Luna Neagra – Lilith in Balanta, Horoscop 25 August 2015 – 22 Mai 2016

Horoscop Luna in Balanta

Horoscop Luna in Balanta

În data de 26 August 2015, Lilith sau Luna Neagră, va intra în semnul Balanței, pe care îl va traversa până pe 22 Mai 2016.   Lilith face un tur complet al zodiacului în 8 ani și 10 luni. Acest lucru înseamnă că ultima dată când a mai fost în semnul Balanței a fost în perioada Octombrie 2006 – Iulie 2007. 

Luna Neagră simbolizează acele părți din noi pe care evităm în a le accepta așa cum sunt.  Este ceea ce negăm în propria noastră persoană și automat în relațiile cu cei din jur. Ea simbolizează tot ceea ce ni s-a spus despre noi că nu este bine.

Din punctul meu de vedere, Luna Neagră are o legătură puternică cu copilul nostru interior. Ea indică locul unde a existat trauma inițiala, prima frică, primul blocaj. În jurul acelei părți din noi , de-a lungul timpului, folosindu-ne de emoțiile noastre ne-am construit un scut de protecție, de apărare.  Astfel, cu toții dar pe zone diferite, ajungem să ne folosim emoțiile pentru a bloca o parte din noi în loc să ne folosim de emoții pentru a trăi și experimenta. Din acest motiv, cel mai adesea se întâmplă că cu cât ești mai puternic în sensul de (autocontrol) cu atât ești mai nefericit iar demonii interiori sunt mult mai puternici.

La fiecare trecere printr-un semn , Luna Neagră aduce în conștiința colectivă și individuală, un anumite arhetip, o anumită energie care necesită vindecare și integrare.  În perioada următoare, până în Mai 2016, Balanța este aceea energie scoasă la suprafață pentru a fi vindecată.

Luna Neagră în semnul Balanței are legătură cu partea de comunicare și relaționare.  Apare acum oportunitatea ca noi să ne depăsim acele blocaje și frici în a comunica direct și corect cu oamenii din jur. Dar procesul de conștientizare și vindecare nu este neapărat unul usor și lipsit de provocări.

Fiind activat semnul Balanței vom avea tendința de a acorda o atenție mai mare cuvintelor și vorbelor și mai puțin emoțiilor și senzațiilor din spate. E ca si cum, cineva iți spune ceva ce din punct de vedere mental face sens și e logic dar pe care tu îl simți ca fiind o mare minciună. Dacă nu-ți asculți intuiția și mergi doar pe logică atunci vei avea de suferit. Iar dacă alegi această opțiune este pentru că tu în interiorul tău faci același lucru: te minți folosindu-te de anumite argumente pseudo-logice, adică doar frânturi de adevăr. Acum e un moment bun pentru a vedea cât de sinceri suntem noi cu noi in realitate. Cât de mult de minți tu pe tine? Luna Neagra ne va scoate acele situații și acei oameni care să ne arate această diferență.

Gândiți-vă la perioada Octombrie 2006 – Iulie 2007. A fost etapa de dinaintea crizei financiare. Deși toate elementele indicau anumite probleme noi am continuat să credem acel adevăr care ne convenea. Gândiți-vă la aceea perioadă în plan personal. Care au fost acele situații în care ați ales să vă lăsați păcăliți.

Balanța are legătură cu ideea de a fi corect față de tine. Doar în acest fel poți dezvolta relații echilibrate și sincere. În această perioadă cu Luna Neagră în Balanță avem două opțiuni: fie ajungem să fim sinceri cu noi înșine și să luăm acele decizii corecte față de noi , fie ne vom lăsa păcăliți și vom suferi pierderi.

Bine, bine. Dar acest lucru se întâmplă și când Luna Neagră nu se află în semnul Balanței. Corect dar incomplet. Cele două opțiuni există tot timpul. Dar efectele alegerilor sunt mult mai rapide, mai accentuate , mai puternice acum cu Luna Neagra în Balanță. Aceasta este diferența. Pe mare, valuri se formează tot timpul. Dar doar atunci când e furtună simți cu adevărat puterea unui val. În cazul nostru valul reprezintă o alegere, o etapă, un ciclu în viața noastră.

Balanța este un semn cardinal, al începuturilor. Luna Neagră vine și ne atenționează să avem grijă de lucrurile noi pe care le inițiem și le pornim.  Intrebarea pe care ne-o adresează este: ești sigur(ă) că ești pregătit(ă) pentru ceea ce vrei să faci? Crezi că acum e momentul potrivit?

Cu Luna Neagră în balanță ideea de parteneriat, colaborare va fi supusă transformării. Aici includem atât relații afective cât și prietenii, parteneriate de afaceri etc. Orice formă de relaționare 1 la 1 se află sub jurisdicția Balanței. Va trebui să ne redefinim modul în care ne raportăm la partener, la modul în care privim relația. Dacă nu facem acest proces în mod conștient atunci vor apare situații în viața noastra care ne vor obliga să facem acest pas.

Sfatul meu este ca în această perioadă cu Lilith în Balanță să ne focalizăm pe ideea de sinceritate față de propria persoană. Și din această perspectivă să privim toate relațiile pe car ele avem cu cei din jur. Dacă vom face compromisuri împotriva noastră atunci lucrurile pot deveni foarte complicate și poate genera o durere foarte mare.

La fiecare din noi, Luna Neagră , va acționa diferit. Fără a știi astrologie puteți să analizați perioada Oct 2006 – IUlie 2007 și să observați ce s-a înâmplat atunci în viata voastră. Dacă ați pornit lucruri noi atunci cum au evoluat ele? Ați fost cu adevărat pregătiți sau ați forțat momentul? Dacă au fost lucruri care s-au incheiat e bine de analizat de ce s-a întamplat acel lucru si care este similitudinea cu situația voastră actuală?

Toate bune,
Dan

 

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts