Curs online de astrologie pentru începători – Modulul 1

Curs_online_astro_incep_modul1

Curs astrologie incepatori

”Informatie de calitate structurata si prezentata impecabil! Un curs foarte util pentru incepători cu explicatii clare si logice.Modul de predare este foarte interesant si captivant, pe inţelesul tuturor, nu simti cum trece timpul.” Corina D.

Ești interesat(ă) de horoscop și de astrologie? Ai dori să înveți mai multe? Vrei să ai ocazia de a începe studiul astrologiei într-un mediu organizat și profesionist?

Dacă răspunsul este DA, atunci acest curs este pentru tine.

Începând cu anul 2009 am dat startul la cursurile de astrologie pentru începători la sală, în București. Acum, cu ajutorul tehnologiei, acest curs pentru începători devine accesibil din orice locație în care există acces la internet. Astfel, poți învăța astrologie în confortul propriului tău cămin și în propriul tău ritm.

Acest curs este adresat celor ce nu au studiat deloc astrologie cât și celor care au citit câte ceva, doresc o viziune de ansamblu dar și clarificarea unor noțiuni dobândite anterior..

La finalul acestui curs veți putea:
– să cunoașteți semnificația și simbolistica semnelor zodiacale, planetelor și altor elemente din astrologie
– să înțelegeți ce este o astrogramă,cum se calculează și se interpretează
– să citiți și să cunoasteți simbolurile folosite în astrologie precum și termenii importanți
– să interpretați la nivel de începător o astrogramă și să realizați profilul astrologic al unei persoane
– să înțelegeți cum se construiește un horoscop

Tematica acestui curs – 6 Lecții înregistrate video

– Introducere în astrologie
– Cum se calculează o astrogramă, descrierea aplicațiilor software disponibile
– Semnele zodiacale : ce sunt ele și care este semnificația lor
– Casele astrologice
– Planetele și alte elemente de calcul
– Elemente de bază privind interpretarea unei astrograme

 

 

Ce spun cei care au participat la curs…

”Am incheiat cursul ,”Astrologie pentru incepatori”. A fost fascinant sa descopar (sau sa intrevad-mai bine zis) potentialitatea acestei practici pentru a te descoperi pe tine ca fiinta / persoana.Un curs extrem de bine structurat , dus pana la perfectiune de cel care l-a conceput si predat ! Dan Ciubotaru este un astrolog de exceptie ! Spun acestea deoarece am mai facut si alte cursuri si cunosc mai multi astrologi.”  Mondiia E.

“…îmi exprim admirația pentru abilitățile tale și cum nimic nu este întâmplător realizez că nu întâmplător am ales acest curs dintre atâtea multe alte cursuri care există dacă faci un simplu search – consider că am făcut cea mai bună alegere.” Cristina B.

“Mă declar total mulțumită de curs, de structura cursului, calitatea informatiilor, de atmosfera generală! De asemenea ideea de a crea un grup în care să continuăm discuțiile pe teme astrologice mi se pare excelentă.” Lavinia B.

Cursul poate fi achiziționat de aici – Curs astrologie începători

 

Mulțumesc,

Dan Ciubotaru
 

Total
0
Shares
Related Posts