Horoscop 17 Noiembrie – 25 Decembrie 2012 : Marte in Capricorn

In aceasta perioada ne vom afla sub influenta lui Marte in Capricorn. Marte este planeta actiunii si care ne indica modul de manifestare a intentiilor noastre. In astrograma noastra ea indica modul in care noi trecem la treaba, modul in care punem lucrurile in miscare.

Similar , fiecare semn zodiacal pe care Marte il traverseaza indica cum modul nostru de a face lucruri este influentat. In perioada mai sus mentionata , modalitatile noastre de a porni lucruri si de a actiona este similar Capricornului. In traducere libera am putea spune ca energia din aceasta perioada predispune la planificari pe termen lung, strategii si analize mai profunde inainte de a intreprinde ceva. In acelasi timp Marte in Capricorn este un indiciu al autoritatii dure, incapatanarii duse la extrem – domnul General Maior.

In aceasta etapa se va remarca o nevoie de a face acele lucruri care sunt cu adevarat importante pentru noi. Multi dintre noi nu vom mai simti nevoia de a ne pierde in tot felul de activitati placute dar care nu ne ajuta in viata. Bineinteles ca Marte in Capricorn, in functie de harta noastra natala, se manifesta diferit la fiecare din noi. Pe unii ii poate ajuta sa se concentreze mai bine iar pentru altii poate fi o sursa de stres pentru ca nu vor mai putea sa actioneze iresponsabil si pe moment. Marte in Capricorn doreste sa ne faca constienti de efectele actiunilor noastre – de toate efectele , nu doar ceea ce ne intereseaza. Este vorba de o mai mare responsabilizare si seriozitate.

Aceasta perioada reprezinta un moment foarte bun pentru a face un plan de bataie si a vedea cum exact poti sa-ti atingi obiectivele. Fiind final de an , am putea folosi aceasta influenta pentru a ne definitiva planurile si directiile pentru 2013.

Aceasta perioada cu Marte in Capricorn poate aduce schimbari bruste in viata noastra. Marte se va interesecta in mersul sau cu Pluto si Uranus. Pe 23 Noiembrie va fi in aspecte tensionant cu Uranus in Berbec – cuadratura. Acest aspect va degaza o energie extrem de instabila. Lucrurile pot exploda pur si simplu. Este bine sa evitam discutiile in contradictoriu pentru ca pot genera certuri destul de puternice. Tot in jurul acestei date exista un risc mai mare de accidente si tot felul de intamplari ciudate.

Pe 28 Noiembrie , Marte se va intalni cu Pluto. Este un moment extrem de puternic transformator si care poate schimba radical intreaga situatie. Are legatura cu data de 23 Noiembrie la modul in care atunci se aprinde fitilul iar acum explodeaza bomba. Lucrurile nu trebuie privite ca fiind negative. Este doar o perioada de mari transformari – mai ales cei care au in harta planete pe axa 7-9 grade Capricorn-Rac-Berbec-Balanta. Pozitiv poate fi o perioada de trezire la viata , de restart si curaj de a incepe ceva nou. Ocaziile pot apare dar intr-o forma mai dura, mai radicala si care ne va activa frica de nou.

Pe parcursul perioadei voi mai reveni cu detalii despre momentele importante ale lui Marte in Capricorn.

O saptamana usoara sa aveti!

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts