Horoscop Mercur retrograd in perioada martie – aprilie 2012

Horoscop martie - aprilie 2012

Horoscop martie - aprilie 2012

‘Idei noi intr-o minte veche’ – acesta ar fi titlul care ar descrie cel mai bine perioada Martie-Aprilie 2012. Mercur si Uranus vor merge incepe un dans foarte bine sincronizat si care isi extinde influente pe parcursul a doua luni.

Din punct de vedere tehnic discutam de o miscare retrograda a lui Mercur din 12 Martie si pana pe 4 Aprilie si care in mersul sau se intalneste de 3 ori cu Uranus. De fapt intreg ciclul Mercur-Uranus are o influenta directa asupra perioadei 26 Februarie – 23 Aprilie 2012.

Dar care ar fi semnificatia acestui aspect si cum ne va influenta?

Mercur reprezinta mintea , comunicare si tiparele mentale ale fiecaruia din noi. Semnul in care se afla la nasterea noastra ne arata cum functioneaza creierasul nostru si cum interpreteaza el tot ceea ce se intampla in jurul nostru. 

Daca Mercur arata mentalul fiecarui individ, Uranus arata mentalul colectiv. Iar Uranus in astrograma noastra indica modul in care noi ne conectam la acest mental colectiv si ce aducem de acolo. De aceea Uranus este semnificator al inventivitatii, originalitatii si nonconformismului. Prin intermediul lui noi putem experimenta si aduce in viata noastra lucruri noi. Prin el aducem in mintea noastra – Mercur – idei si concepte total diferit de ceea ce stim deja. Practic cand cineva inventeaza ceva nu face decat sa se conecteze la un camp informational – mentalul colectiv – si prin care acceseaza diferite informatii. Relatia dintre Mercur si Uranus este una stransa pentru ca ele sunt octave sau frecvente diferite prin care informatia circula in si prin noi.

Intalnirea dintre Mercur si Uranus are loc in fiecare an si nu reprezinta un eveniment astrologic deosebit. Momentul de acum este mult mai importanta deoarece Mercur va fi si retrograd – mers aparent inapoi – si astfel ,in loc de o influenta pentru 3-4 zile, avem un ciclu lung de 2 luni.  Statistic un astfel de moment are loc aproximativ de 12 ori in 84 de ani -> in medie o data la 7 ani.  Urmatoarea perioada similara celei de acum va fi in 2017.
‘Idei noi intr-o minte veche’ este ceea ce vom trai cu totii pe parcursul urmatoarelor 2 luni.  Mercur-Uranus intalnindu-se in semnul Berbecului ne va face mult mai sensibili la mentalul colectiv si vom aduce de acolo idei si concepte de viata noi. Fiecare dintre noi va simti impulsul de a face ceva nou, de a adauga ceva nou in viata noastra. Brusc vom avea revelatii si ne vom vedea viata dintr-o noua perspectiva. Este foarte posibil ca acum sa intelegem mai clar ce anume trebuie sa facem, ce anume trebuie sa schimbam/imbunatatim in viata noastra pentru a ne fi mai bine. Poate apare foarte des senzatia ‘Doamne de idiot am fost pana acum! Cum nu am putut sa vad?’.

Mercur si Uranus vor aduce claritate gandirii noastre. Dar este un proces de 2 luni si care nu va fi usor. Ideile noi vin dar daca mintea va dori in continuare sa functioneaze pe vechile tipare atunci ele nu vor avea loc sa se manifeste. E ca si cum vrei sa-ti pui muzica noua pe mp3 player dar nu vrei sa stergi nimic. Si ,in final, asculti la radio sau la mp3-ul altei persoane noile melodii. Si aceasta doar pentru ca tu nu vrei sa renunti la ceva vechi.  In continuare o sa va explic pas cu pas fiecare etapa a acestui ciclu astfel incat sa stiti ce si cum sa actionati.

Martie-Aprilie 2012 este o perioada  foarte buna pentru cei care lucreaza intr-un domeniu creativ si care isi folosesc mintea pentru a gasi noi solutii sau dezvolta noi produse. Este un  plus de energie si intuitie pe care fiecare dintre noi il vom primi.

Mercur si Uranus au legatura si cu miscarea. De aceea pot apare perturbatii la nivelul calatoriilor si transportului in general. De aceea cei care calatoresc mai des sa fie atenti in aceasta perioada. Pot apare schimbari bruste in orarul zborurilor de exemplu. Nu ar fi excluse si ceva greve. Atentie si la condus pentru ca sub aceasta influenta vom avea tendinta de a face gesturi bruste si generatoare de incidente/accidente.

Tot de cele 2 planete tine si partea de comunicare. Trebuie sa fiti atenti pentru ca va poate lua gura pe dinainte si puteti spune lucruri pe care mai tarziu sa le regretati. De aceea e bine sa reflectati mai bine inainte de a spune ceva. De asemenea pot fi multe suprize din partea celor din jur la modul in care sa aflati lucruri noi despre ei sau despre ce cred ei despre dvs. Sa nu uitam ca aceste influente nu sunt doar la noi ci si la cei din jur.

In esenta aceasta perioada este una pozitiva pentru ca ne va permite sa avem o perspectiva mai larga asupra vietii noastre si sa gasim noi directii spre care sa mergem.

Cele 2 luni cat dureaza acest dans al lui Mercur si Uranus este format din 3 faze majore:

a) 26 Februarie – 12 Martie 2012
Este perioada in care Mercur iese din semnul Pestilor si intra in cel al Berbecului intalnindu-se cu Uranus in data de 5 Martie.  Aceasta etapa in care apar primele semne ca ceva nou vrea sa intre in viata noastra. Apar primele ganduri si idei noi. In prima faza le vom privi ca pe ceva strain si cu care sa nu rezonam ‘De unde mi-a venit si ideea asta?’ .  Acum este important sa fim mai atenti la ce comunicam cu cei din jur si la ce mesaje ne vin. Uranus este o planeta transpersonala. In traducere libera inseamna ca ea actioneaz in viata noastra prin intermediul celorlati. Ne putem conecta la mentalul colectiv singuri sau cei din jur joaca rol de antene pentru noi. De aceea este foarte probabil ca persoanele din jurul vostru , in mod spontan, sa va indice noi directii de urmat. Ele vor aduce elementul de noutate. Si va fi ceva pe care il veti simti imediat ca fiind total diferit de ce ati gandit pana acum. Daca revenim la exemplul cu melodiile pe mp3 player acum e faza in care auziti noi melodii sau descoperiti noi formatii sau stiluri muzicale. E perioada de curiozitate si interes manifestat dar fara o decizie daca sa mergi pe aceea directie.
Riscul acestei perioade este de a ne grabi in a trage o concluzie sau a trece imediat la implementarea unei idei. Acum trebuie sa obervam si sa ne notam toate aceste lucruri noi care vin in viata noastra: de la idei pana la lucruri concrete sau persoane.
In jurul datei de 5 Martie – plus/minus 2 zile – lucruri se vor accelera. Este foarte posibil sa pierdem foarte des notiunea timpului si sa ne trezim ca am ajuns pe 12 martie si fara sa stim cum exact.

b) 12 Martie – 4 Aprilie 2012
Din 12 Martie , Mercur isi incepe mersul retrograd si lucrurile incep sa se schimbe. Mercur retrograd schimba directia fluxurilor mentale si devenim mult mai interiorizati si mai ganditori. Acum este perioada in care sa facem curatenie in mintea noastra si sa vedem la ce ar trebui sa renuntam pentru a face loc acelor idei noi. Este un proces in care va trebui sa stam fata in fata cu noi insine si sa avem curajul de a accepta schimbarea. Este foarte posibil ca din ceea ce vine ca si nou sa fie contrar a ceva ce exista deja. Si atunci trebuie sa alegem si sa selectam ce melodii vom pune pe mp3-ul nostru.

Cand vorbesc de idei si lucruri noi nu ma refer la lucruri abstracte de genul omului care sta si inventeaza bicicleta fara pedale. Este vorba de lucruri noi care au o legatura directa cu diferite aspecte ale vietii noastre. Poate fi vorba de o noua directie in plan profesional, de noi prieteni, de noi iubiti , de noi surse de castig etc. In functie de astrograma persoanal lucrurile pot fi destul de diferite de la om la om.  Pentru cineva cu o problema de sanatate acum poate fi momentul in care sa gaseasca un tratament eficient sau sa faca o operatie care sa-l vindece.

Mercur retrograd trece din Berbec inapoi in Pesti. Aceasta trecere este ca o validare la nivel emotional a ceea ce am gandit mental.  Mercur revine in Pesti in data de 24 Martie. Iar pana pe 4 Aprilie vom cauta sa validam in interiorul nostru aceste idei noi. Dar nu va asteptati sa fie un proces logic si rational ci unul intuitiv.

Eu as recomanda pentru aceasta etapa sa folositi foarte mult exercitiile de vizualizare. Pur si simplu asezati-va comod intr-o pozitie in care va puteti relaxa. Puneti-va o muzica relaxanta si lasati mintea sa se calmeze. Pe urma folositi-va intentia pentru a merge in viitor si a valida anumite decizii sau directii de urmat. Nu cautati sa vedeti cum veti ajunge acolo si imaginati-va ca deja sunteti acolo. De exemplu , daca apre oportunitatea unei schimbari profesionale vizualizati ca sunteti deja la 1 an dupa aceasta schimbare. Lasa-ti mintea libera. Unii vor putea percepe imagini altii doar senzatii. Nu este ceva ca hai sa vad exact cum va fi. Dar punandu-ne intr-or stare de relaxare mintea noastra devina intuitiva si se conecteaza la alte planuri (corpuri) ale noastre care ne pot oferi o viziiune multe mai clara a ceea ce trebuie sa facem. E vorba de a simti la nivel profund ca aceea e calea.

Tot in perioada cu Mercur retrograd se pot intampla multe lucruri stranii si ciudate. Toate activitatile care implica comunicare si miscare vor avea de suferit la modul in care pot apare intarzieri, schimbari de stare si complicatii. De aceea e bine ca in aceasta perioada sa nu incepeti ceva nou decat daca nu aveti de ales.  Este o perioada de analiza si retrospectiva a perioadei ce a a trecut. Fiind si momentul in care incepe un an nou astronomic – prin intrarea Soarelui in semnul Berbecului – ar fi un moment oportun pentru o evaluare a perioadei martie 2011 – martie 2012. Ce ati facut in aceasta perioada? Ce anume ati dori sa schimbati? Ce alternative aveti?

Un moment important va fi in jurul datei de 18 martie cand va avea loc a doua intalnire dintre Mercur si Uranus.

c) 4 – 23 Aprilie 2012
Din 4 Aprilie Mercur va reveni la mers direct si incepe etapa in care vom incepe sa punem in practica schimbarile pe care le dorim. Este faza in care lucrurile vor incepe sa se clarifice si vom sti mai clar in ce directie sa mergem.

Lucrurile vor prinde viteza dupa 17 Aprilie cand Mercur va reveni in Berbec si ne va da curaj in a spune ce credem si in a ne pune in practica ideile. Saptamana 17-23 Aprilie va fi una foarte interesanta pentru ca este momentul ultimei intalniri dintre Mercur si Uranus si practic se inchide ciclul inceput la sf lui Februarie 2012. Evenimentele se vor produce cu o mare viteza si va fi foarte greu sa putem pune stop sau sa incetinim. Va fi ca o reactie in lant in care un eveniment reprezinta scanteia pentru o alta suita de evenimente. Orice vorba , orice actiune poate declansa o sir de intamplari care sa ne duca spre schimbare.
In concluzie: martie -aprilie 2012 reprezinta o perioada foarte intensa si dinamica si care va aduce oportunitati pentru a ne schimba si imbunatati viata. Dar depinde de noi daca vom dori sa mergem spre acel NOU si sa acceptam unele riscuri sau ne agatam de TRECUT si ramanem blocati in continuare. Alegerea este a noastra. Nu poti schimba unele lucruri care se intampla in viata ta. Dar poti alege schimbarea prin a-ti modifica atitudinea fata de aceste lucruri si a cauta sa vezi noi directii. In orice moment pe Terra copii se nasc, oamenii mor, fac dragoste, pierd sau castiga banii, avanseaza in cariera sau isi pierd locul de munca. In orice moment viata se manifesta complet si intr-o multitudine de culori si energii. Tot ceea ce putem face este sa atragem catre noi ceea ce ne dorim si nu ceea ce NU ne dorim.

