Horoscop 31 Martie – 5 Aprilie 2009 : Discutii aprinse si prea mult patos

Horoscop aprilie 2009

 

Saptamana 31 Martie – 5 Aprilie dpdv astrologic este una foarte dinamica,plina de energie si care cu siguranta va pune anumite lucruri in miscare. Avand trei planete in Berbec – Soare,Mercur si Venus – putem spune ca libera initiativa si nevoia de a actiona vor fi la cote maxime. Acest lucru face ca foarte multi din noi sa devenim mai impulsivi , mai directi si fara lacat la gura. Asa ca trebuie sa fim atenti sa nu incepem vreo discutie in contradictoriu pentru ca foarte usor se poate ajunge la certuri mai urate.

Pe 31 Martie are loc intalnirea perfecta (conjunctie la 0 grade) intre Soare si Mercur in Berbec. Am putea descrie acest aspect ca o bomba cu ceas la modul in care in aceste zile veti spune tot ce aveti de spus fata a tine cont neaparat de cei din jur sau de efectele pe care vorbele dvs le pot produce. Este foarte probabil sa existe o legatura intre anumite evenimente petrecute in ultimele 2 saptamani si asupra carora nu v-ati exprimat pe deplin…a mai ramas ceva de zis, ceva de subliniat.

Tot aceasta combinatie intre Soare si Mercur amplifica impulsivitatea si imprudenta. Astfel creste riscul unor accidente sau stari conflictuale cu tenta violenta (verbala sau fizica). Avand in vedere ca Venus este destul de afectata in perioada aceasta sa nu va surprinda anumite accese de gelozie din partea partenerului/partenerei. E bine sa incercati sa nu va lasati dus de curent si sa va certati cu cei dragi pentru ca lucruri pot lua o intorsatura urata.

Daca tinem cont de Ascendentul pe care il aveti am putea spune ca influenta acestor aspecte se rasfrange astfel:
– Ascendent in Berbec: planul relational este destul de dinamizat – daca sunteti singur(a) atunci pot apare oportunitati pentru noi relatii.Risc crescut de accidente (nu neaparat majore) sau vatamari corporale.
– Ascendent in Taur: psihicul are de suferit si e posibil sa simtiti nevoia de a abandona ceva ce ati inceput. De asemenea este foarte posibil ca anumite lucruri sau persoane din trecutul dvs sa reapara.
– Ascendent in Gemeni: ar fi timpul sa va revizuiti planurile si sa incercati sa incepeti anumite lucruri. E posibil sa aveti oportunitati de a va afirma in plan profesional…dar incercati sa nu va lasati dus(a) de val pentru ca prea mult aplomb strica.
– Ascendent in Rac: planul profesional este cel activ in perioada aceasta. Simtiti nevoia de a actiona si de pune in practica anumite proiecte. Atentie la relatii cu sefii pentru ca se poate ajunge usor la tensiuni si conflicte.
– Ascendent in Leu: e posibil ca anumite persoane sa va provoace si sa nu fie de acord cu filosofia dvs de viata. E posibil sa simtit brusc nevoia de a calatori sau de a studia ceva noi. Atentie la modul in care respectati legea….daca conduceti aveti grija sa nu actionati impulsiv.
– Ascendent in Fecioara: exista un risc mai ridicat de accidente sau pierderi. Trebuie sa fiti mai atenti la sanatatea dvs si sa evitati excesele de orice fel. E posibil ca brusc saptamana aceasta sa va simtiti mai obositi si extenuati. Luati o pauza si relaxati-va. Nu fortati.Si evitati sa dati bani cu imprumut…e posibil sa vi se ceara..dar tot asa o sa-i primiti inapoi mult mai tarziu.
– Ascendent in Balanta: pentru persoanele de sex feminin in special pot apare oportunitati noi in plan relational. Daca sunteti deja implicatat intr-o relatie atunci trebuie sa fiti atent(a) la ce vrea partenera/partenerul. E posibil ca ceva sa nu-i convina si sa caute motiv de cearta.
– Ascendent in Scorpion: o saptamana agitata cu multa treaba la serviciu si activitati administrative. Atentie si la sanatate pentru ca anumite probleme mai vechi va pot sacai. Incercati sa nu va crizati la orice problema care apare.
– Ascendent in Sagetator: saptamana aceasta este una in care veti simti nevoia de a va preocupa mai mult de propria persoana decat de cei din jur. Sentimental este o perioada foarte activa si in care pot apare lucruri noi la orizont. Atentie pentru ca nevoia de ‘shopping’ poate atinge cote alarmante.
– Ascendent in Capricorn: reflectoarele in aceasta saptamana sunt puse pe planul familial. Aici lucrurile se pot precipita si e posibil sa fiti nevoit(a) sa preluati controlul. Atentie la disputele domestice – pot lua intorsaturi urate. Si nu neaparat cu partenerul dar mai ales cu ceilalti membrii ai familiei.
– Ascendent in Varsator: saptamana aceasta nu aveti stare si simtiti nevoia de a calatori si umbla peste tot. Atentie daca conduceti pentru ca riscati sa intrati in belele. V-as recomanda sa cititi o carte sau sa incepeti sa studiati ceva nou.
– Ascendent in Pesti: atentie la cheltuieli si la modul in care va gestionati finantele. Daca sunteti atenti atunci puteti intoarce in favoarea dvs anumite situatii si sa aveti de castigat. Oricum nevoia de a cheltui este mult mai puternica in perioada aceasta. Atentie la silueta pentru ca s-ar putea ca ‘poftele’ sa fie mai mari decat autocontrolul.

O saptamana excelenta va urez!
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts