Horoscop 30 Noiembrie- 3 Decembrie 2012 :Judeca-ma sa te judec

In perioada 30 Noiembrie – 3 Decembrie 2012, Soarele in Sagetator va fi fata in fata cu  Jupiter in Gemeni.

Acest aspect -opozitie – este unul foarte dinamic si care creeaza o stare de efervescenta si induce o dorinta de a face lucruri, de a creste si dezvolta. Aduce un plus de dinamism si astfel anumite lucruri in viata noastra incep sa se miste. Dar trebuie sa fim atenti pentru ca toata aceasta energie degajata ne poate face sa exageram in multe privinte. Putem supraevalua anumite situatii sau chiar persoane. Trebuie sa ne ponderam pentru ca putem ‘sari calul’ foarte usor si putem face lucruri din exces de zel si pe care sa le regretam.

Efectul cel mai important este legat de modul in care noi suntem perceputi de catre ceilalti. Opozitia Soare-Jupiter actioneaza ca o oglinda. Ceilalti devin in aceasta perioada o reflectia a modului in care noi ne judecam si evaluam. La randul nostru vom simti impulsul de a spune ceea ce ce este corect, etic si moral. Vom avea tendinta de a-i judeca pe ceilalti. Important este sa constientizam ca judecandu-i pe ceilalti ne judecam in primul rand pe noi insine. Nu putem spune despre cineva ca este intr-un anumit fel daca noi nu stim exact despre ce este vorba. E foarte posibil sa apara oameni in viata voastra care sa va zica cum ar trebui sa faceti, cum ar trebui sa va traiti viata. Sfaturile lor sunt utile dar nu trebuie luat totul asa cum vine ci raportat la propriile voastre trairi. Aceasta perioada este favorabila pentru a invata lucruri noi.

Privind din perspectiva ciclurilor, opozitia Soare-Jupiter indica jumatatea acestui ciclu inceput in luna Mai 2012. Acum este momentul de evaluare a modului in care noi am evoluat din primavara si pana acum. Cum au evoluat lucrurile in viata noastra raportat la ceea ce ne planificasem? Ce ar trebui sa schimbam in planurile si obiectivele noastre? De ce avem nevoie pentru urmatoarele 6 luni pentru a ne atinge obiectivelel? Acestea sunt intrebari potrivite pentru a vi le adresa in aceste zile.

De notat este faptul ca astazi, 30 Noiembrie 2012, Soarele face opozitie cu Luna Neagra. In traducere astazi vor apare provocari si lucruri care ne vor obliga sa fim mai atenti la noi insine, la ceea ce ne dorim. Practic astazi se activeaza opozitia Soare-Jupiter care va fi activa in urmatoarele 3-4 zile.

O zi faina,
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts