Horoscop Jupiter in Taur Iunie 2011 - Iunie 2012

Horoscop Jupiter in Taur

Timp de 12 ani, Jupiter face un tur complet al zodiacului traversand fiecare semn zodiacal pe rand.  Jupiter reprezinta expansiunea, cresterea, dezvoltarea si an de an el activeaza energia semnului zodiacal in care se afla.

In data de 4 Iunie 2011 el isi va face intrarea in semnul Taurului. Va ramane in acest semn pana in data de 11 Iunie 2012. Astfel avem un interval de 1 an de zile in care Jupiter va amplifica energia Taurului la fiecare din noi.

Influenta lui Jupiter este una care predispune la cresteri, dezvoltare si expansiune. El este denumit si 'Marele Benefic' deoarece poate aduce oportunitati fantastice in viata unui om.  Intr-o anumita masura joaca si rolul Providentei, al acelui sprijin pe care il primeste atunci cand te astepti mai putin.  Dar influenta lui Jupiter are o mica hiba la care daca nu suntem atenti putem sa tranformam castigul in pierdere. Jupiter ofera mai mult decat poti duce! El iti pune pe tava mult mai mult decat ai nevoie. Iar tendinta omului este de a lua mai mult decat are nevoie crezand ca alta sansa nu mai are. Jupiter reprezinta sansa, oportunitate. Modul in care o gestionam tine de noi insine.

Taurul este un semn de Pamant si care indica lucrurile certe, materiale , concrete. El indica si corpul nostru fizic prin prisma nevoile sale: hrana, apa,afectiune etc.  Taurul are o stransa legatura cu banii , confortul material dar si gradul de siguranta si stabilitate de care avem nevoie. Jupiter in Taur va amplifica toate aceste lucruri si le va scoate in prim plan.

O prima influenta ar fi aceea legata de propria noastra persoana. Jupiter va induce o nevoie de a avea grija de propria persoana, de propriul nostru corp. Este momentul in care sa fim mai centrati pe nevoile noastre (nevoi si nu dorinte) si pe ceea ce avem nevoie pentru a fi echilibrati si fericiti. Este o perioada in care trebuie sa invatam sa fim in corpul nostru si nu in minte. Trebuie sa ne deschidem mai mult la ceea ce avem cu adevarat nevoie si nu la ceea ce credem ca ne trebuie pentru a fi fericiti. Sfatul meu este sa acordati o importanta mai mare propriului organism, propriului corp si sa faceti lucruri pentru el. Daca nu vom avea grija de noi atunci Jupiter va aduce excese si va amplificare stare de frustrare si nemultumire. Jupiter in Taur favorizeaza excesele culinare si foarte usor putem lua in greutate mai mult decat trebuie.

O alta influenta este cea legata de bani si situatia financiara.  Trebuie sa fim mai atenti la modul in care ne gestionam resursele. Jupiter va aduce oportunitati prin care putem sa ne imbunatatim situatia. Daca ne focalizam pe a castiga mai mult atunci vom avea sansa de a gasi acele activitati, investitii prin care sa crestem. Dar in acelasi timp , Jupiter in Taur favorizeaza si nevoia de confort si siguranta materiala. Foarte usor daca ne pierdem concentrarea putem intra intr-un carusel al cheltuielilor si sa transforma profitul in pierdere. Evitati sa va intindeti mai mult decat va e plapuma. Jupiter induce o stare de optimism vis-a-vis de capacitatea dvs de a castiga bani si care va face sa credeti ca lucrurile vor merge doar in sus si in acelasi ritm alert.  Jupiter in Taur poate aduce si o nota de plata uriasa la cele mai mici excese.

Perioada de 1 an in care Jupiter se va afla in semnul Taurului contine 3 faze principale si care sunt date de miscarea aparenta pe bolta cereasa: directa si retrograda (aparent inapoi).

Cele 3 faze principale sunt urmatoarele:

I) 6 Iunie 2011 - 31 Aug 2011
Este prima faza de expansiune in care vom resimti o doza de optimism si incredere ca lucrurile incep sa mearga pe traiectoria dorita. La fiecare din noi aceasta etapa se manifesta in domenii diferite - vezi analiza de mai jos pe fiecare zodie in parte. Acum apar primele oportunitati de crestere si dezvoltare. Este momentul in care sa lansam la apa proiecte sau sa incepem sa lucram la planurile de dezvoltare pentru perioada urmatoare. Acum este riscul cel mai mare de a face unele excese sau de a ne intinde mai mult decat trebuie.

II) 31 Aug 2011- 26 Decembrie 2011
Faza in care Jupiter este retrograd- aparent inapoi. Este etapa in care incepem lucrul efectiv la proiectele noastre. Vom fi preocupati ca ceea ce am initiat sa prinda contur si sa devina o activitate stabila. Este o perioada in care trebuie sa fim foarte flexibili in modul in care facem lucrurile si sa avem curajul de a ajusta si schimba planul initial. Daca e ceva ce ati gandit initial si vedeti ca acum nu merge cautati sa faceti o schimbare. Nu va cramponati in a reusi asa cum ati gandit pentru ca puteti avea niste costuri mult mai mari - timp si bani. Este o perioada de renegocieri si rediscutat anumite contracte sa parteneriate. Aici includ si renegocierea contractelor de chirii, credite etc.

III) 26 Decembrie 2011 - 11 Iunie 2012
A treia etapa a trecerii lui Jupiter prin Taur este cea in care lucrurile ajung sa aiba o finalizare si se ajunga la un punct de stabilizare. Acum proiectele incepute prind contur si vom sti mai clar care e directia spre care trebuie sa mergem. Este o perioada favorabila atat pentru a continua ceea ce am inceput deja cat si pentru proiecte noi. E foarte posibil ca in 2011 sa analizam o serie de oportunitati aparute dar sa nu avem curajul de a trece la implementare. Acum ar fi momentul sa actionam.

Daca ne uitam la interactiunea lui Jupiter cu alte planete importante vom observa ca in toata aceasta perioada Pluto in Capricorn ii va fi companion. Cele doua se afla intr-o relatie armonioasa dar care genereaza foarte multa putere.  Cele doua planete se activeaza una pe cealalta si impreuna vor genera o serie de transformari radicale in vietile noastre. Ele creeaza oportunitati fantastice in viata noastra. Dar daca nu vom avea curajul de a merge pe noua directie atunci viata ne va obliga sa facem unele schimbari.

Mai jos puteti citi analiza detaliata pentru fiecare semn zodiacal in parte. Se poate considera atat pozitia Soarelui (zodia sub care ne-am nascut) sau pozitia Ascendentului.

HOROSCOP BERBEC

Jupiter in aceasta perioada se va afla in sectorul resurselor de care dispuneti. Prin resurse inteleg atat bani, bunuri dar si energie fizica si timp. Acum este momentul sa va canalizati energia pentru a atrage in viata dvs lucrurile de care aveti nevoie cu adevarat. Jupiter poate aduce oportunitati pentru a aduce in plan fizic acele resurse care simtiti ca va lipsesc. 
In primul rand este nevoie de o atentie pe partea de sanatate-alimentatie. Jupiter va aduce o tendinta de ingrasare datorata usurintei cu care veti asimila nutrientii in organismul dvs. Recomandarea ar fi sa faceti o schimbare in dieta dvs si sa adaugati mai multe fructe si legume.

Pe partea financiara , Jupiter va aduce oportunitati de a va creste castigurile. Fie ca e vorba de o crestere de salariu , gasirea unui loc nou  de munca sau surse alternative de castig cu siguranta vor fi ocazii de a creste. Dar atentie si aici: Jupiter va poate oferi mai mult decat puteti duce! Acest lucru se poate traduce prin un optimism exagerat vis-a-vis de anumite castiguri viitoare. Mai concret: bazandu-va pe o crestere a veniturilor veti simti nevoia de a va arunca la investitii mai mari. Iar per total sa ajungeti chiar intr-un punct in care lucrurile sa nu fie foarte bune. Si asta pentru ca ceea ce ati castigat nu ati gestionat corect. Sfatul meu: e momentul sa incepeti sa economisiti. Nu faceti investii ci lasati banii sa se adune. 
Vis-a-vis de cea mai importanta resursa de care dispuneti, timpul, este important sa invatati sa il gesionati mai bine. E bine sa retineti regula 80/20: 20% din timpul de care dispuneti genereaza 80% din rezultate. Daca va veti focaliza pe acele activitati productive atunci veti deveni mult mai eficient si productiv si veti putea sa faceti mult mai multe lucruri. Daca nu veti fi atent(a) atunci veti simti cum nu aveti timp sa respirati si sa faceti toate lucrurile pe care credeti ca trebuie sa le faceti.

Jupiter leaga casa banilor/resurselor de strainatate si studii. Aici pot fi mai multe scenarii in functie de situatia dvs concreta: obtinerea unei burse de studii, gasirea unor proiecte/loc de munca in strainatate, efectuarea unor calatorii mai costisitoare, cheltuieli pe parte juridica/procese, castiguri din activitati de invatamant si turism.

Tot legat de partea financiara in aceasta perioada Jupiter va favoriza rezolvarea unor situatii din trecut. Pot fi datorii mai vechi pe care acum le puteti plati. Sau sa primiti banii pe care altii vi-i datoreaza. De asemenea pot apare situatii din trecut si care sa necesite o reevalure. Si aceasta chiar daca totul era clar pana acum. Mai pot fi cheltuieli legate de sanatatea cuiva.

HOROSCOP TAUR

Jupiter va marca in aceasta perioada intrarea intr-un nou ciclu de crestere/dezvoltare de 12 ani. Acum sunteti in faza in care dati vietii dvs un nou impuls. Este momentul in care sa reflectati la directia pe care vreti o sa imprimati vietii dvs in urmatorii 12 ani. Este perioada in care plantati semintele ce mai tarziu vor incolti si prinde radacini. Ganditi-va la perioada 1999-2000 cand a inceput ciclul anterior si urmariti sa vedeti care au fost lucrurile incepute atunci si care s-au dezvoltat in anii urmatori.

Jupiter in aceasta perioada va confera o atitudine pozitiva si optimista asupra viitorului. Folositi acest moment pentru a va gandi la ceea ce doriti sa atrageti in viata dvs. Energia Taurului va va ajuta sa gasiti foarte usor acele lucruri pe care vi le doriti. Este bine sa va gasiti motivatii concrete si clare, sub forma unor lucruri sau activitati. De exemplu: o casa, o masina, o excursie. Intentia trebuie sa fie foarte clara pentru ca altfel nu veti reusi sa va motivati. Jupiter in Taur va aduce si o mare lene daca nu va motivati corect! Astfel puteti rata un start in viata dvs.  Si ganditi pe termen lung, la lucruri pe care sa le faceti in urmatorii ani.
Jupiter In Taur va aduce si o tendinta de a exagera si de a cauta sa faceti mai mult decat trebuie. In primul , similar celor cu Ascendentul in Berbec, poate apare o tendinta de ingrasare datorita usurintei cu care asimilati energiile din jur. De aceea e bine sa aveti un bun control asupra tot ceea ce faceti. Aceeasi tendinta de exagerare se va reflecta si asupra bugetului dvs. Veti fi mai inclinat(a) sa faceti cheltuieli care nu sunt neaparat necesare sau sa va cumparati mai mult decat aveti nevoie ( ex. 2 perechi de pantofi in loc de una). Aceste exagerari pot crea gauri in bugetul dvs. Iar pentru acoperirea acestor cheltuili veti fi nevoit(a) sa apelati la imprumuturi si credite.

Cu Jupiter in Taur atragerea de resurse din exterior (imprumuturi, credita, finantari) este mult mai usoara. Dar trebuie sa folositi aceste resurse intr-un mod chibzuit pentru ca altfel ajungeti doar sa devenit mult mai indatorata. Acesti bani pe care ii puteti atrage (nu e vorba de bani castigati ci de cadouri, mosteniri sau credite) ar fi indicat sa-i folositi pentru investitii care sa va ajute sa va dezvoltati. O directie foarte buna ar fi sa investiti in educatia dvs. Acum ar fi momentul sa va ganditi sa studiati ceva. Poate fi vorba de o aprofundare a unor studii (ex. MBA, Master) care va pot ajuta in plan profesional sau sa incepeti sa studiati ceva cu totul nou si care nu are legatura cu meseria dvs.

Iunie 2011-iunie 2012 este o perioada foarte buna pentru a incepe noi proiecte, atat personale cat si profesionale. Veti cunoaste lume noua si aveti ocazia de a va face mai cunoscut(a). Aceste noi contacte va pot ajuta mai tarziu in a va promova anumite idei si proiecte. Poate ar fi momentul sa va ganditi daca aderarea la vreo organizatie, comunitate sau asociatie profesionala v-ar ajuta sa cresteti si sa va dezvoltati.

HOROSCOP GEMENI

Aceasta perioada cu Jupiter in Taur este una de sfarsit de ciclu. Este o perioada de bilant pentru ultimii 11 ani si in care intr-un mod mai putin sau mai mult constient veti evalua modul in care au evoluat lucrurile in viata dvs. Veti revedea momentele importante care au avut loc din 2000 incoace si modul in care ele v-au influentat personalitate si modul de a fi. 

Acest an , iunie 2011-iunie 2012, este unul de reflectie si dezvoltare interioara. Este o perioada in care veti simti nevoia de a fi mai conectati la viata interioara decat cea exterioara. Asta nu inseamna ca in exterior lucrurile nu se intampla si ca e totul liniar. Este vorba de o schimbare in interiorul dvs, de o noua perspectiva pe care o veti capata. Este o stare de martor la ceea ce se intampla in viata dvs. O detasare care va permite sa vedeti anumite evenimente, relatii dintr-un unghi total diferit.  Foarte multe lucruri din subconstientul dvs vor iesi la suprafata sub forma intuitiei si flash-urilor. Pe romaneste: pica fisele. Acum veti intelege la un nivel mult mai profund toata suita de evenimente din ultimii 11 ani.

Relatiile sunt cele mai vizate pentru a trece prin acest proces de analiza si evaluare. Casatoria, parteneriatele , relatiile de iubire -toate se apropie de un punct de cotitura. Acest punct de cotitura nu inseamna neaparat rupere sau abandon (desi vor fi situatii) ci reevaluare a modului in care va raportati la respectivele persoane si relatii. La un nivel mult mai profund vi se schimba perspectiva,perceptia asupra relatiilor in general. Pentru cei care doresc sa iasa din anumite relatii si parteneriate aceasta este o perioada favorabila.  Pentru cei care doresc sa ramana in relatiile existente este nevoie sa-si schimba modul de abordare si cum isi percep partenerul/partenera. E nevoie de o schimbare interioara si care dupa iunie 2012 se va propaga cu putere si in exterior.

Tot aceasta perioada este una foarte buna pentru a investi in dezvoltarea personala. Este un moment in care puteti invata mai usor anumite lucruri. Mai ales cele care au o puternica componenta spirituala. Poate acum e momentul sa invatati sa meditati, sa practicati yoga, tai chi, qi gong sau orice alta forma de dezvoltare spirituala. Daca simtiti acest impuls , de a va focaliza pe propria persoana, atunci urmati-l. Faceti loc in viata dvs ca lucrurile sa se poate dezvolta si manifesta.

Si din punct de vedere profesional este o perioada importanta. Este un moment de analiza a situatiei actuale si gasirea unor noi directii de dezvoltare. E posibil sa fi ajung la un punct de cotitura si sa nu stiti exact incotro sa o luati. Intrarea lui Neptun in Pesti creeaza o serie de dificultati in a sti exact incotro sa mergeti. De aceea trebuie sa va lasati ghidati pentru ca oportunitati vor apare. Poate fi ceva la care sa nu va asteptati si care sa nu fie conform cu ceea ce va gandeati. Dar este bine sa mergeti pe aceea cale deschisa pentru ca in final va va aduce intr-o pozitie favorabila. Legat de planul profesional poate exista o nevoie de a face un pas inapoi pentru a capata o perspectiva de ansamblu. Acest pas inapoi poate fi si sub forma unei schimbari de pozitie, statut si care la inceput sa va faca sa fiti destul de circumspecti vis-a-vis de ceea ce se intampla. Dar retineti ca un pas inapoi poate duce la un salt mai mare in fata.

HOROSCOP RAC

Va aflati intr-un moment in care veti avea ocazia de a culege roadele muncii depuse in ultimii ani. Este o perioada in care va veti imbunatati imaginea si statul profesional si/sau personal. Pot apare oportunitati de a creste si a va dezvolta din punct de vedere profesional.  Dar aceasta sansa este rezultatul direct a eforturilor depuse pana acum.  Este o perioada in care sperantele renasc si in care veti da dovada de un optimism molipsitor.

Daca discutam de planul profesional pot fi sanse de a fi promovat(a), de a incepe un nou proiect care sa va duca in anii urmatori pe un nou drum. Dar aceasta crestere va necesita din partea dvs o schimbare a modului in care va desfasurati activitatea si modul in care interactionati cu cei din jurul dvs. Este vorba de o schimbare de perspectiva si care va necesita cateva luni de acomodare. Daca vorbim de o promovare atunci va trebui sa aveti rabdare si sa vedeti care sunt lucrurile care vi se cer in noua postura si este bine sa evitati sa actionati similar cu vechiul rol.

De asemenea Jupiter in Taur aduce oportunitati legate de strainatate si studii. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca in strainatate atunci in acest an aveti sanse mult mai mari in a gasi ceea ce cautati. Unele oportunitati pot veni foarte brusc si atunci cand va asteptati mai putin. Pentru cei care doresc sa studieze in strainatate aceasta perioada le este un favorabila si pot gasi sprijin de la prieteni, universitati sau alte asociatii si grupuri.

Referitor la prieteni, perioada iunie 2011- iunie 2012 este una foarte buna pentru a stabili noi contacte si a intra in noi cercuri de amici. Veti observa cum foarte multi oameni vin spre dvs si doresc sa interactioneze si sa va cunoasca. Exista si o mare usurinta in a lega noi prieteni si va veti simti ca peste in apa la petreceri, evenimente sociale sau alte intruniri ale unor grupuri de oameni. Multi dintre acesti amici va vor sprijini ideile si proiectele si va vor da impulsul de care aveti nevoie pentru a merge mai departe si de a va pune in practica ideile.

Si din punct de vedere sentimental avem o perioada buna. Exista o predispozitie pentru a va indragosti. De aceea trebuie sa fiti atenti la persoanele pe care le intalniti si modul in care va comportati. Daca sunteti deja intr-o relatie si nu doriti sa faceti o schimbare atunci e bine sa fiti mai precaut si sa nu va lasati dus de val. S-ar putea sa va treziti prea tarziu si sa va fie mai greu sa reveniti la starea initiala. Pentru cei liberi , Jupiter aduce oportunitati de a stabili noi relatii sentimentale. Dar de data aceasta lucrurile pot fi destul de diferite comparativ cu relatiile anterioare. Va fi un alt tip de experienta.

Financiar trebuie sa fiti mai precauti si sa dezvoltati o disciplina financiara. Riscul este de a va lansa intr-o serie de cheltuieli pe care sa nu le puteti sustine. Obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Va exista tentatia de a cheltui banii pe lucruri sau servicii care sa va ajute sa va integrati intr-un nou grup.  Recomand mai multe precautie pentru ca a va afirma doar prin lucrurile pe care le cumparati poate dauna grav bugetului. FInanciar problema nu este la ce si cat castigati ci la cum cheltuiti banii. 

 

HOROSCOP LEU

Jupiter in Taur in perioada iunie 2011-iunie 2012 va aduce oportunitati de crestere si dezvoltare profesionala. Este un moment in care sa fructificati anumite oportunitati care apar in viata dvs. Aveti ocazia de a va consolida imaginea si de a capatata o recunoastere in mediul in care actionati. Relatiile cu sefii sunt favorizate si va puteti bucura de aprecierea si sprijinul lor.

Dar aceasta crestere si dezvoltare nu vine neaparat foarte usor. Ea necesita un efort din partea dvs si vor fi momente in care va trebui sa luptati pentru ideile si parerile dvs.  Poate fi si situatia in care concurati cu mai multi colegi pentru aceeasi pozitie. Este vorba de o competitie in care va trebui sa dati ce aveti mai bun. Ideea este ca Jupiter va sprijina in ceea ce faceti si trebuie sa aveti curajul de a accepta o provocare si de a face pasul inainte. In acelasi timp trebui sa va temperati orgoliul pentru ca exista riscul de a va supraestima sansele sau o anumita situatie. In aceasta situatie va puteti trezi mai dur la realitate si sa constatati ca v-ati intors la o situatie de acum cateva saptamani sau luni. Daca sunteti precauti puteti evita aceste capcane ale ego-ului.

Aceasta perioada este una buna si pentru cei care vor sa o ia pe cont propriu si sa-si dezvolte propria afacere. Acum este momentul sa dati drumul la treaba. Este un moment optim sa cautati finantare pentru proiectele dvs. Fie ca e vorba de sprijinul unui prieten sau accesarea unor fonduri structurale , Jupiter in Taur va ajuta in gasirea resurselor necesare.

Recomandarea ar fi sa cautati sa mergeti singur pe acest nou drum si sa evitati sa va implicati financiar (banii dvs) intr-o colaborare. A atrage fondurile altora va este favorabil. A da din banii dvs lucrurile nu mai sunt atat de bune. Exista riscul unor pierderi.

Tot legat de bani in perioada iunie 2011-iunie 2012 mai pot apare mosteniri, cadouri importante pe care sa le primiti. Pot fi de la dvs sau de la sot/sotie.  Mai poate fi si o perioada in care sa clarificati unele aspecte de natura financiara: credite mai vechi, mosteniri de familie etc.

Pentru cei care au copii in acest an vor avea bucurii din partea lor. O bucurie poate fi chiar  aparitia unui copil in familie. Altfel pot fi reusite ale copiilor care sa va bucure si sa va aduca satisfactie.

Din punct de vedere relational-sentimental, Jupiter in Taur poate duce unele relatii catre casatorie sau intr-o faza in care anumite responsabilitati sunt asumate de catre ambii parteneri. Un plus de imagine si/sau imbunatatire financiara poate veni prin intermediul partenerului/partenerei.

 

 

HOROSCOP FECIOARA

Jupiter in Taur marcheaza o perioada de crestere si dezvoltare personala. Va aflati in punctul in care incepeti sa va construiti o noua viziune a vietii, o noua filosofie de viata. Este necesar sa abordati viata dintr-o noua perspectiva si sa cautati sa va definiti noi obiective la care sa lucrati in anii urmatori.

Acum are loc partea de planificare si stabilire de obiective. Incotro ati vrea ca viata dvs sa se indrepte? Unde ati dori sa ajungeti din punct de vedere profesional? Care sunt lucrurile care trebuie sa le schimbati la dvs? Ce va tine pe loc? Care sunt idealurile si aspiratiile dvs? Acum e momentul sa raspundeti la aceste intrebari si sa incepeti sa actionati pentru a pregati terenul. Ideea principala este de a va focaliza pe ce vreti sa atrageti in viata dvs si nu pe ceea ce nu va convine , nu va place.

Aceaste perioada este una foarte buna pentru a invata lucruri noi si a investi in dezvoltarea personala. Daca simtiti nevoie de a studia ceva, legat sau nu de profesie, va recomand sa faceti acele lucruri. Chiar daca in acest moment nu vedeti care ar fi valoarea adaugata a acelor lucruri peste 2-3 ani va vor ajuta si vor face diferenta in anumite situatii. A invata o limba straina , de exemplu, poate fi ceva care sa va doriti, sa simtiti ca ar trebui facut dar nu vedeti cum v-ar ajuta in cariera si in viata. Nu va faceti probleme legat de acest subiect. In timp o sa apara si oportunitatile. Ganditi-va ca nu e intamplatoare dorinta de a studia ceva anume.

Strainatatea poate juca un rol important in viata dvs in aceasta perioada. Este foarte posibilsa calatoriti mai des decat de obicei sau sa stabiliti mai multe contacte cu strainii. Aceste calatorii pot fi legate de munca sau studii. Perioada favorabila si celor care intentioneaza sa se stabileasca in strainatate.  Apar oportunitati de relocare si stabilire in strainatate.

Legat de relatiile de familie este o perioada in care va trebui sa faceti ceea ce trebuie. Pot apare o serie de situatii in care va trebui sa plecati de la principiile si ceea ce vi se pare corect ca trebuie sa fie si sa ajungeti la ceea ce va face cu adevarat fericiti. Pot fi principii de viata care sa va blocheze in a fi fericit(a). E timpul sa le schimbati, ajustati.

Mai pot exista situatii in care partenerul/partenera de viata sa ai posibilitatea de a lucra/studia in strainatatea sau sa calatoreasca mai des. Iar acest lucru va influenteaza viata de cuplu si modul in care relationati cu el/ea. Poate apare un sentiment de abandon si insatisfactie. Dar trebui sa-l depasiti si sa acceptati provocarea si noul pe care aceasta situatia il aduce. Poate fi o trambulina si pentru dvs.

Perioada foarte buna si pentru a rezolva probleme de natura juridica. Daca aveti pe rol ceva procese in aceasta perioada veti avea de castigat de pe urma lor. Jupiter in Taur va confera sansa si protectie de la magistrati si puteti beneficia de modul in care functioneaza sistemul juridic.

 

 

HOROSCOP BALANTA

Notiunea de echilibru , atat de specifica Balantei, va fi pusa la grea incercare in aceasta perioada. Jupiter in Taur va genera situatii in care foarte usor va puteti dezechilibra atat din punct de vedere al energiei de care dispuneti cat si financiar.

In primul rand este nevoie sa acordati o mai mare atentie sanatatii dvs. In aceasta perioada puteti pierde mult mai usor energie si de aceea starea de oboseala se poate instala mult mai repede. A va doza efortul si a face doar lucrurile importante este vital acum. Pierderea de energie se poate datora atat factorilor externi (relatiile cu cei din jur) cat si interior (stare de agitatie emotionala). Este foarte posibil sa fi ajuns la un punct in care nu mai puteti sustine anumite compromisuri facute in relatiile dvs. Iar acest lucru creeaza o stare de agitatie foarte mare si va este dificil sa luati o decizie. Sfatul meu este sa aveti curaj sa spuneti si sa faceti acele lucruri care va avantajeaza pe dvs si nu pe celelalt. Chiar daca va produce suparare in cealalta parte,  propria dvs persoana este mult mai importanta. Este bine sa faceti curatenie in relatiile dvs si sa le eliminati pe cele care va fac sa nu va simtiti bine.

Un sector foarte activ in aceasta perioada este cel financiar. Este o perioada foarte favorabila pentru a atrage fonduri pentru proiectele si investitiile dvs. Perioada buna pentru a obtine un imprumut pentru o achizitie de casa sau alte achizitii importante. Este o perioada in care puteti clarifica anumite aspecte financiare si care pot fi in relatia cu familia: mosteniri, partaje , finalizari procese etc. Jupiter se va manifesta pozitiv si in situatiile in care doriti sa vindeti ceva si pana acum nu ati reusit sa o faceti.  Jupiter va aduce acele oportunitati de a  incheia procesul de vanzare.

Tot din punct de vedere financiar este important sa aveti un grad de control mai mare. Jupiter actioneaza ca o lupa si de aceea el amplifica atat partea pozitiva cat si partea negativa. Adica el aduce, pe de o parte oportuniti de tipul castiguri care nu sunt din munca dvs (mosteniri, cadouri etc) iar pe de alta parte ne face sa fim mult mai cheltuitori. De fapt el ne induce o atitudine prea optimista vis-a-vis de finantele si posibilitatile noastre. De aceea a fi mai temperat(a) cu cheltuielile ar fi un lucru foarte pozitiv si care v-ar scuti de multe neplaceri. 

Pot apare anumite cheltuili de natura administrativa (cheltuieli pe care trebuie sa le faceti dar care nu reprezinta o achizitie anume - ex. reparatii) sau cheltuieli legate de sanatate. Poate fi vorba de propria sanatate sau a cuiva din familie.

Pentru cei care au afaceri proprii sau lucreaza in comert/vanzari urmeaza o perioada foarte buna , cu multe oportunitati de noi afaceri si noi semnari de contracte profitabile.

 

 

HOROSCOP SCORPION

Perioada foarte activa pentru cei cu influenta de Scorpion. Jupiter in Taur aduce un plus de energie in plan relational - indiferent de natura relatiilor, profesionale sau sentimentale.

Pentru cei care sunt in cautarea unui partener de viata acum urmeaza o perioada favorabila pentru a porni o noua relatie. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aveti deschiderea necesara pentru a accepta ceea ce vine din exterior. Singurul lucru la care trebuie sa fiti atent(a) este sa nu alergati dupa 2 iepuri. Jupiter poate crea mai multe oportunitati si corelat cu un nivel mai ridicat de optimism va poate creeaa dificultati in a alege si in a hotara ce anume doriti sa faceti mai departe.  Pentru cei care sunt deja implicati intr-o relatie acum urmeaza o perioada in care puteti simti nevoia de a trece pe un alt nivel. Poate apare o dorinta de a formaliza relatia printr-o casatorie sau de a face o investitie impreuna cu partenerul.

Si relatiile profesionale sunt favorizate de trecerea lui Jupiter in Taur. Mai ales cei care care lucreaza in vanzari sau direct cu oamenii vor avea rezultate foarte bune. O perioada in care puteti fructifica la maxim anumite relatii si contacte si sa obtineti contracte foarte bune din punct de vedere financiar. Este o etapa de crestere si dezvoltare profesionala in care va extindenti aria in care activati si porniti noi proiecte , noi colaborari. Puteti stabili noi parteneriate si asocieri care sa se dovedeasca a fi profitabile pe termen mediu-lung. Doar sa fiti atenti la riscuri si sa evitati in a va lansa in lucruri care nu prezinta un minim de siguranta. Si asta indiferent de cat de frumos va spune celalalt ca vor fi lucrurile. Mergeti pe lucruri cat mai sigure si mai clare.

Jupiter in Taur din punct de vedere profesional aduce oportunitati de a avansa sau de a va lansa intr-o activitate independenta. Aveti posibilitatea de a face o schimbare in cariera dvs astfel incat sa va apropie mai mult de ceea ce v-ar place sa faceti. Pot apare proiecte noi si care sa va ajute sa va folositi creativitatea, abilitatile si talentele de care dispuneti. Folosindu-va aceste abilitati puteti obtine rezultate care sa va impinga in fata si sa va faceti remarcat(a).

Tot Jupiter aduce o influenta pozitiva care vine din partea partenerului/partenerei. El/ea poate avea o perioada foarte buna si care sa-i aduce o crestere de pozitiei sau o imbunatatire semnificativa a situatiei financiare.

 

 

HOROSCOP SAGETATOR

Cuvantul de ordine in aceasta perioada pentru dvs este 'rentabilitate'. Ar trebui sa acordati o importanta mai mare modului in care faceti anumite lucruri si a activitatilor pe care le efectuati.

Jupiter in Taur va pune o presiune destul de mare pe dvs in termeni de volum de munca si activitati administrative. Ele vor veni sub forma un oportunitati de a creste si dezvolta profesional. Dar daca nu sunteti atent(a) este posibil sa va treziti ca lucrati mult mai mult decat o faceati inainte si nu de multe ori fara un plus financiar. Ar trebui sa actionati pe doua directii: optimizare a activititatilor pe care le efectuati si alegeri corecte.

Din punct de vedere optimizare va trebui sa invatati sa eficientizati lucrurile si sa deveniti mai eficient(a). Acest lucru poate presupune o schimbare destul de profunda a modului in care lucrati. Cautati sa ganditi de 2 ori un lucru inainte de a-l face si cautati sa nu cadeti in capcana 'lasa ca pot sa fac'. La capitolul alegeri corecte este bine sa cantariti bine ceea ce vi se ofera si sa nu va aruncati la orice propunere care aparent suna bine. Cel mai probabil vi se pot da responsabilitati noi - implicit mai mult de munca - dar fara a vi se lua de pe umeri cele vechi. De aceea este bine sa cantariti bine fiecare situatie si sa cautati sa clarificati din start toate aspectele acelei propuneri. Si cautati sa nu va incredeti in promisiunile facute ci mai mult de cum evaluati dvs situatia. Tot in aceasta perioada mai pot apare oportunitati de a calatori in interes de serviciu sau chiar de a lucra in strainatate.

Per total este o perioada de expansiune profesionala si aveti ocazia de a face o serie de schimbari. Dar trebuie sa fiti atent(a) sa nu va aruncati cu capul inainte fara a sti exact ce anume va asteapta. Jupiter va face hiperoptimisti in ceea ce priveste capacitatea de munca de care dispuneti. Perioada buna si pentru cei in cautarea unui loc de munca sau care doresc sa schimbe firma la care lucreaza.

Am subliniat importanta eficientei in perioada urmatoare pentru ca o suprasolicitare la locul de munca genereaza automat un stres mai mare si astfel sanatatea este afectata. Este o perioada in care trebuie sa avem grija de sanatatea noastra si sa evitam sa ne suprasolicitam. Odata intrati in vartejul stresului si supraincarcarii ne va fi foarte greu sa iesim. Si in acel moment organismul nostru fiind supus la suprasolicitari poate ceda si pot apare probleme de sanatate. Exista riscul de a va epuiza si de a fi in permanenta obositi si lipsiti de energie. Ceea ce trebuie sa faceti este sa acordati o atentie mai mare perioadei de odihna si alimentatiei.

 

 

HOROSCOP CAPRICORN

Jupiter in Taur si Pluto in Capricorn ,actionand impreuna, vor induce o serie de schimbari importante in viata dvs. In primul rand este vorba de un focus mult mai mare pus pe propria persoana. Este o perioada in care sa descoperiti cine sunteti cu adevarat si ce inseamna fericirea pentru dvs. Cele doua planete vor aduce o schimbare de perspectiva asupra propriei persoane si asupra modului in care va percepti viata. Veti simti din ce in ce mai puternic nevoia de a fi tu insuti si de a cauta sa faci lucruri care sa te implineasca si mai putin sa faci altora pe plac.

Jupiter va aduce oportunitati in a va manifesta creativitatea si care poate fi in stransa legatura cu profesia dvs. Veti avea sansa de a va face remarcat si de a obtine un sprijin de la persoanele pentru care le lucrati. Dar inca , din punct de vedere profesional, sunteti intr-o perioada in care lucrurile evolueaza mai lent si favorizeaza proiectele pe termen lung.

Din punct de vedere sentimental urmeaza o perioada foarte activa. Veti avea o deschidere mai mare spre a porni o noua relatia si de a va indragosti. Daca exista acesta deschidere atunci Jupiter va creea cu siguranta oportunitatile prin care sa cunoasteti acele persoane. Pot fi situatii in care sa va reintalniti cu persoane din trecutul dvs , foste relatii, sau sa dezvoltati relatii ferite de ochii lumii.

Atentie si la partea financiara pentru ca Jupiter va face sa fiti mai deschisi catre cheltuieli fara rost sau investitii riscante. Veti simti nevoia de a investi in imaginea dvs sau de a tine pasul cu prietenii sau oamenii din cercul in care va invartiti. Este bine sa stiti dinainte daca puteti tine pasul si daca nu cumva efortul financiar este prea mare.  Altfel va puteti trezi ca v-ati intins mai mult decat va e plapuma si ca ati acumulat datorii.  Pe partea de investitii fiti atent la ceea ce semnati. Evitati sa va implicati in afaceri riscante desi prima impresie este ca lucrurile sunt foarte sigure. Jupiter favorizeaza anumite speculatii si investitii pe termen scurt. Dar evitati sa riscati mai mult decat sunteti dispus(a) sa pierdeti. Norocul nu dureaza mult.

 

 

HOROSCOP VARSATOR

Jupiter in Taur va creea o serie de oportunitati de crestere si dezvoltare in plan personal. Va aflati intr-o etapa in care nevoia de expansiune in plan personal este mult mai mare. Ea este sustinuta de o viziune optimista asupra viitorului si o incredere mai mare in propriile forte si posibilitati de a va extinde. In functie de horoscopul fiecarei persoane aceasta crestere poate imbraca diferite forme.

Un prim aspect este cel legat de camin ca si casa/locuinta sau alte activitati de natura imobiliara. In anul ce urmeaza veti avea ocazia de a face o achizitie sau de a va construi o casa noua. Acum este momentul in care sa incepeti sa va preocupati mai intens de acest subiect si sa luat anumite decizii. Trebuie sa retineti ca vorbim aici de perioada iunie 2011 - iunie 2012 si nu de un termen scurt. In 2011 puteti incepe sa lucrati la proiect si sa va faceti planul de bataie iar in 2012 sa incepeti lucrul efectiv. Legat de aceste investitii doar un singur sfat: nu va intindenti mai mult decat va e plapuma! Veti fi tentat sa va aruncati la un buget mult mai mare - ca daca tot cumparam sau facem o casa - fata de cat castigati. Iar acest lucru va poate destabiliza pe termen lung. Este mai bine sa faceti lucrurile treptat si sa porniti de la ceea ce va puteti permite.

Dezvoltarea in plan personal se poate reflecta si relatiile de familie. Pentru anumite persoane poate fi un moment in care sa simta nevoia de a-si intemeia o familie. Pentru altele poate fi o perioada in care sa apara un copil in viata lor (fie ca parinti, fie ca bunici).  Jupiter indica expansiunea, cresterea si care capata forme diferite. Chiar si aparitia unui animal de companie in cadrul familiei se incadreaza in acest trend.

Jupiter ii favorizeaza si pe cei care intentioneaza sa se reloceze la distanta sau in strainatate. Acum este momentul veti avea curajul de a lua o decizie legata de acest subiect. Veti primi un sprijin din partea unor prieteni care va vor ghida si va vor oferi o mana de ajutor. 
Pentru multi poate fi o perioada in care sa calatoreasca mai mult in interes de serviciu. Pot apare oportunitati de crestere profesionala sub forma unor proiecte mai mari si care vor necesita prezenta dvs in alte locuri. Atentie sa nu neglijati familia punand un focus prea mare pe cariera.

In plan personal traversati o perioda in care trebuie sa va reformulati principiile dupa care va ghidati in viata. E nevoie sa capatati o noua perspectiva a vietii dvs si sa capatati mai multa incredere in propriile forte.

 

 

HOROSCOP PESTI

Jupiter in Taur va aduce o perioada foarte dinamica si veti avea mult mai multa energie decat de obicei. Acum veti avea ocazia de a calatori mai des sau in locuri care pana acum va erau inaccesibile. Calatoriile pot fi ca urmare a unor proiecte profesionale sau datorate unor studii. Veti avea ocazia de a cunoaste noi persoane si de a va face noi prieteni.

Tot in aceasta perioada sunt favorizate toate activitatile legate de studii, fie ca e vorba de o perfectionare legata de locul de munca fie ca e vorba de dezvoltarea unui nou hobby. Chiar va recomand ca in acest an sa incepeti sa invatati ceva nou. O noua limba straina v-ar prinde bine pe viitor , in anii urmatori, cand Jupiter va poate aduce oportunitati pe aceasta directie. Daca simtiti nevoia de a citi ceva nou atunci faceti-o. Nu stati sa va ganditi 'La ce-mi foloseste?'. Mergeti si invatati ceea ce doriti indiferent daca e vorba de un curs organizat sau ceva pe cont propriu.

Perioada Iunie 2011- iunie 2012 se anunta a fi una buna si din punct de vedere financiar. Dar sunt vizate in primul rand investitiile pe termen lung. In ultimul an au exista anumite dificultati de natura financiara care v-au obligat sa mai taiati din cheltuieli si sa va revizuiti tot bugetul. Acum treceti intr-o alta etapa: de crestere si dezvoltare.  Acum trebuie sa faceti dovada ca ati dobandit o disciplina financiara si ca va veti gestiona mult mai bine resursele financiare.

Sunt favorizate toate activitatile de comert, negociere si semnari de contracte. Vor apare oportunitati de a va imbunatati situatia financiara si de a face investitii profitabile. Poate fi momentul in care sa incepeti sa castigati mai multi bani la locul de munca. Pentru cei care lucreaza in vanzari, comert sau au contacte directe cu clientii Jupiter in Taur va aduce un sprijin puternic si sanse de crestere si dezvoltare.

Si din punct de vedere sentimental este o perioada buna pentru ca Jupiter favorizeaza intalnirea de noi persoane si stabili noi relatii. Totusi exista un risc indus de Neptun in Pesti: dificultatea in a-i percepe pe ceilalti asa cum sunt ei. De aceea trebuie sa fiti atent(a) si sa evitati sa va aruncati cu capul inainte sau sa fiti hiperoptimisti.  Daca nu sunteti atenti puteti face alegeri gresite si sa va indragostiti de cine nu trebuie.

 

 

Share this post