Horoscop 1-4 iulie 2014 : Soare opozitie Pluto

Saptamana aceasta aspectul dominant va fi cel dintre Soare in Rac si Pluto in Capricorn si care va degaja o energia foarte puternica, o energie axata de relationare si interactiune cu cei din jur. Soarele poate reprezenta autoritatea sub multiple forme: sef, judecator, politist, tata, sot/sotie daca sunt in acest rol, profesor etc. Pluto reprezinta energia transformarii profunde, radicale si care nu lasa loc de negocieri. Prin urmare in aceste zile va exista un proces de reconfigurare a relatiei noastre cu persoanele din jurul nostru cu care suntem intr-o relatie de autoritate.

Acest aspect actioneaza in dublu sens. Poate fi vorba de voi versus autoritate, caz in care veti cauta sa provocati pe cei care au putere asupra voastra si veti cauta sa va redefiniti relatia pe care o aveti. Veti simti nevoia de a spune ceea ce simti si de a actiona pentru a deveni mai liber(a). A doua directie de manifestare este cea in care voi jucati un rol autoritar asupra unei alte persoane iar aceasta se va revolta si va dori sa va redefiniti pozitia. Indiferent de pozitia in care va aflati va recomand sa acceptati ideea de schimbare si renegociere.

Acest aspect dintre Soare si Pluto creeaza premisele unor schimbari bruste si radicale in viata voastra. Iar aceasta schimbare vine din ceea ce se intampla cu cei din jurul vostru. Nu este ceva ce puteti controla. Aceste experiente va solicita sa va redefiniti notiunea de putere si control. Venus in Gemeni se afla intr-un aspect de corectie (150 de grade) cu Pluto. Este ca si cum ceva din exterior va face sa va dati seama ca dorintele voastre au nevoie de o noua viziune, o noua cale de manifestare. Acest aspect are un puternic impact dpdv de afectiv (duce la o reformulare a unor sentimente) si financiar (o noua perspectiva).

Soarele se afla si la punctul median dintre Venus si Luna Neagra si care scoate la suprafata dorintele ascunse din noi, umbrele si tot ceea ce bagam sub pres. Pot apare situatii in care sa fim ispititi si provocati. Venus este conjuncta si cu asteroidul Sysphus si care poate duce la arogante si atitudini fata de ‘zei’ care pot atrage pedepse grele. Mai poate indica faptul ca ne putem dori lucruri care ne depasesc capacitatea de a le gestiona. Iar aceste dorinte ne pot lega, inlantui.

Aceste aspecte pot fi folosite pozitiv pentru a initia o schimbare, pentru a capata acel curaj de care aveti nevoie pentru a face un pas inainte. Nu va fi usor pentru ca Pluto actioneaza extrem de profund. Iar ceea ce considerati voi doar o simpla discutie, intalnire, mesaj poate fi doar startul a ceva mult mai complex. Conteaza cum gestionati intreaga energie a opozitiei Soare-Pluto. Sfatul meu este sa fiti mai atenti la toate impulsurile de a face ceva, la instinctul de revolta, de a va baga picioarele. Daca reusiti ca pentru o fractiune de secunda sa evaluati situatia inainte de a actiona va puteti scuti de multe probleme pe viitor. Nu inseamna ca nu trebuie sa faceti ceva. Doar ca tendinta va fi de a alege calea grea, a revolutiei in loc de cea a negocierii si discutiei.

Toate bune,

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts