Horoscop 26-28 Martie 2015 : Venus-Jupiter sau Corp versus Ego

În perioada 26-28 Martie 2015, Venus în semnul Taurului și Jupiter în semnul Leului se vor afla intr-un aspect conflictual.  Acest aspect astrologic va amplifica în noi energiile arhetipale ale Taurului si ale Leului.

Ceea ce trebuie să știm este că noi avem in structura noastră toate cele 12 semne zodiacale. Fiecare zodie reprezintă un arhetip sau un tipar energetic care manifestă anumite calități ale Sursei Primordiale. Noi suntem construiți din aceleași ingrediente și folosind același proces de creație. Doar rețeta diferă de la om la om în funcție de ceea ce Sufletul său a ales să experimenteze aici pe Terra.

Taurul este semnul care semnifică cel mai bine natura noastră organică si relația corpului cu celelalte componente ale nostre (minte, emoțional etc.). Leul simbolizează manifestarea identității noastre ca și indivizi. Astfel Leul devine și un simbol al Ego-ului.

În aceste zile, datorită acestei configurații astrale, Corpul reprezentat de Taur va intra într-o stare conflictuală cu Ego-ul reprezentat de Leu. Conflictul este interior și în realitate nu este vorba de o luptă ci mai mult de un proces de ajustare și redefinire.

În traducere liberă, în aceste 3 zile vom percepe o stare de neliniște și iritare. Nu este o stare de agitație profundă ci mai degrabă ca o neliniște interioară. E ceva ce caută să ne atragă atenția, să ne spună ceva.

Corpul nostru ne va vorbi. El are o memorie și o inteligență a lui. Omul modern a uitat de acest lucru si noi credem că totul este în minte. Noi gândim și simtim cu tot corpul. Mintea doar procesează ceea ce corpul simte.

În aceste zile, vă recomand să vă îndreptați atenția asupra corpului vostru. Ce incearcă el să va zică? Cum vă simțiți in propriul corp? Mesajele care vin de la corp nu au legătură doar cu sănătatea noastră ci cu toate aspectele vieții nostre: afectiv, financiar, profesional.

Conflictul apare datorită lui Jupiter în semnul Leului, mai ales ca la câteva zile va reveni la mers direct. De când a intrat în semnul Leului, în Iulie 2014, Jupiter a amplificat nevoia noastră de individualizare, de a fi recunoscuți ca și indivizi. Începând de atunci noi am făcut anumite lucruri pentru a obține această recunoaștere. Doar că, în cadrul acestui proces, e posibil să fi generat anumite dezechilibre. Ego-ului când i se dă putere nu are limite, nu știe unde și când să se oprească.

Putem folosi, energia degajată de Venus-Jupiter, pentru a ne reîntoarce la corp, la lucrurile de bază care ne oferă siguranță și confort. Dacă vă concentrați pe corpul și pe simțurile voastre puteți primi răspunsuri și informații valoroase. Nu numai că aceasta configurație ne oferă noua această posibilitate dar si Universul prin toți oamenii și toate evenimentele sunt încarcăte de această energie și astfel participă activ la procesul nostru evolutiv. Bineinteles, daca nu faci nimic atunci poți avea 1-2 zile cu o ușoară stare de iritare, te victmizezi puțin că viața e grea și lucrurile nu-ti merg și îți vei continua existența fără a schimba nimic.

Probabil mă veți intreba: Cum pot comunica cu corpul meu? Răspunsul este simplu: prin a te relaxa. Poți face următorul exercițiu: stai pe un scaun sau te întinzi în pat și respiri profund de câteva ori. Pe urmă îți îndrepți atenția asupra corpului și nu acorzi atenție gândurilor care îți vin. În acest moment , de relaxare, poți pune o intrebare corpului, în mintea ta sau cu voce tare. De exemplu: Este favorabil pentru mine să-mi schimb jobul? Sunt fericit(ă) în această relație? Puteți intreba orice. După ce puneți intrebarea concentrati-vă pe corp și pe senzații și nu pe gânduri. Simtiți dacă corpul vostru se tensionează sau se relaxeaza. Simțiți ce emoție, ce stare vă transmite. În acest fel puteți comunica cu corpul vostru. Rezultatele apare prin practica constantă.

Venus-Jupiter are legătură cu resursele de care avem nevoie pentru a crește și a ne dezvolta. Acum este un moment bun pentru a face o analiza a ceea ce ai nevoie pentru a-ti duce la indeplinire obiectivele. Ce-ți lipsește pentru a face ceea ce ti-ai propus? Depășeste starea în care îți tot repeți că e greu și nu se poate. E foarte posibil ca tu să nu-ți fi definit clar ce ai nevoie. Definește și ai să știi ce ai de facut în continuare.

O zi bună,
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts