Soluții ingenioase la plic: 2-8 Iunie 2022

În perioada 2-8 Iunie 2022 avem parte de o întâlnire dintre Uranus și Pallas Athena. Un moment al inovației și a soluțiilor ingenioase.
Soluții ingenioase

În perioada 2-8 Iunie 2022, Pallas Athena și Uranus își vor da întâlnire în semnul Taurului – la gradul 16 – generând conjuncturi și tipare comportamentale extrem de interesante.

Pallas Athena este unul dintre cei mai importanți asteroizi și este în strânsă legătură cu modul în care luăm decizii la nivel strategic, cu abilitatea de a rezolva probleme dificile și capacitatea de a găsi soluții practice. Uranus este un simbol al neprevăzutului, a surprizei, a inovației, a ingeniozității, a tot ceea ce este altfel, diferit sau nonconformist.

Atunci când cele două corpuri cerești își dau întâlnire pe cerul nostru se creează o oportunitate excelentă pentru a căpăta noi perspective asupra propriei vieți, asupra modului în care trăim viața de zi cu zi. Crește și capacitatea de a găsi soluții inovatoare la problemele pe care le avem de rezolvat. Soluții ingenioase la plic!

Prin urmare, să nu vă surprindă faptul că în această perioadă o să vă vină tot felul de idei năstrușnice și o să doriți să faceți lucrurile altfel. Nevoia de a inova, de a ieși din rutina zilnică va deveni mult mai puternică. La fiecare se va manifesta diferit, în funcție de harta astrală individual, de etapa în care se află..

Pozitiv putem folosi aceste zile pentru a căuta în mod activ să schimbăm ceva la modul în care ne trăim viața. Cuvântul cheie este inovație. Ai curajul de a experimenta și a identifica noi căi, instrumente sau metode pentru a-ți îmbunătăți viața.

Taurul este semnul care găzduiește această întâlnire dintre Pallas Athena și Uranus. Arhetipul Taurului este unul strâns legat de corpul fizic, de nevoile și resursele primare, de dorința de a fi profitabil în tot ceea ce faci. Putem astfel să găsim mai ușor soluții inovatoare în modul în care ne gestionăm resursele, de modul în care obținem profit în tot ceea ce facem. Prin profit nu mă refer strict la un câștig material ci la valoarea adăugată a acțiunilor noastre.

Cum pot eu să-mi îmbunătățesc fluxul de resurse (energie, timp, bani)? Unde pot eu să fac o schimbare, să aduc ceva nou, să optimizez ceea ce este deja? Există oare alte căi de a obține ceea ce am nevoie? Acestea sunt întrebări pe care ni le putem adresa în această perioadă. Făcând acest lucru putem lucra în mod activ și conștient cu această configurație astrală. Altfel poate trece neobservată pe lângă noi.

Această conjuncție are loc la fiecare aproximativ 5 ani. Este are loc la un interval care o face să nu fie prea obișnuită – comparativ cu luna plină care are loc la fiecare 28 de zile – dar nici prea rară – comparativ cu ciclul Jupiter-Saturn care are loc la fiecare 20 de ani. La fiecare 5 ani noi avem ocazia de a profita de aceste energii arhetipale pentru a inova ceva în viața noastră.

Dincolo de cele scrise mai sus, conjuncția Pallas Athena – Uranus are și alte efecte.

Ea poate aduce momente de haos spontan în viața noastră. Dacă la gradul 16 Taur ai ceva planete sau alte elemente din harta natală se conectează la acest grad, poți simți în această perioadă momente cum lucrurile pot exploda și scăpa de sub control. Am putea crede că este vorba de ceva ce ni se întâmplă fără voința noastră.

În realitate, haosul apare pentru că noi am avut un comportament care a generat în exterior astfel de reacții. Este ca și cum ne-am pus o armură, am luat o atitudine (fără a fi foarte conștienți de ea) care i-a pus în gardă pe cei din jur și i-a stimulat să acționeze altfel decât în mod normal. Soluția constă în a scoate armura, în a schimba atitudinea sau comportamentul manifestat. Respiră adânc și schimbă-ți abordarea pentru a ieși din zona de haos din acel moment.

Această configurație mai poate fi folosită eficient pentru a te elibera din rolul de fata/băiatul lui tata sau a mamei și a învăța să-ți iei propriile decizii, să manifești alegerile tale. Se poate referi și la relațiile cu șefii sau cei care au o anumită autoritate asupra noastră – inclusiv soțul, soția, psihologul, astrologul etc. Este vorba de persoanele cărora tu le dai din puterea ta decizională. Asta nu înseamnă să faci contrar la ceea ce spun ei ci să nu accepți 100% calea indicată de ei. Alege liber și încearcă și alte opțiuni sau moduri de a face lucrurile.

Pentru o imagine mai clară și personalizată a situație astrale curent îți recomand să intri pe AstroSfaturi, o aplicație care îți descrie influențele astrale din astrograma ta. Ai posibilitate de a-ți face un cont gratuit pentru a urmări influențele zilnice.

Ca lectură suplimentară, recomand articolul Spontaneitate versus planificare : ”A fi spontan sau a-ți planifica activitățile? Cum este mai bine? Cred că fiecare dintre noi s-a confruntat cu această dilemă la un moment dat. Unii dintre noi au o nevoie de control mult prea mare și automat merg mult pe ideea de planificare, pregătire a fiecărui pas. Alții planifică mult mai puțin și se bazează pe situația de la momentul respectiv. ”

Toate bune,

Dan

Photocredits

Total
0
Shares
Related Posts