Dan Ciubotaru - Astrolog

Bine ati venit!

Numele meu este Dan Ciubotaru si va invit sa vizitati pagina cabinetului de astrologie Ascella. Ideea acestui cabinet a aparut cu mai multi ani in urma si reprezinta modalitatea prin care ma pot dedica in intregime studiului astrologiei si de a putea veni in sprijinul celor din jur.

Cabinetul de astrologie Ascella si site-ul www.ascella.ro sunt administrate de către SC. Ascella Spica SRL, București, sector 2, Calea Moșilor 158, CUI 37039999, J40/1529/2017, cont RO49INGB0000999906613974, deschis la ING Bank România.

De unde numele de Ascella?

Ascella este o stea care face parte din constelatia Sagetatorului , aflata la o distanta de 90 de ani lumina fata de Terra. Ceea ce o face speciala pentru mine este faptul ca ea se afla in conjunctie , in vecinatatea Soarelui din harta natala. Este o stea cu influente pozitive, aducatoare de noroc si de a carei protectie m-am bucurat pana in prezent si sunt sigur ca voi beneficia si pe viitor.

Despre mine...

Am inceput sa studiez astrologia prin anul 1994 si ca multi altii am invatat singur , din carti si din practica. De altfel pot afirma ca eu nu am invatat si nu invat astrologie ci doar imi aduc aminte ceea ce stiam odata. Mult timp astrologia a fost doar un hobby si nu am considerat ca va deveni cariera mea. De abia in ultimii ani am devenit constient de rolul pe care il joaca astrologia in viata mea (ma refer la importanta ca activitate si nu influente astrologice) si am decis ca aceasta este calea pe care trebuie sa o urmez.

In perioada 2006-2014 am oferit consultații astrologice in cadrul Cabinetului de astrologie Ascella. Momentan nu mai ofer consultatii individuale.

- Interviu oferti revistei de astrologie Astrele -

Primele iesiri in 'public' au fost odata cu infiintarea forumului de astrologie Astroforum in 2003, forum activ si in prezent. Pe urma au urmat si alte activitati cum ar fi realizarea unui software de astrologie gratuit denumit Configuration Hunter si a unui catalog de articole de astrologie AstrologyDatabase.com . In prezent sustin un blog de astrologie in limba engleza denumit Living Astrology.

Din 2009 am inceput sa tin cursuri de astrologie atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

În perioada 2008-2016 am activat ca Președinte al Asociatiei Astrologilor din Romania. De asemenea am fost membru al ISAR (International Society for Astrological Research) si Astrological Association of Great Britain

Am avut onoarea de a participa si sustine prezentari la urmatoarele evenimente:

- Congresul de astrologie al Asociatiei Astrologilor din Romania - 2006-2016

- Congresul de astrologie al Asociatie Astrologilor din Marea Britanie - Londra septembrie 2010

- Congresul Iberic de astrologie - Lisabona Mai 2010

Despre astrologie si meseria de astrolog te invit sa citesti articolul urmator Astrologul profesionist intre mit si realitate

Multumesc,

Dan Ciubotaru