Sfarsit de August 2009 agitat: risc crescut de accidente

Horoscop august 2009

In aceste zile ne aflam sub o serie de influente astrale care predispun la tot felul de accidente si evenimente dure. Nu e de mirare ca in ultimul timp vestile privind accidentele auto (vezi cazul microbuzului Scanteia) si alte intamplari violente sunt din ce in ce mai dese.

Din punct de vedere astrologic discutam de o suita de aspecte pe care Marte le realizeaza cu 3 planete importante si mai dure:
– primul aspect a avut maximul in data de 12 August 2009 si a fost cuadratura Marte cu Mercur-Saturn
– al doilea aspect a avut maximul in data de 18 August 2009 si a fost cuadratura Marte cu Uranus
– iar al treilea aspect va avea maximul pe 26/27 August si va fi mai puternica decat celelalte doua pentru ca se formeaza o configuratie dura intre Marte-Pluto ( in opozitiea) si Mercur in cuadratura cu ambele.

Aceasta configuratie degaja o foarte mare energie deoarece ea are loc si in gradul 0 al axei Rac-Capricorn. Sunt sanse mari ca ea sa genereze o serie de evenimente foarte dure si violente atat la nivel global cat si personal.

Este foarte important ca in aceste zile, in aceasta saptamana, sa fim foarte atenti pentru ca suntem predispusi la tot felul de imprudente si accidente. O stare de nervozitate generala va fi prezenta si trebuie sa ne pastram calmul pentru ca altfel putem genera sau sa fim implicati in discutii, certuri sau confruntari verbale extrem de dure. De asemenea este important sa fim atenti si la sanatate pentru Luna in Scorpion poate crea mari probleme mai ales pentru cei care nu se simt bine si au unele probleme.

Cei mai vizati sunt Racii, Capricornii, Balantele si Berbecii – mai ales cei nascuti in prima decada a semnului zodiacal respectiv. Atentie sporita sa aiba persoanele care au Ascendentul in Berbec sau Rac.

De asemenea cei care au planete in gradele 0-5 in semnele de mai sus. In special Soare,Luna,Mercur,Venus, Marte sau Ascendentul.
Pentru a verifica daca aveti astfel de planete utilizati pagina Astrograma http://www.ascella.ro/horoscop/elementeastrograma (trebuie sa fii membru Ascella). Ascendentul aici este Casa 1.

Toate cele bune,
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts