Furtuna sentimentala sau horoscopul saptamanii 25-31 Ianuarie 2010

Horoscop saptamana 25-30 Ianuarie 2010

Analizand configuratiile astrale ale saptamanaii ce urmeaza , 25-31 Ianuarie 2010 , am observat o importanta accentuare a zonei ce tine de iubire , dragoste si relatii amoroase.

Din punct de vedere astrologic evenimentul saptamanii este indicat de conjunctia Venus-Lilith in semnul Varsatorului si opozitia Soare-Marte pe axa Varsator-Leu. Dar sa traducem…

Marte in acest moment se afla in miscare retrograda in semnul Leului si amplifica foarte mult trairile emotionale si dorintele pasionale. Despre aceasta influenta am scris anul trecut- vezi aici articol.

Acum Marte se va afla fata in fata cu Soarele din Varsator si va dinamiza foarte mult toate relatiile de natura sentimentala. Va exista un aflux de sentimente si emotii pe care majoritatea dintre noi vor dori sa le manifeste. Depinde foarte mult de starea in care ne aflam pentru ca aceste trairi se pot incadra intr-o gama larga: de la iubiri pasionale si mistuitoare pana la acte de gelozie si chiar reactii dure, fizice. Toata aceasta opozitie va fi sustinuta de conjunctia dintr Venus si Lilith.

Aceasta intalnire intre Venus, simbolizand iubirea si dorintele si Lilith , simbolizand temerile, fricile si blocajele poate fi un moment mai sensibil in viata noastra. Ea scoate la suprafata anumite secrete sau lucruri care pana acum au fost ascunse…sau ignorate, evitate. Cum avem 3 planete in Varsator putem sa ne asteptam la lucruri noi si schimbari bruste de situatie. Iar daca tinem cont de faptul ca Marte este retrograd poate fi o saptamana in care sa aflam lucruri intamplate mai de demult sau sa fie momentul in care sa clarificam o situatie care a ramas neclara din toamna. De asemenea Venus-Lilith poate duce la trairea unor iubiri interzise, ascunse.

Trebuie sa fim atenti la reactiile noastre dar si la a celor din jur. Este bine sa evitam glumele proaste sau comentariile nepotrivite pentru ca ele pot trezi reactii dure din partea celorlalti. Este bine sa fim atenti la sentimentele noastre si sa incercam sa analizam de 2 ori o situatie inainte de a ne pronunta.

Atentie si la planul financiar. Venus este un indicator la acestui domeniu iar prin prezenta sa de acum poate indica cheltuieli neprevazute sau pierderi de natura materiala. De asemenea aceasta combinatie este una care activeaza instinctul de a ‘face cumparaturi’- shop till you drop cum zice americanu’:)

Cei mai influentati de aceasta configuratie in aceasta saptamana sunt cei nascuti sau care au planete sau Ascendentul in Leu sau Varsator. La ei se vor manifesta cu o mai mare putere aceste trairi.

Cei nascuti in Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator pot folosi aceasta saptamana intr-un mod mai pozitiv. Pot porni o relatie sau daca au inclinatii si interese de natura artistica pot avea ocazia de a face un mic salt.

Cei nascuti in zodia Taur si Scorpioni vor fi si eu puternic sensibilizati de aceste aspecte si vor avea de-a face cu o serie de trairi mai intense. Atentie la cei care au Ascendentul in Rac sau Capricorn: risc crescut de accidente si pierderi marteriale.

In concluzie: atentie la ceea ce simtim si sa nu ne luam dusi de val in aceasta saptamana. Vor fi multe lucruri care sa nu ne placa dar ele sunt mult amplificate fata de ceea ce simtim in mod normal.

Scopul acestei analize este de a va indica zonele si sectoarele din viata dvs unde trebuie sa fiti mai atenti. Pentru o analiza completa a situatiei dvs va recomand serviciul de Consiliere astrologice in Bucuresti sau Consiliere pe Yahoo Messanger.

Daca aveti comentarii, sugestii sau vreti sa va spuneti parerea despre acest articol va rog sa o faceti utilizand rubrica de comentarii de mai jos.

Toate cele bune,

Dan

 

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts