Ganduri suspendate sau horoscopul perioadei 28-31 Mai 2015

Horoscop 28-31 Mai

Horoscop 28-31 Mai

La fiecare aproximativ 2 luni, Soarele si Mercur se intâlnesc și astfel are loc o predare de ștafetă.  Modul nostru de percepția și înțelegere a lumii se schimbă la fiecare contact direct dintre cele două planete.

În data de 30 mai 2015, are loc o nouă astfel de întâlnire sau conjuncție cum este denumită în astrologie.  Dacă din 10 Aprilie- conjuncția precedentă –  și până acum Soarele răsărea înaintea lui Mercur, incepând cu 30 Mai Mercur va răsări înaintea Soarelui.
Soarele semnifică tiparele noastre comportamentale, acele trăsături definitorii și care se reflectă în toate acțiunile și intențiile noastre. Mercur semnifică mentalul, gândirea și comunicarea noastră.

Atunci când Soarele răsăre inaintea lui Mercur, noi avem tendința de a (re)acționa înainte de a gândi. Tot ceea ce ni se întâmplă este luat mult mai personal. Înțelegerea vine mult mai târziu , uneori mult prea târziu pentru a putea schimba ceva.

Atunci cand Mercur răsare înaintea Soarelui situația este inversată. Întâi percepem lucrurile la nivel mental, le gândim și în a doua fază (re)acționăm. Comunicarea este mult înbunătățită și avem curajul de a vorbi mai deschis despre ceea ce vrem să facem.

În concluzie: în perioada 10 Aprilie – 30 Mai , Soarele a răsărit inainte lui Mercur iar din 30 Mai pana pe 24 Iulie 2015 , Mercur va răsări inainte Soarelui. Acum, la sfârșitul lui Mai, trecem într-o etapă în care vom gândi mai mult înainte de a acționa. Tot ceea ce ni se întâmplă va fi întâi analizat și pe urmă vom reaționa.

Acum, să analizăm perioada 28-31 Mai din punct de vedere astrologic.

Aceste zile vor fi destul de dificile din punct de vedere al abilității noastre de a ne exprima, comunica și întelege lucrurile. Mercur, planeta comunicării și mentalului, are o poziție destul de delicată și practic capacitatea noastră de a gândi și comunica așa cum o facem de obicei este mult diminuată. Mercur este influențat atât de Soare cât și de Neptun din semnul Peștilor.

Primul sfat este de a evita să luați decizii importante în această perioadă. Există riscul de a interpreta complet greșit o anumită situație și să ne complicăm existența. Este musai de evitat acele decizii care pornesc ceva nou sau care duc la o nouă colaborare, la un nou parteneriat.

Este bine să fim foarte atenți la ceea ce spunem , la ceea ce comunicăm. Există riscul de a fi prost înteleși. Aceste lucru poate duce la situații confuze și cu risc mare de conflict și certuri. Este bine să gândim de 2 ori inainte de a spune ceva sau de a trimite emailul.

Modul în care ne percepem gândurile este diferit. Totul este mult pe interior dar la o viteză total diferită de modul nostru normal. Putem avea momente în care totul se petrece extrem de rapid în interiorul nostru dar și momente în care totul este suspendat și putem percepe senzația de vaacum, de lipsă totală de gânduri. În acele momente percepția timpului se dilată și te poți trezi ca nu știi cand a trecut acele 10 minute, acea jumătate de ora sau chiar ora/ore.

Venus în Rac corelat cu elementele de mai sus favoriează exprimarea artistică și creativă.

Un alt efect al configurației din aceste zile este dat de acele evenimente ciudate care ni se pot întâmpla. Putem fi martorii sau direct participanți la anumite momente stranii prin natura lor sau prin faptul că nu credeam că vom avea ocazia de a trăi și experimenta acel lucru.

Pozitiv, aceste zile sunt magnifice pentru a lucra pe interior, de a depăși bariera minții și a Ego-ului și a ne lăsa călăuzit de Suflet. Când Mintea tace Sufletul ne vorbește. De aceea, vă recomand să petreceți mai mult timp cu voi, să stați în liniște fără a vă forța să rezolvați probleme de zi cu zi. Faceți acele lucruri pe care trebuie să le faceți dar nu forțați. Acordați-vă timp. Meditați. Asculta-ți muzica de meditație sau relaxare. Petrecteți mai mult timp în natură. Întreabă-te, taci și lăsa-ți Sufletul să-ți vorbească . Vei primi mesaje importante, vei căpăta o înțelegere mai profundă asupra vieții tale din acest moment.

Între Soare-Mercur și Nodul Nord exista un aspect favorabil, trigon. El aduce o deschidere mai mare către noi înșine și o apropiere de ceea ce numim noi Destin personal. Cele scrise mai sus sunt intârite și de faptul ca Soare-Mercur se află pe punctul median Jupiter-Nodul Sud: mesaje importante din trecut.  

Zile senine,
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts