fi extraordinar si nemaipomenit sa se dovedeasca in final a fi prea costisitor. Si nu ma refer neaparat la bani ci la faptul ca putem sa facem anumite lucruri plecand de la niste premise multa prea optimiste. Asa ca mare atentie la oportunitatile care va apare in cale! Ganditi-va bine inainte de a face un pas.

De aceasta perioada se poate beneficia foarte bine daca se pastreaza un dram de rezerva si se delimiteaza limite. Stabiliti-va obiective clare inainte de a face ceva si luati-va doar cat aveti nevoie.

Daca ne uitam la relatiile pe care Venus le va face cu celelalte planete in perioada cat traverseaza Sagetatorul obtinem urmatoarele informatii:

2-3 Noiembrie : trigon Uranus si cuadratura Chiron
Suprize placute pot apare in aceaste zile. Vom simti nevoia de aduce ceva nou in viata noastra si de a face o schimbare. Exista totusi un grad ridicat de instabilitate si neprevazut. Asa ca atentie daca vreti sa faceti ceva in care lucrurile trebuie sa se desfasoare ca in plan.

12-15 Noiembrie: conjunctie Nodul Nord si cuadratura Ceres
Aceasta perioada poate fi una de test la nivelul dorintelor si sentimentelor. Este momentul in care putem sa validam anumite lucruri pe care le pretuim in viata si sa vedem daca ele sunt sau nu cu adevarat importante. Relatiile vor fi in special cele mai vizate pentru aceste validari si testari. Cuadratura cu Ceres aduce un iz de ingrijorare si teama vis-a-vis de anumite raspunsuri pe care le obtinem.

20-21 Noiembrie: sextil Saturn in Balanta
Acest moment are o legatura cu cel anterior din 12-15 Noiembrie. Acum va trebuie sa gasim o solutie, o cale de a implementa la ceea ce am aflat atunci. Sunt zile bune pentru a semna contracte si angajamente sau a incepe parteneriate de durata.  Sunt zile importante in care putem sa luam decizii care pe viitor se vor dovedi hotaratoare. Importanta acestei perioada este intarita si de faptul ca Venus trece peste punctele mediane ale lui Pluto/Nodul Nord si Saturn/Neptun.

23-24 Noiembrie: trigon Luna Neagra
O mica provocare si ispita nu strica nimanui! Poate fi vorba de o oportunitate la care nu v-ati fi asteptat dar care in acelasi timp genereaza o teama si retinere. Daca are legatura cu planul profesional atunci este ceva ok. Daca e relational e mai sensibila toata treaba.

25-25 Noiembrie: sextil Neptun
Este ultimul aspect inainte de a parasi Sagetatorul si asa cum a facut-o si acum cand Venus iese din Sagetator lucrurile raman putin in ceata.

Acum sa vedem cateva directii importante pentru fiecare zodie in parte – pozitia Ascendentului sau a Soarelui (zodia in care v-ati nascut).

Horoscop Berbec
Venus in Sagetator favorizeaza calatoriile, relatiile cu straintatea precum si studiile superioare si solutionarea favorabila a unor litigii. De asemenea poate aduce cadouri si atentii din partea celor din jur. Totusi atentie la modul in care va cheltuiti banii. Pot fi oportunitati pe care sa nu le puteti rata.

Horoscop Taur
Perioada optima pentru a clarifica anumite aspecte de natura financiara: renegocierea unui credit, rediscutarea unui contract etc. Poate fi si momentul in care sa se petreaca unele achizitii sau investitii demult dorite. Dar atentie sa nu va intindeti mai mult decat va e plapuma. Mai pot apare cheltuili legate de sanatate. Dpdv sentimental este o perioada foarte intensa si pasionala.

Horoscop Gemeni
Perioada activa dpdb relational si afectiv. Venus in Sagetator aduce un plus de culoare si optimism in viata dvs.  Se pot reactiva relatii mai vechi , fie ele sentimentale sau profesionale. Este un moment bun pentru a va reconsidera pozitia vis-a-vis de cei din jur si a pune anumite relatii pe traiectoria buna pentru dvs. Si din punct de vedere profesional este o perioada buna pentru ca anumiti griji si temeri vor dispare. Exista riscul ca anumite secrete sa iasa la suprafata.

Horoscop Rac
Perioada optima pentru a  rezolva anumite treburi administrative sau legate de sanatatea dvs. Venus ajuta in procesul de vindecare si recuperare si sprijina tratamentele medicale. Totusi cautati sa nu amplificati unele rezultate pozitive de moment. Si la locul de munca poate fi o perioada buna dar cu chef de orice altceva decat a ne face treaba. Perioada buna pentru cautarea unui loc de munca.Mai pot apare unele cheltuieli legate de locuinta dvs.

Horoscop Leu
Perioada foarte buna dpdv afectiv si sentimental. Venus in Sagetator creeaza oportunitati pentru cei care isi doresc o relatie. Dar in acelasi timp ne poate face prea increzatori in propriile forte si prea orgoliosi. De asemenea sa fiti atenti sa nu alergati dupa 2 iepuri deoadata. Perioada buna si dpdv profesional si imagine publica. Aveti ocazia de a va afirma si de a va promova munca si tot ceea ce ati creat.

Horoscop Fecioara
Venus in Sagetator poate aduce unele oportunitati legate de o plecare in strainatate (a dvs sau a cuiva din familie) sau rezolvarea unor probleme de natura juridica. Dar in esenta Venus va aduce o crestere de incredere in propria persoana si va destinde atmosfera in jurul dvs. Pot apare in aceasta perioada achizitii legate de casa si spatiul de locuit.

Horoscop Balanta
Venus in Sagetator favorizeaza interviurile, calatoriile , negocierile si tot ce tine de studii si comunicare. Prin urmare in aceasta perioada pot apare oportunitati de a semna unele contracte sau de a purta negocieri profitabile. Si din punct de vedere relational este o perioada buna pentru ca veti avea ocazia de a cunoaste noi persoane si de a stabili noi contacte.

Horoscop Scorpion
Venus in Sagetator va poate aduce un cadou din partea cuiva sau puteti semna un contract care sa va fie avantajos dpdv financiar. Totusi trebuie avuta atentie si sa va gestionati mai bine resursele (timp, bani , energie fizica) pentru ca poate apare riscul de a va risipi sau a plati mai mult decat face. Perioada buna pentru a renegocia salariul sau a cauta un alt loc de munca. Dpdv relational se anunta o perioada plina de pasiune.

Horoscop Sagetator
Pentru aceste persoana Venus aduce o stare de bine si o atitudine pozitiva care poate ajuta in rezolvare unor probleme de natura administrativa sau profesionala. Dar trebuie sa fiti atenti pentru ca genereaza si o mare lene si comoditate. Perioada buna pentru a solutiona anumite activitati profesionale. Moment propice pentru demararea unor noi proiecte.  Atentie la sanatate pentru ca anumite excese va pot crea probleme.

Horoscop Capricorn
Perioada cu Venus in Sagetator este una putin mai dificila pentru ca activeaza un puternic impuls de renuntare si abandon. Pozitiv este o perioada de curatenie in care puteti face ordine in viata dvs. Puteti face si un pas inapoi in plan profesional si sa vedeti care ar fi directia potrivita in continuare. Tot in aceasta perioada anumite secrete pot ajunge la urechile dvs.

Horoscop Varsator
Perioada foarte bune pentru socializare si facut noi prieteni. Cunoscand noi persoane cresc semnificat si sansele de a stabili o noua relatie. Moment optim pentru a incepe noi proiecte , atat profesionale cat si personale. Puteti primi sprijin pentru rezolvarea unor probleme persoanel ce tin de familie sau locuinta dvs. Incercati sa va controlati orgoliul pentru ca va puteti face singur rau si sa stricati relatii promitatoare.

Horoscop Pesti
Perioada buna dpdv profesional. Aveti ocazia de iesi in fata si de va imbunatati imaginea. E posibil ca in aceasta perioada unele proiecte mai vechi sa se aprobe sau sa primit un rezultat pozitiv legat de munca depusa.  Partea de comunicare, negociere si interviuri este bine sustinuta de Venus in Sagetator in aceasta perioada.

O saptamana excelenta,
Dan

 

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts