Puterea astrologiei

De-a lungul anilor astrologia pentru mine personal s-a dovedit a fi un instrument extrem de util si  precis. De foarte multe ori am avut ocazia de a-i testa aplicabilitatea practica si de fiecare data am invatat sa am mai multa incredere in informatiile pe care le furnizeaza o analiza astrologica.

Nu de putine ori am fost in situatia pantofarului cu pantofii rupti. Au fost situatii in viata mea in care nu am folosit astrologia desi trebuia sau in care acele informatii obtinute nu imi conveneau si nu am tinut cont de ele. In timp am invatat sa am incredere mai mare in analiza pe care o fac decat in ceea ce as dori eu de fapt. Una este sa-ti doresti ceva si altceva ca acel lucru sa se intample in acel moment. E o diferent enorma si de multe ori ajungi sa fi dezamagit doar pentru ca nu a iesit cum ai vrut tu.

O intrebare care mi se adreseaza foarte des este daca momentul casatorie si sotia au fost ‘alese’ cu ajutorul astrologiei. Raspunsul este unul foarte sec: nu. In acel moment nu am analizat nimic dpdv de astrologic. Nu am simtit nevoia. Analiza am facut-o dupa si a venit doar sa-mi confirme ceea ce simteam. Daca as fi analizat dpdv astrologic probabil ca as fi sarit peste anumite etape mai dificile…dar care de fapt au reprezentat momente de maturizare pentru mine.

Cum spuneam in timp am ajuns sa ma bazez foarte mult pe analiza pe care o fac. Nu la modul ca imi controlez/gestionez viata dupa stele. Nu am timpul sa stau sa ma analizez pas cu pas…si m-as plictisi. Dar periodic realizez o serie de analize pentru a sti daca sunt pe drumul cel bun si care ar fi directia pe care trebuie sa merg.

O ultima confirmare a puterii astrologie a venit saptamana trecuta. Eram programat sa merg la dentist pentru o extractie. Nimic nou sub soare. Era o procedura obisnuita si deja fusesem de mai multe ori la acel medic. Dar de data asta extractia s-a dovedit mai dificila si de abia dupa 4-5 zile mi-am revenit – o mica umflatura, durere continua etc. De curiozitate m-am uitat sa vad ce s-a intamplat dpdv astrologic. Si surpriza: extractia a avut loc cand Luna era in Berbec si opozitie cu Mercur si Soare (luna plina). In astrologia medicala exista o regula de baza: nicioadata sa nu faci interventii/operatii cand Luna se afla in semnul zodiacal care guverneaza acel organ. Berbecul este legat de cap si dinti. Interesant este ca nu am fost singurul care a suferit. Au fost mai multe persoane cu astfel de probleme si care au fost la medici diferit.

Un alt exemplu este legat de o serie de schimbari importante care au avut loc in ultima perioada. La inceputul lui August am facut o analiza pentru 1 luna de zile (revolutie lunara) pentru perioada urmatoare. Si rezultatul era ca exista posibilitatea de a realiza o calatorie in strainatate. In acel moment doream sa ma angajez din nou iar in plan personal nici gand de plecare. In 2 saptamani de la aceea analiza am acceptat si am inceput un nou job. La sfarsitul primei saptamani a aparut invitatia de merge la o intalnire regionala la Praga. Hopa! am zis…hmmm…acest lucru nu ar trebui sa ma surprinda. Si asa am ajuns sa ‘indeplinesc profetia’ plecarii in strainatate.

Ideea acestui articol este de a sublinia faptul ca astrologia functioneaza perfect si ireprosabil. Singurul obstacol in a intelege ce se intampla este dat de capacitatea si experienta astrologului. Toate informatiile privitoare la lucrurile ce au fost, ce sunt si ce vor fi sunt acolo. Trebuie doar tu sa fi in stare sa le intelegi si sa le descifrezi.

Voi ati primit astfel de confirmari legate de valabilitatea astrologie?

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts