Horoscop 11 – 15 Martie 2009 Atentie la surprize – Soare conjunct Uranus

Soare conjunct Uranus Martie 2009

Surprize,surprize….nu e vb de emisiunea cu acelasi nume ci de urmatoarele 4-5 zile cand Soarele si Uranus se vor intalni in semnul Pestilor. Maximul va fi atins pe data de 13 Martie 2009.

Aceasta combinatie este una destul de exploziva care poate genera schimbari bruste si surprize – placute sau mai putin placute in functie de harta fiecaruia. In plan personal fiecare din noi va simti aceasta influenta ca un plus de energie si nevoie de independenta. Dar totodata aduce ruperi de ritm,agitatie, nervozitate si schimbari bruste de stare interioara.

Nevoia de schimbare va fi maxima asa ca aveti grija ce spuneti si ce faceti. Daca nu sunteti siguri ca doriti aceea schimbare mai bine nu aduceti vorba.

Aceasta combinatie , Soare-Uranus, se afla si la punctul mijlociu dintre Venus si Marte: certuri conjugale! Incercati sa va pastrati cumpatul si sa nu reactionati impulsiv. E posibil sa faceti lucruri pe care sa le regretati.

Plusul de dinamism se va resimti cu precadare la Fecioare si Pesti. Atentie la relatiile cu cei din jur si in special la cele sentimentala sau de natura financiara. Venus este retrograda si poate duce la ruperi sau blocaje.

Horoscopul Gemenilor si Sagetatorilor ne arata ca si  vor si fi ei foarte stresati. Si sa fie atenti pentru ca le ei riscul de accidente si imprudente este mult ridicat. Atentie la cum conduceti!

Restul semnelor zodiacale vor resimti acest aspect mai moderat…dar cum spuneam depinde de harta voastra astrala.

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts