Un început de toamnă electrizant – Horoscop 30 August – 11 Septembrie 2019

horoscop-sept-2019

Horoscop Septembrie 2019

În perioada 30 August – 14 Septembrie 2019, timp de 16 zile, 4 planete personale (Soare, Mercur, Venus și Marte)  se vor afla în semnul Fecioarei. Această concentrare a energiilor pe semnul Fecioarei este destul de rară dacă luăm în calcul și durata fenomenului. În trecut,  respectivele planete au stat atât de mult în semnul Fecioarei în septembrie 1987, 1927, 1891 etc. 

Observăm că această configurație este destul de rară și prin urmare natura evenimentelor și reacțiilor pe care le pot declanșa sunt destul de greu de evaluat. Ele nu se încadrează într-un anumit tipar, într-o anumită ciclicitate. 

Ceea ce face ca această perioadă să fie și mai interesantă este prezența Lunii Negre în semnul Peștilor și realizând o opoziție cu fiecare planetă pe rând în perioada 30 August – 11 Septembrie 2019.  Căutând în trecut momentele când s-a repetat acest tipar am găsit doar Septembrie 1656 – căutarea a fost făcută în pentru perioada 558 – 2091. Practic avem parte un moment unic în istora modernă. 

Perioada de acum va fi activată de Luna Nouă din 30 August 2019 la 6 grade Fecioară. Ea se va încheia la Luna Plină din 14 Septembrie 2019 la 21 Pești. 

Haideți să traducem toate aceste influențe astrale. Pentru început ne vom referi la influențele la nivel personal, individual și pe urmă vom studia impactul la nivel global și la nivelul României.

Hiperactivarea energie Fecioarei, în mod normal, amplifică capacitatea noastră de a ne concentra pe aspectele practice ale vieții având un plus de atenție la detalii și mai multă putere de muncă.  Dar prezența Lunii Negre în semnul opus generează o serie de dezechilibre importante. 

Luna Neagră opoziție cu planetele din Fecioară este sinonim și cu Priap conjunct cu respectivele planete. Acest lucru duce la o percepție și utilizare instinctuală a energie Fecioarei și manifestând mai mult tendințele negative. Aspectele pozitive ale Fecioarei sunt privite ca ceva ”rău” de care trebuie să fugim, să ne îndepărtăm. Astfel focusul se mută pe energia Peștilor, unde se află Luna Neagră. Află cum te influențează Luna Neagră în această perioadă – horoscop Luna Neagră Pești

În loc de ordine, structură, viziune practică și dezvoltarea de rutine sănătoase vom avea tendința de a ne refugia în ideologie, teorie, visare, proiecție și haos. Brusc putem simți că tot ce reprezintă ordine și structură în viața noastră trebuie schimbat , dizolvat. Această tendință este foarte periculoasă pentru că poate duce la acțiuni nesăbuite și autodistructive. Practic vom face opusul la ceea ce ne este bine, la ceea ce ar trebuie. 

Sfatul meu în această perioadă este de a deveni mai conștienți de aceste tendințe interioare și să acceptăm faptul că ne va fi mai dificil să acceptăm regulile și rutina zilnică. Luați o pauză dacă simțiți nevoia dar evitați să faceți schimbări majore. Percepția dvs. nu este cea corectă și poate genera probleme și complicații. 

Tot acest dezechilibru al Fecioare va duce la o amplificare a principiului ”scopul scuză mijloacele”. Putem simți că nu suntem obligați să ținem cont de ceilalți, de reguli, de valori pentru a obține ceea ce ne dorim. Astfel, putem foarte ușor să acționăm în viața noastră de o manieră brutală, dură și să ajungem să-i mințim pe cei din jur doar pentru a obține ceea ce ne dorim. Totodată, cei din jur vor fi inclinați să aibă acest comportament față de noi. Cu siguranță ne vom confrunta cu astfel de situații în care vom observa lipsa de empatie în ceilalți. Ei vor face orice pentru a-și atinge obiectivul. Este bine să nu reacționăm exagerat și să nu o luăm personal. Ne protejăm dar fără a ne ghida pe ideea că ”scopul scuză mijloacele”.  Apără-ți interesele într-un mod ferm, clar și fără a minți sau păcăli.

E interesantă și succesiunea conjuncțiilor cu Priap: întâi Venus, urmată de Mercur, Soare și Marte. La început va apare o dorință foarte puternică (Venus), un impuls de a face ceva interzis, ceva care în mod normal nu te-ar stimula. Respectiva dorință va activa mentalul (Mercur) și vom căuta să ne justificăm acțiunile și ceea ce vrem să facem. Soarele va aduce validarea și stabilirea intenției iar Marte la final va genera acțiunea, inițiativa. Totul va pleca de la o ispita, de la ceva ce ne-ar place la un mod ideal dar în total în dezacord cu ființa noastră. Punctul de plecare poate fi o situație relațională, afectivă sau chiar financiară – Venus simbolizând și banii.

Cei care au planete sau Ascendent la gradele 11-15 Fecioară, Pești, Gemeni și Săgetător vom resimți mult mai puternic aceste influențe. Poți verifica aici dacă ai planete la acel grade

Este foarte important ca în această perioadă să acordăm o atenție deosebită stării de sănătate. În opinia mea, aici pot apare cele mai mai probleme și dezechilibre. De evitat să se înceapă noi  diete, tratamente și alte regimuri alimentare dacă nu sunt obligatorii. Dacă îți vine vreo idee de a schimba ceva în dieta ta este mai bine să aștepți până în Octombrie. Această recomandare se aplică și la tot ceea ce înseamnă rutină, stil de viață, muncă și activitate profesională.

Info: Profilul astrologic al copilului tău – află care sunt tiparele comportamentale definitorii ale copilului tău și cum se manifestă el din punct de vedere emoțional, mental și afectiv.

La nivel global, aceste influențe vor duce la ridicarea la putere a aceluiași principiu ”scopul scuză mijloacele”. Se pot declanșa o serie de evenimente care să producă un dezechilibru major la nivel global. Să nu uităm că ne aflăm într-o etapă în care puterea distructivă este la cote maxime

Cea mai sensibilă zonă este Hong Kong-ul pentru că aceste influențe vizează în mod direct zona respectivă. Aici lucrurile pot degenera foarte ușor spre haos și putem asista la o intervenție dură din partea Chinei plecând de la principiul ”scopul scuză mijloacele”. 

Pentru România acest început de septembrie va fi ”electrizant pentru că la gradul 13 Fecioară se află Vertex în harta de la 1918. Acest lucru face ca evenimentele din această perioadă să fie importante și cu un marcaj de duritate, de șoc electric. 
În primul rând, aș sublinia importanța perioadei din punct de vedere relații internaționale. Începutul lui septembrie poate duce la o serie de dispute și tensiune în parteneriatele pe care România le are. E posibil să existe o reacție mai dură, venită din afară, vis-a-vis de ceva ce se întâmplă la noi în țară.

În al doilea rând, se pot declanșa o serie de evenimente care pot veni ca un șoc, ca un curent electric și se pot manifesta în mod spontan având o reacție în lanț. Este dificil de estimat exact ce se va întâmpla și nu reprezintă scopul acestui articol. Riscul de accidente cu impact la nivel de țară este mult mai crescut în această perioadă. 

Dacă ne uităm la harta Guvernului Dăncilă, vom observa că toate aceste aspecte au loc peste Neptun la 13 grade Pești din Casa 7. Ar fi un indiciu de pierdere a sprijinului politic pentru acest guvern. Se tot vorbește de rupere alianței cu ALDE – la momentul scrieri acestui articol încă nu era decis viitorul alianței. 

Totodată, momentul Septembrie 2019 poate acționa într-un mod puțin vizibil și cu efecte mai târziu. În 1987, în septembrie s-a repetat accentuarea energiei Fecioarei , dar fără Luna Neagră. Pe 15 Noiembrie 1987 a fost revolta de la Brașov iar pe 19 Octombrie 1987 cădere la bursă din New York – Black Monday 

Dacă analizăm anul 1656, atunci când și Luna Neagră a fost în Pești în opoziție cu planetele din Fecioară, găsim un lucru interesant: Köprülü Mehmed Pasha devine Marele Vizir la Imperiului Otoman (14 Sept 1656). Köprülü Mehmed Pasha a ajutat la reconstruirea puterii Imperiului Otoman și a eliminării corupției. A avut un rol foarte important în evoluția Imperiului Otoman din acel moment. Detalii aici  

În concluzie: în perioada 30 Aug – 11 Septembrie 2019 este indicat să fim mai atenți la propria noastră sănătate și la tendințele autodistructive care pot apare. E bine să evităm să acționăm după principiul ”scopul scuză mijloacele” deoarece mai târziu vom achita nota de plată. 

Dacă doriți mai multe detalii legate de influența acestei configurații la nivel personal puteți apela la serviciile de consiliere astrologică oferite de Ascella.

Toate bune,
Dan

Alte articole de actualitate Puterea emoțiilor tale sau Luna în harta natală , Ce vrei tu de la viață sau horoscopul perioadei Aprilie – Septembrie 2019

Total
0
Shares
Related Posts