In continuare haideti sa vedem in linii mari care vor fi influentele pentru fiecare plecand de la pozitia AScendentului la nastere – pentru cei care nu-si cunosc ascendentul pot folosi semnul solar (zodia sub care s-au nascut).

Horoscop Berbec – ascendent sau semn solar
Cei cu influenta de Berbec vor simti acest dans Mercurian-Uranian la un mod foate intens, provocator si profund. Mesajul celor 2 planete este ca trebuie sa va redefiniti propria personalitate si sa va descoperiti noi laturi. Mercur prin mersul sau Berbec-Pesti va scoate la suprafata foarte multe lucruri despre dvs pe care nu le-ati fi crezut ca exista. Sun lucruri atat bune cat si rele. De fapt sunt parti din dvs care inca nu sunt manifestate si integrate. Intrebarile pe care ar trebuie sa le puneti ar fi: ce simt ca ar trebui sa manifest acum in viata mea? Ce simt ca exista in mine dar inca nu este explorat? Ca efect imediat se va produce o schimbare de perceptie a lumii incojuratoare si mai ales a relatiilor. Poate fi o perioada in care sa vedeti unele relatii mult mai clar si sa va dati seama ca poate e momentul sa schimbati anumite lucruri. Perioada buna pentru a cunoaste noi persoane si a va face noi prieteni. Atentie la corpul dvs pentru ca exista un risc mai ridicat de loviri si accidentari datorate unor reactii de moment greu de controlat.

Horoscop Taur – ascendent sau semn solar
Aceasta perioada poate fi pentru dvs una foarte creativa si plina de inspiratie. Acum puteti avea acces la anumite resurse interioare si puteti aduce la lumina multe lucruri din subconstientul dvs. Este o perioada buna pentru a lucra la dezvoltarea personala. Trebuie sa fiti atent pentru ca acum pot apare stari si emotii care nu va sunt familiare si care pot declansa o reactie de respingere si teama. Aveti rabdare cu dvs si nu amplificati tendinta de abandon si fuga. Marte-aprilie poate fi pentru dvs destul de ciudata la modul in care vi se pot intampla lucruri care nu va sunt in control si pe care cu greu le puteti explica. Puteti afla anumite secrete si lucruri ascunse dar care nu intotdeauna vor aduce fericire si liniste in viata dvs. Partea financiara poate fi activa la modul in care puteti avea o idee foarte buna pentru a rezolva unele probleme sau a gasi noi modalitati de castig. Exista si o tendinta de a dezvolta relatii ascunse de ochii lumii.  Ar trebuie sa va concentrati pe partea de curatenie la modul in care sa eliminati din viata dvs (fizic sau doar mental/emotional) acele lucruri care nu va mai sunt de folos.

Horoscop Gemeni – ascendent sau semn solar
Pentru Gemeni aceasta perioada este una foarte buna! Este o perioada in care veti incepe noi proiecte si in care veti reusi sa va dati inseamna incotro sa o luati dpdv profesional. Sunt lucruri noi care vor apare in viata voastra. E vorba de integrarea intr-un nou mediu social sau inceputul unor colaborari cu diferite organizatii sau asociatii. Este un moment de a iesi in fata si a avea curaj de a va pune in practica ideile chiar daca sunt destul de diferite de tot ce ati facut pana acum. Veti simti impulsul de a aduce ceva nou in viata dvs si de aceea trebuie avuta rabdare pentru ca puteti repeta aceeasi greseala de a va imprastia si risipi energia pe prea multe proiecte. Reflectati mai bine si alegeti-le pe acelea care va aduc o vizibilitate mai ridicata. Partea de socializare este foarte imporrtanta indiferenta ca este una virtuala – internet – sau reala – intalniri, cursuri etc. Singurele probleme care pot apare sunt legate de folosirea tehnologiei: daca vi se strica calculatorul sa stiti ca era in plan.  Dar cuvantul cheie: noi proiecte de dat drumul!

Horoscop Rac  – ascendent sau semn solar
Pentru cei cu marcaj de Rac perioada martie-aprilie va aduce o schimbare de imagine si directie in plan profesional. Este momentul sa faceti un pas inainte in cariera. Acest pas inainte nu reprezinta neaparat o schimbare de loc de munca ci poate fi si sub forma unor noi proiecte sau a unei noi abordari a relatiilor profesionale. E posibil ca multi dintre voi sa simtiti nevoia de a deveni mai indepenti profesional. Prima intrebare pe care sa vi-o adresati este: ce ma blocheaza cu adevarat si ma impiedica sa ma simt libera? E posibil sa va dati seama ca blocajele resimtiti va apartin si ca singura nu va permiteti sa faceti o schimbare. Perioada foarte activa in plan social si va poate pune in contact cu persoane din afara cercului dvs de cunostiinte – chiar din alte domenii de activitate. Schimbari pot apare si pe linie ierarhica. Perioada buna pentru noi proiecte si implementare noi idei. Pentru femei poate fi o perioada destul de agitata in plan relational si pot apare schimbari bruste.

Horoscop Leu – ascendent sau semn solar
Martie-aprilie este o perioada de maxima activitate intelectuala pentru cei cu influenta de Leu.  Sunteti pe val la capitolul inspiratie si studiu. In realitate se produce o schimbare foarte profunda a modului in care priviti viata, a conceptiilor si filosofiei de viata. Brusc o sa incepeti sa va dati seama ca anumite lucruri sunt diferite de cum credeati si ca exista o mai mare diversitate de opinii sau posibilitati de manifestare. Trebuie avuta grija pentru ca exista o tendinta de a judeca pe ceilalti si in a va erija in atotstiutor. Astfel puteti intampina dificultati in relatii cu cei din jur pentru ca ii obligati sa reactioneze defensiv. Faptul ca ati inteles ceva acum nu inseamna ca deja stapaniti acel lucru. Trebuie sa mai fiti atenti la relatia cu justitia si sistemul legislativ. Exista un risc mai ridicat de a lua amenzi sau de a pierde bani datorita unor erori si greseli in acte. Pentru cei care au procese este o perioada in care pot apare rasturnari de situatii. Lucrurile se pot schimba intr-o clipa prin aparitia unei noi informatii. Atentie si la cei care calatoresc : pot apare multe suprize. Unele placute dar altele neplacute.

Horoscop Fecioara – ascendent sau semn solar
Pentru cei cu influenta de Fecioara perioada martie-aprilie este mai dificila pentru ca vor fi lucruri pe care cu greu le vor controla. In primul rand va fi o stare de agitatie si fluctuatii emotionale si care isi au sursa in cei din jur. Toata efervescenta din jurul dvs va poate crea o stare de tensiune si va poate da o tendinta de a actiona mai radical si mai dur. Pozitiv aceasta perioada este una in care sa reevaluati relatia cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viata. Intrebarea care se pune este : ce ofer versus ce primesc. Poate exista un puternic impuls de a schimba regulile jocului. De aceea pot fi relatii si parteneriate care pot trece prin transformari radicale. Unele se vor rupe brusc iar altele vor incepe la fel de inopinant. Fiind vorba de relational si resurse toate aceste influente se pot manifesta foarte puternic si in plan profesional. Puteti initia unele schimbari si sa va cautati un alt loc de munca. Oricum sursa nemultumirilor este una financiara. Tot legat de bani este o perioada in care sa deveniti mai independent(a) si sa clarificati anumite parteneriate/asocieri care nu va erau convenabile. Se includ aici si partea de restructurare datorii. Si sanatatea trebuie avuta in vedere pentru ca Mercur-Uranus creste riscul unor pierderi de energie bruste si care pot proveni de la dezechilibre energetice sau accidente/loviri.

