Horoscop 24-27 Septembrie 2012 – Mercur trigon Jupiter

24-27 Septembrie: Mercur in aspect favorabil cu Jupiter (trigon) favorizeaza toate activitatile legate de comunicare, scris, studii, examene, calatorii si negocieri. Este o perioada in care mentalul colectiv va fi pe un trend pozitiv si vom vedea cum cei din jur vor veni cu multe idei pozitive si constructive. Bineinteles ca vor fi si multe aberatii dar asta e parte din joc. Mintea noastra va fi mult mai deschisa catre nou, expansiune si cunoastere. Sfatul meu este sa o hraniti si sa-i dati ceva nou: o carte, un film, un teatru, un curs etc.

Moment bun pentru a relua anumite legaturi de prietenie la distanta sau cu persoane din strainatate. De aceea sa nu va surprinda daca veti afla vesti de la prieteni cu care nu ati mai discutat de multe.

Daca vom fi atenti la cei din jur vom observa cum ei ne vor oferi, fara intentie, solutii la multe din problemele de rezolvat. Doar ascultati cu mai multe atentie si rabdare. Tot un moment bun si pentru a purta discutii si negocieri pe care le considerati a fi mai dificile. Este foarte posibil ca lucrurile sa mearga mai usor decat v-ati fi asteptat.

O saptamana superba!

Dan

 

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts