Horoscop Luna Neagră (Lilith) în Pești 3 Mai 2019 - 27 Ianuarie 2020

Photo credits

Luna Neagră (Lilith) reflectă acele lucruri pe care noi nu dorim să le acceptăm prea ușor. Este ceea ce am fost învățați să respingem fără a înțelege. Este frica de necunoscut, de ceea ce depășește capacitatea noastră de a percepe. Teama de întuneric nu are nici o legătură cu întunericul în sine ci cu incapacitatea noastră de a percepe ceea ce ne este ascuns simțurilor. Atunci când dispare lumina noi nu mai putem să ne bazăm pe propriile noastre simțuri pentru a percepe ceea ce noi știm că e acolo. Și atunci apare îndoiala și nesiguranța. Începem să punem sub semnul îndoielii tot ceea ce știam. Lilith parcurge un semn zodiacal timp de 9 luni iar întreg cercul zodiacal în aproximativ 9 ani.

Anunț: Ai nevoie de un sfat? Te interesează care sunt tendințele viitoare? Dacă da, atunci programează-ți o întâlnire cu astrologul Ascella, Ana Osvath.

Luna Neagră are o legătură puternică cu copilul nostru interior. Ea indică locul unde a existat trauma inițiala, prima frică, primul blocaj. În jurul acelei părți din noi , de-a lungul timpului, folosindu-ne de propriile emoții ne-am construit un scut de protecție, de apărare. Astfel, cu toții dar pe zone diferite, ajungem să ne folosim emoțiile pentru a bloca o parte din noi în loc să ne folosim de emoții pentru a trăi și experimenta. Din acest motiv, cel mai adesea se întâmplă că cu cât ești mai puternic în sensul de (autocontrol) cu atât ești mai nefericit iar demonii interiori sunt mult mai puternici.

În perioada 3 Mai 2019 - 27 Ianuarie 2020, Luna Neagră traversează semnul Peștilor.

Această pagină vă pune la dispoziție gratuit o analiza personalizată a influenței Lunii Negre în horoscopul dvs pentru această perioadă.

Din serie de analize astrologice personalizate gratuite mai fac parte și Horoscop Mercur Retrograd, Horoscop Lună Nouă, Horoscop zilnic personalizat

Toate bune!

Selectati data nasterii.
Ora si minutul de la nastere.
Introduceti valori de forma hh:mm unde hh este ora si are valori intre 00 si 23 iar mm sunt minutele cu valori intre 00 si 59. Exemplu 01:30 pentru ora 1:30am sau 13:30 pentru 1:30pm.
Localitatea in care v-ati nascut