Horoscop Balanta  – ascendent sau semn solar
Balanta este prin definitie semnul echilibrului si al relatiilor. Si in acest caz, Mercur si Uranus vor actiona tot in plan relational aducand rasturnari de situatii. Acest lucru se va manifesta in primul rand sub forma unei nevoie mai mare de independenta fata de celalalt sau aceasta nevoie de independenta sa vina din partea lui/ei. Este vorba de o schimbare de atitudine fata de relatiile din jur si care va surveni brusc in urma noi informatii aflate. Schimbarea in plan relational este mai profunda pentru ca vizeaza conceptia dvs fata de relatii si nu doar o anumita relatie. E posibil sa simtiti nevoia de ceva nou si care poate fi in cadrul relatiei actual sau in afara ei. Pentru cei care sunt in cautarea unui partener aceasta perioada se anunta una foarte buna si cu siguranta vor apare oportunitati de a cunoaste noi persoane. Doar ca s-ar putea sa fie total diferit de ce ati experimentat pana acum sau sa-l cunoasteti pe celelalt printr-un concurs de imprejurari cu totul neprevazut. Si profesional pot fi unele schimbari la modul in care puteti incepe noi proiecte.

Horoscop Scorpion – ascendent sau semn solar
Pentru nascuti sub influenta Scorpionului perioada Martie-Aprilie este una cu schimbari la locul de munca. Este vorba de schimbarea unor conditii de munca si care poate insemna schimbare de pozitie , schimbare in structura organizatorica sau modificari de natura administrativa-locativa.  Pentru cei care isi cauta un loc de munca aceasta perioada este un propice. Mercur-Uranus vor aduce multe suprize in plan profesional si de aceea e bine sa fiti mai atenti. Pentru cei care au angajati sau oameni in subordine pot avea supriza ca unii dintre ei sa plece brusc. In plan personal este o perioada in care simtit nevoia de a face unele schimbari in modul in care va desfasurati viata. Este vorba de schimbarea rutine zilnice si totul ar trebui plecat de la ideea de eficienta. Multi pot simti brusc impulsul de a face curatenie in casa sau renovari. Aceasta perioada este importanta si dpdv al sanatatii. In primul rand este o perioada in care puteti face modificari in regimul alimentar si dieta dvs. In al doilea rand , pentru cei cu probleme de sanatate este o perioada buna pentru a testa noi tratamente sau chiar de a realiza interventii chirurgicale. Metodele medicale alternative sunt mult mai eficiente acum. Exista si un risc mai ridicat de accidente casnice.

Horoscop Sagetator – ascendent sau semn solar
Pentru Sagetatori chiar vine primavara! Mercur-Uranus le va da aripi si ii va face pregatiti pentru noi experiente. Vor simti nevoia de a porni lucruri noi : de la nevoia de a se indragosti pana la a dezvolta un nou hobby. Este o perioada creativa si ar trebui sa o foloseasca din plin pentru a-si pune in practica dorintele si visele. Pentru cei in cautarea unei relatii aceste doua luni sunt foarte bune pentru a cunoaste lume noua. Dar trebuie retinut faptul ca Uranus face lucrurile sa fie greu de prevazut si elementul surpriza va fi in tot ceea faceti. Este o perioada de socializare si aveti ocazia de a  iesi in lume si de a va extinde cercul de prieteni. Profesional este momentul in care sa cautati sa va afirmati si sa iesiti in fata.  Se impune o reevaluare a situatiei curente si sa gasiti acele oportunitati prin care puteti creste si dezvolta. Tot in aceasta perioada apare un apetit mai ridicat pentru risc si lux. De aceea este bine sa aveti grija la partea financiara pentru ca va puteti intinde mai mult decat e cazul.

Horoscop Capricorn – ascendent sau semn solar
Pentru Capricorni familia , casa si spatiul privat sunt zonele in care pot apare schimbari si lucruri noi. Poate fi momentul unei relocari , renovari sau pur si simplu doar ideea din ce in ce mai clar ca trebuie sa iesiti din zona de confort in care va aflati acum si sa mergeti pe un nou drum. Plecati de la a face schimbari minore in spatiu vostru privat (casa, birou) la modul in care sa rearanjati mobila sau adaugat obiecte noi. In paralel puteti reflecta mai bine la ce schimbari veti dori sa faceti. Sa nu va surprinda daca in perioada urmatoare o sa aveti probleme cu echipamentele electrocasnice. Unele se pot defecta subit.Nevoia de independenta va fi foarte puternica – copii capricorni o sa fie mult mai rebeli in aceasta perioada.  In interior trebuie lucrat la increderea in propriile forte. Mercur-Uranus va va permite sa aflati noi lucruri despre propriile voastre limite si nevoi. Schimbari bruste pot apare sin in relatiile de familie. E posibil ca cineva din jurul dvs poate lua o decizie radicala si sa va puna in fata faptului. Planul profesional va fi si el influentat de tot ce am scris mai sus. E posibil sa realizati ca pentru a ajunge acolo unde va doriti trebuie sa schimbati unele lucruri si la locul de munca.

Horoscop Varsator – ascendent sau semn solar
Perioada foarte activa este si pentru cei nascuti sub influenta Varsatorului. Sa nu uitam ca Uranus este una din planetele care ii guverneaza. Vor fi plini de idei si vor incepe sa vada lucrurile din cu totul alta perspective. Moment excelent pentru cei care isi cauta un loc de munca sau au de sustinut interviuri/examene. Mercur-Uranus aduce spontaneitate si curiozitate si de aceea este foarte posibil sa simtiti nevoia de a studia lucruri noi. Se va manifesta o nevoie maxima de independenta in relatie cu prietenii si e posibil sa faceti unele schimbari aici. Veti cunoaste noi persoane si veti stabili noi contacte intrand astfel in noi cercuri sociale. Unii Varsatori vor simti impulsul de  a pleca in lume sau cel putin de a se desprinde pentru o perioada de timp de ritmul cotidian. Trebuie totusi sa fie atent pentru ca pot apare surprize mai putin placute pe partea de comunicare si miscare: risc crescut de accidentari si loviri precum si tot felul de confuzii in ceea ce le transmiteti celorlalti.

Horoscop Pesti – ascendent sau semn solar
Mercur-Uranus pentru cei influentati de semnul Pestilor aduce in primul rand o nevoie mai mare de independenta financiara. Marte fiind retrograd in sectorul relatiilor este foarte posibil ca multi sa resimta nevoia de a iesi din anumite relatii si colaborari , fie ele sentimentale sau doar profesionale. Daca veti gestiona cu rabdare intreaga situatie puteti gasi alternative foarte bune pentru a va imbunatati situatia financiara. Dar daca fortati lucruri puteti avea pierderi. Intrebarea pe care sa v-o puneti este ‘Ce as putea face astfel incat sa castig mai bine?’. Vor veni multe idei , unele mai nastrusnice. Nu le eliminati ci priviti-le cu atentie pentru ca ele pot ascunde oportunitati foarte bune. Totusi trebuie sa fiti atenti pentru ca Mercur-Uranus poate aduce unele cheltuieli neprevazute – pot fi in relatie cu casa si familia. Aceasta perioada este una buna pentru a umbla la dieta si regim alimentar. Acum puteti incepe o cura de detoxifiere care sa va ajute foarte mult – ceva nou si neprevazut.

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts