Mercur in Balanta 17 Septembrie – 5 Octombrie 2012

In perioada 17 Septembrie – 5 Octombrie 2012 , Mercur va traversa semnul Balantei. Aceasta perioada se caracterizeaza printr-o nevoie de a obtine si mentine un echilibru si o armonie in relatiile cu cei din jur. Perioada buna pentru negocieri ,aplanare conflicte dar si tot ce tine de socializare si implicare de grup. Reversul medaliei cu Mercur in Balanta este ca , din dorinta de a face pace, ajungem sa facem foarte usor unele compromisuri fata de noi insine si de a ne da cu presupusul.De aici si unele tendinte spre indecizie si nehotarare. Daca apar situatii in care cei din jur intarzie anumite lucruri trebuie avut rabdare. Comunicati, discutati din nou pentru a clarifica ceea ce nu a fost lamurit initial.

Sfaturile pentru aceasta perioada:

– intreaba si nu-ti da cu presupusul ce vrea celalalt. E adevarat ca-l poti simti foarte bine pe celalalt. Doar ca la problema lui tu aplici rezolvarea lui. Adica il ajuti cum vrei tu nu cum are el nevoie.

– evita sa faci compromisuri pe care nu le poti sustine. E important sa fi corect fata de tine insuti.

– perioada buna pentru a relua anumite relatii sau pentru a aborda subiecte mai delicate.

Mercur in Balanta face aspecte pozitive cu celelalte planete. Acest lucru se traduce ca fiind o perioada armonioasa si in care Mercur nu este blocat si nu blocheaza lucrurile in viata noastra.

Zi faina,

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts