Horoscopul perioadei 11-16 August 2009: Oportunitati de a progresa

Horoscop august 2009

Mijlocul lui August 2009 este una foarte interesanta prin prisma evenimentelor astrologice ce au loc. Ma refer la o anumita configuratie speciala care ne permite sa rezolvam anumite probleme cu care ne confruntam. Mai exact este vorba de o opozitie Soare-Jupiter sprijinita de un Marte in sextil/trigon cu cele doua.

Aceasta configuratie este una foarte puternica dar care poate trece neobservata in viata noastra. De ce? Simplu: pentru ca ea indica o potentialitate, o oportunitate dar nu o certitudine. Cu alte cuvinte daca actionez constient si folosesti aceasta configuratie in favoarea ta ai posibilitatea de a rezolva anumite probleme din viata ta sau de a-ti imbunatati situatia actuala. Daca nu faci nimic atunci anumite lucruri se pot intampla de la sine ….sau cel mai probabil nimic nu se va intampla.

Intai vom vedea ce semnifica aceasta configuratie iar pe urma vom analiza cum influenteaza in horoscopul personal. Ca de obicei vom folosi pozitia Ascendentului dvs.  Daca nu va cunoasteti ascendentul il puteti calcula aici pe site “Calcul ascendent” – necesita inregistrare si crearea unui cont.

Jupiter in aceasta perioada se afla in miscare retrograda (aparent inapoi) si acest lucru genereaza o etapizare a evenimentelor din viata noastra- detalii despre acest lucru puteti citi aici. Acum ne aflam in a 2-a etapa in care suntem pusi in situatia de a gasi solutii la probleme aparute in perioada Ianuarie-Iunie 2009. Soarele facand opozitie cu Jupiter il activeaza pe acesta si scoate la lumina o serie de oportunitati de a colabora, de a discuta si de a stabili parteneriate (sau a clarifica pe cele existente). Dar aceasta opozitie pe langa dinamism si viteza aduce si dificultati de a vedea lucruri asa cum sunt in realitate ( distorsionare a realitatii- supraevaluare) precum si conflicte,dispute. In aceasta saptamana Marte vine in sprijinul acestei lupte intre Soare-Jupiter si aduce posibilitatea de a gasi un compromis si o solutie. Marte fiind in Gemeni amplifica abilitatile de comunicare, de a lua decizii si va pune in situatia de face schimbari rapide in viata dvs. Aceasta configuratie isi atinge maximul de forta in data de 15 August 2009.

Acum sa vedem pentru fiecare horosocop in parte plecand de la pozitia Ascendentului la nastere:

Ascendent in Berbec

Pentru cei nascuti cu Ascendentul in Berbec este momentul de va revizui complet planurile profesionale. Acum este momentul sa incepeti sa actionati si sa faceti pasii necesari pentru a va lua decizii si a initia discutii. Lucrurile pot fi foarte dinamice in aceasta perioada si evenimentele se pot succede cu repeziciune. E posibil sa fiti nevoita sa sustineti anumite interviuri , sa participati la anumite discutii, sa dati teste sau sa va deplasati din localitate. Daca in plan profesional lucrurile stau bine atunci toata aceasta agitatie poate avea lor in plan sentimental.

Ascendent in Taur

La dvs cred ca situatia actuala are o legatura cu locul de munca si situatia financiara. Indiferent de situatia in care va aflati acum este momentul sa actionati si sa faceti primii pasi in a produce o schimbare. Fie ca e vorba de cautarea unui alt job (nu neaparat el sa apara acum imediat – dar cu siguranta ceea ce faceti acum va da rezultate mai tarziu) fie de propria afacere, fie vindeti/cumparati ceva apar oportunitati. E posibil ca sprijinul financiar sa provina de la cineva din familie/din vanzarea unui bun/imobil sau de la o persoana care are o anumita pozitie sociala.

Ascendent in Gemeni

Sunteti plini de energie si ar fi excelent in a o folosi intr-un scop productiv. Toate activitatile legate de comunicare, miscare, deplasare, comert, negocieri, cursuri, studii sunt favorizate si e bine sa profitati de aceasta conjunctura. Este momentul sa reluati anumite contacte mai vechi sau sa intrati in cercuri noi (in special online). De asemenea daca de ceva vreme tot planuiti sa incepeti sa studiati ceva acum veti fi mult mai hotarat(a) sa actionati. Nu ezitati.

Ascendent in Rac

Pentru cei cu Ascendentul in Rac principala preocupare ar trebui sa fie sanatatea. Fie sanatatea proprie fie probleme cu sanatatea cuiva apropiat. Aceasta configuratie are un dublu efect: amplifica pierderile de energie (puteti sa va simtiti brusc mai slabit(a)) dar poate genera un impuls care sa va ajute sa depasiti un moment critic si sa gasiti o rezolvare la situatia dvs. Impactul mai poate fi si in plan financiar unde efectele sunt la fel duble. Sfatul meu este sa va revizuiti situatia financiara si modul in care va gestionati banii si sa luati anumite decizii legate de acest subiect.

Ascendent in Leu

Relatiile si colaborarile sunt pe primul loc. Fie ca e vorba de relatii amoroase , fie ca vorbim de relatii profesionale aceasta perioada este una foarte activa pentru dvs. E momentul sa luati unele decizii si sa va hotarati daca ramaneti sau nu in relatia respectiva sau dupa caz sa incepeti sa cautati alta relatie sau alt parteneriat profesional. Pentru cei care lucreaza direct cu clientii este o saptamana benefica in a stabili noi contacte si a initia noi proiecte.

Ascendent in Fecioara

Planul profesional si sanatatea sunt pe primul loc in aceasta perioada. Anumite probleme ce au inceput pe la inceputul anului si care au legatura cu cele 2 sectoare isi pot gasi o solutionare in aceasta saptamana. Daca vorbim de serviciu acum ar fi momentul sa luati anumite decizii si sa luati taurul de coarne, chiar daca acest lucru implica anumite riscuri. Daca sunt probleme de sanatatea atunci ar fi bine ca in aceasta perioada sa incercati sa vedeti daca aceste probleme nu au cauze multe mai profunde si daca nu cumva problema este in alta parte.

Ascendent in Balanta

Sunt anumite lucruri in viata dvs care va creeaza un anunmit disconfort si care va afecteaza increderea in propria persoana. Poate fi vorba de anumite complicatii in plan sentimental sau legate de campul muncii unde nivelul de satisfactie este foarte redus. In aceasta saptamana este important sa actionati prin a incepe noi proiecte si a incerca sa puneti in practica anumite idei. Iesiti in lume si participati la evenimente sociale. Poate este momentul sa incepeti sa studiati ceva nou…

Ascendent in Scorpion

Problemele cu care va confruntati acum va afecteaza nivelul de siguranta si incredere in propria persoana. Pot fi anumite probleme in familie sau legate de planul imobiliar/camin. Saptamana aceasta poate fi un moment important in care sa aveti posibilitatea de a transa o anumita situatia si de a face lumina asupra acestei probleme. Este bine sa faceti putina curatenie in viata dvs chiar daca acest lucru va duce la conflicte cu persoanele care au o anumita autoritate asupra dvs. Atentie pentru ca exista si un risc de accidente si pierderi in aceasta perioada.

Ascendent in Sagetator

Nu va gasiti locul si simtiti nevoia de incepe ceva nou, de a calatori sau studia. Acum ar fi momentul sa incepeti sa actionati si sa va puneti in practica planurile si ideile. Incercati sa stabiliti noi relatii si sa cunoasteti lume noua. In plan profesional este un moment foarte bun pentru a va extinde orizonturile si a cauta noi oportunitati de extindere. Perioada buna pentru negocieri si discutii (interviuri). De asemenea si relatiile cu strainatatea capata amploare sau vine sa confirme anumite lucrurile pe care le banuiati.

Ascendent in Capricorn

Planul financiar este cel vizat in aceasta perioada. Este momentul in care sa luati anumite decizii si sa corectati anumite excese facute pana acum. Revizuiti-va atitudinea si modul in care va gestionati energia si astfel o sa puteti sa faceti un salt important si sa treceti pe un trend ascendent. Atentie la cheltuielile de natura administrativa si/sau legate de sanatatea dvs sau a cuiva din anturajul dvs. Atentie pentru ca exista un risc de accident sau probleme de sanatate cauzate de stres si suprasolicitare.

Ascendent in Varsator

Aceasta perioada este momentul oportun pentru a clarifica anumite aspecte in plan sentimental si relational. Pentru cei care nu sunt implicati intr-o relatie acum este momentul sa actionati si sa iesiti in lume. Este o perioada buna pentru a stabili noi contacte si face noi prietenii…care pana la sf. anului se pot transforma in ceva serios. Pentru cei implicati intr-o relatie: revizuiti-va putin atitudinea pentru ca au existat anumite excese sau ati amplificat anumite nemultumiri vis-a-vis de cealalat persoana. Este un moment bun in a va pune in valoare anumite talente si hobby-uri pe care le aveti.

Ascendent in Pesti

Pentru cei nascuti cu Ascendentul in Pesti este momentul sa faceti putina curatentia in viata dvs. Si ma refer la toate aspectele vietii, materiale si spirituale. Sunt anumite lucruri pe care le intuiti ca trebuie sa le faceti si care au ca sursa o stare de nemultumire si uneori chiar o problema de natura medicala. Daca sunt probleme de sanatate este momentul sa refaceti anumite teste sau examene medicale- aici includ atat probleme medicale ale dvs dar si a celor din jurul dvs. Anumite tensiuni din familie pot apare la suprafata. Este momentul sa dati cartile pe fata si sa spuneti ce va doare.

Scopul acestei analize este de a va indica zonele si sectoarele din viata dvs unde trebuie sa fiti mai atenti. Pentru o analiza completa a situatiei dvs va recomand serviciul de Consiliere astrologice in Bucuresti sau Consiliere pe Yahoo Messanger.

Toate cele bune,

Dan

 

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts