Curs online de astrologie previzională

Curs_online_astro_prev

Curs astrologie previzională

Astrologia previzională este o ramură a astrologiei care are ca obiectiv determinarea și analiza trendurilor și tiparelor evolutive ale unei persoane. Este una din aplicațiile astrologice cele mai dificile și mai complexe.

Acest curs a fost creat cu scopul de a vă oferi un cadru structurat și organizat pentru a învăța metodele și tehnicile astrologie predictive. Această variantă online pleacă de la versiunea cursului ținut la sală în ultmii ani și se adresează tuturor celor care au deprins elementele de bază ale astrologiei și doresc să progreseze.

Am construit acest curs plecând de la cei 20 de ani de studiu astrologic și 10 ani de consultații individuale. La finalul acestui curs veți fi capabili să realizați o analiză astrologică completă pe baza căreia puteți determina trenduri și tendințe clare în evoluția unei persoane.

Este un curs extrem de util, indiferent daca esti începător sau avansat. Informațiile sunt logice si usor de urmarit, iar teoria este bine susținută de studiile de caz. Abia astept cursurile următoare!  Ioana B.

Tematica cursului

– Introducere în astrologia previzională: principii și reguli de bază
– Progresiile secundare
– Profecțiile
– Revoluția Solară
– Revoluția Lunară
– Tranzitele planetelor
– Metodologia practicii previzionale: cum să combinăm corect tehnicile și metodele previzionale

La fiecare lecție vor exista o serie de exerciții practice care vă vor ajuta să aplicați teoria învățată. Fiecare exercițiu va fi corectat de către mine și astfel veți primi sprijin și îndrumare directă. 

Canalul YouTube Ascella conține mai multe secvențe video din cadrul cursurilor și atelierelor de astrologie – click aici

Mulțumesc la rândul meu pentru cursul de astrologie previzională! Mi-a placut că a avut structură, informația prezentată a fost densă și exemplele date au fost relevante. Simt ca am trecut la un alt nivel, că acum știu care e importanța fiecarei metode previzionale și cum să le folosesc pentru a obține rezultate. Cristina P.
 

Detalii curs

  • Cursul este disponibil online sub forma lecțiilor video înregistrate. Accesul la curs se realizeaza imediat după înscriere având posibilitatea de a vă stabili propriul ritm pentru a parcurge lecțiile. 
  • Conținutul cursului: 13 lecții + 1 atelier online (Revoluția Lunară). În total, înregistrările video ale cursului însumează 28 de ore.
  • Fiecare lecție este accesibilă online de pe orice dispozitiv cu acces la internet (calculator, telefon, tableta etc). Înregistrările nu pot fi descărcate.
  • Pentru fiecare lecție se va primi suplimentar câte un suport de curs în format PDF, care poate fi descărcat și printat. 
  • Preț curs: 600 lei . Plata se poate face in  contul SC Ascella Spica SRL, RO49INGB0000999906613974, deschis la ING Bank România. 

Mulțumesc,

Dan Ciubotaru
 

Cursul poate fi achiziționat de aici – Curs online de astrologie previzională

 

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts