Sunteti siguri ca faceti ceea ce trebuie?

Intrebarea din titlu este una pe care cu totii o vom avea in perioada ce urmeaza. Mai precis in perioada 15 Noiembrie 2007 – 30 Ianuarie 2008, cand Marte va avea un mers retrograd ( aparent inapoi) prin zodiac. Nu insist asupra laturii tehnice al acestui aspect ci doar pe efecte.

In primul rand este voba de o perioada in care fiecare din noi va trebui (voit sau fortat) sa ne evaluam modul de actiune si modul in care ne utilizam energia pe care o avem. Este bine ca in aceasta perioda sa incercam sa ne concentram pe propria persoana pentru a vedea exact care sunt acele lucruri pe care noi le facem inconstient si care au efecte mai putin pozitive. Tendinta initiala a fiecaruia din noi este de a crede ca mare parte din ‘vina’  o au alte persoane sau situatii prin care trecem. Dar daca  analiza mai bine situatia ne dam seama ca noi suntem intr-o anumita masura responsabili pentru ceea ce traim. Iar acest moment de timp in care Marte va avea un efect mult mai interiorizat vine sa ne ajute in a ne intelege mai bine. 

Dar aceasta perioada poate fi destul de frustranta pentru multe persoane. Pentru ca ele se pot lovi de multe situatii in care parca nu mai au aceeasi capacitate de actiona si de a raspunde provocarilor vietii. Sau raspunsul pe care il primesc este unul mult prea puternic si prea dur pentru a putea fi suportat. Din acest motiv este bine sa fim mai atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru si sa nu reactionam instinctual si constient.

Mersul retrograd al lui Marte va avea loc in doua semne zodiacale Rac si Gemeni. Pana pe 30 Decembrie Marte va fi in Rac si va scoate la suprafata multe dintre frustrarile si emotiile noastre reprimate. Va amplifica starea de nervozitate si irascibilitate si vom putea observa o serie de reactii destul de ciudate venind de la persoanele de langa noi.  Incepand cu 31 Decembrie Marte va trece in Gemeni si ne va permite ca pana la sfarsitul perioadei sa intelegem si sa verbalizam acele stari interioare pe care le-am avut in ultimele saptamani. 

La nivel global acest sfarsit de an se anunta unul destul de exploziv. Marte in mersul lui aparent inapoi face o serie de aspecte de opozitie cu Pluto si Jupiter. Aceasta combinatie este una cu o mare incarcatura energetica si cu siguranta vor exista evenimente in plan extern care sa ne confirme aceste influente. 

In concluzie revin cu intrebarea din titlu: Sunteti siguri ca faceti ceea ce trebuie? Sunteti sigur ca modul dvs. de actiune este cel potrivit si ca va utilizati energia in mod corect?

Daca aveti comentarii legate de acest mesaj puteti sa le exprimati aici.

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts