Horoscop 5-8 Iulie 2014 : Soare in aspect cu Saturn si Uranus

Soarele ramane in continuare protagonistul perioadei. Daca in ultimele zile a fost conectat cu Pluto acum va fi in conexiune cu Uranus (cuadratura) si Saturn (trigon). Aceast secventa de 3 aspecte ale Soarelui sunt foarte importante pentru ca se activeaza energii foarte puternice. Saturn si Uranus au o stransa legatura pentru ca ele reprezinta vechea ordine (Saturn) si noua ordine (Uranus).

Aceste zile pot debloca si activa foarte multe evenimente in viata noastra. Pot apare evenimente care sa reprezinte factorul declansator al unor schimbari mult mai profunde. Ceea ce este interesant este ca schimbarea catre nou va fi mai dura, abrupta, brusca.

Cuadratura Soare-Uranus indica faptul ca opunem rezistenta acestei schimbari sau dorim schimbarea atat de mult incat vrem sa aruncam la cosul de gunoi tot ce a fost in trecut. Trigonul Soare-Saturn ne spune sa vedem ce a fost bun pana acum si sa pastram pe mai departe. Ne putem trezi in situatii si ni se pot intampla evenimente care ne obligam sa apelam la trecut pentru a avansa. Putem fi pusi in situatia in care sa apelam la persoane cu care am zis ca nu mai vrem sa fim in contact sau sa facem lucruri pe care am decis ca nu le vom mai face. E posibil sa nu avem de ales si sa fim nevoiti sa face aceasta pace cu trecutul, cu ce era bun la noi si am eliminat doar pentru ca eram frustrati si ne doream schimbarea.

Practic Soarele actioneaza ca intermediar intre Saturn si Uranus, intre trecutul nostru si noua directia. Primim un sprijin din exterior care ne va ajuta sa merge mai departe. Doar sa fim atenti pentru ca putem interpreta gresit acest sprijin pentru ca el initial va lupta in favoarea pastrarii trecutului. Dar in realitate ne aduce in viata un element de sprijin care ne va impinge inainte.

Sfatul meu este ca in aceasta perioada sa va ganditi la lucrurile din viata voastra pe care voi vreti sa le schimbati si sa vedeti daca nu cumva exista elemente care inca va sunt de folos. Poate le folosit asa cum nu trebuie si trebuie doar sa le schimbati destinatia. Nu tot ce e vechi e prost iar nu tot ce e nou e bun. Uranus este schimbarea. Dupa ce schimbam Saturn preia locul lui Uranus devenind noua-veche structura.

Toate bune,

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts