Horoscop 30 Octombrie – 2 Noiembrie 2012: Managementul schimbarii.

Lumea in care traim se afla in continua schimbare si transformare. Cu fiecare ora , zi , saptamana pe care o traim noi trecem dintr-o etapa a vietii in alta, dintr-o stare in alta. Modul in care noi gestionam aceste schimbari este foarte important. Nu este suficient sa doresti sa treci din punctul A in punctul B. Trebuie sa stii cum sa o faci astfel incat totul sa iasa bine pentru tine.

Zilele aceastea Universul vine si ne preda o lectie legata de Managementul Schimbarii. In primul rand Nodul Nord va traversa punctul median dintre Marte si Saturn. Acest punct median este responsabil cu modul in care noi ne planificam actiunile si cum ne organizam toti pasii pe care ii avem de urmat pt a ne atinge un obiectiv. Nodul Nord activeaza acest pun in aceste 3 zile si ne va face mult mai atenti la tot ce tine de organizare, planificare, gestionare resurse necesare pentru a face ceva, disciplina etc. Vor exista moduri foarte diferite in care Universul ne va face sa ne concentram pe aceste subiecte.

Sfatul meu este sa reflectati mai mult la aceasta tema si sa va puneti intrebarea: ‘Vreau sa ajung in punctul X. Ce ar trebui sa fac sa ajung acolo si care sunt factorii de care trebuie sa tin cont pentru o tranzitie usoara?’.

Tot in aceste 3 zile Venus este in opozitie cu Uranus. Acest aspect va aduce multe provocari si schimbari bruste. Nu neaparat de mare anvergura ci mai degraba ca mici ispite. Mai poate aduce si o nevoie de a accelera tot ceea ce facem si astfel sa fortam, sa grabim lucrurile.

Venus-Uranus va fi elementul care va activa Nodul Nord peste Marte-Saturn. In cuvinte: vor veni oameni spre noi intr-un mod in care nu vom avea control (pozitiv sau mai putin pozitiv – nu are importanta) si vom fi fortati sa facem anumite schimbari in planurile noastre. In prima faza aceste reactii spontante ale altora ne pot induce o stare de ingrijorare (Ceres e activa). Dar ceea ce trebuie sa facem este sa incepem sa analizam lucrurile la rece si sa gasim solutii pentru a merge mai departe. Ideea este sa nu ne blocam in emotii si sentimente de tipul supriza, dezamagire, extaz etc ci sa actionam la un nivel mai mental.

In aceste 3 zile e bine sa avem grija mai mare de sanatatea noastra pentru ca Marte/Saturn are o legatura si cu forta si puterea noastra fizica.

Zi faina!

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts